16-05-2025, 05:59 AM
(15-05-2025, 10:56 PM)Горски штаб 52 Пише: Сви бисмо то волели, али ја те нисам питао за утопистичко решење. Верујем да, бар на овом форуму, нема члана (осим можда Ватхре) који не би желео јаку националну државу која би обухватала све српске земље и у којој не би било анти-националног НВО сектора и ЛГБТ-аРешење ти је да дубока држава, тајна друштва и невладине левичарске анархо организације изаберу секретарчића одређене територије којој дају задатке које мора испунити.
Ја сам те питао за реално, прагматично решење, данас, у 2025. години.
Пошто видим по твојим порукама да би ти, у овом тренутку употребио силу против свих живих, илити вратио Вучићу мир и стабилност.
Европска унија и њене осниваче једино занима новац.
Владари територије звана Европска унија укинули су суверенитет и територијални интегритет држава и свели их на ниво покрајина.
Државе у ЕУ немају никакав интегритет. Укинули су им нацију, укидају веру, укидају религију, укидају језике и Сви ћемо се звати Европљани, причаћемо енглеским језиком и плаћати картицама где смо смо број дубоке државе и чуваће нас НАТО, тачније америчка војска.
Тако дати је то решење,док ми Бели Хришћани (није расизам) не дођемо на влас' и државама вратимо суверенитет и територијални интегритет и Веру Хришћанску и док не протерамо сорошевске левичарске анархо пипке.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.