16-05-2025, 01:18 PM
(16-05-2025, 12:01 PM)Шумадинац Пише: Схваташ ли Јеремија да само вас ође четворица пиждрите против студената и васколиког народа, против ПРОМЕНА социјалистичког система, тј. мафијашког и криминалног режима? Не знам шта ти се десило, ниси више онај стари војвода Јеремија. Од како је почео народни бунт против ове пошасти, константно вређаш своје неистомишљенике. Као да си новинар Информера и Васељенска ТВ.
Шумадијо, уозбиљи се.
Све ово сам проживљавао уочи и за време петооктобарског пуча као и после тога са досманлијама.
Ништа под Богом милим се није променило од тог времена до данас и, ко не схвата ову игру жмурке тај је кратковид.
Нити су студенти покретачи ове игре нити их треба звати "ђецом". Свако ко је у стању да претњом заустави саобраћај, одлазак на посао, кује заверу против "система"
зрео је за ћорку и батине.
Професори (туто комплето) са свим титулама које носе ставили су се у службу странаца уз једну часну мањину која се држи неутрално. Значи, устали су против државе! Знам већ шта ћеш рећи: Није Вучић држава... По Уставу државу сада представља Вучић са Владом и Скупштином колико год се то мени, теби или неком трећем не свиђало.
Револуција, пленуми или зборови, то не постоји и не може бити држава. Народ... Стадо које без магарца који ће их водити постаје разуларена руља која ће створити кланове на смрт завађене.
Дакле, ИЗБОРИ су једино легано и легитимно средство за функционисање државе. То је Алфа и Омега политичког живота већ преко једног века. Како ће се избори одржавати, ко ће контролисати бирачке спискове и бирачка места то је требало да се изборе они који узимају дебеле новце као нараодни посланици у опозицији.
Ако сте за то да се Србија разори у потпуности само изволите, помоћника са стране, из усташије и осталих земаља које су нас бомбардовали има на претек а сви би по неки део Србије.
То сам говорио и када су "срби" на кило продавали наше политичаре, официре, полицајце и ратнике а одговор јр био готово индентичан данашњем... наводно Јеремија штити комунизам.
То је углавном моје сагледавање ситуације и при томе остајем. Наравно, не дозвољавам ником да ме вређа као влауца што је покушао или неки леви Милутин, а има их слични задњепоменутом онолико.
Жив био.