Јуче, 09:43 AM
(15-05-2025, 07:36 PM)Mekenzi Пише: Кууукууу и леелее
Колико ти је љета дечаче? Јеси ли пунолетан? Друго дечаче када се обраћаш нами а и у будуће нови чланови су дужни мирно и са поштовањем да се односе према нами.
Нас у 50 љета ће ова балвурдија од 16-17 љета да прозива. Неће да бидне! Синовац ђе смо ми били ти си тад био у тестисима као сперматозоид.
Пази лика нас ође пројива како ми практикујемо четништво, а ми на форуму од 2005 године!!!.
Нас Јован Јоргован пита а Ko СМО МИ?
Бели Брат Лукашенко како културно решава овакве ликове!
И даље не рече који сте то "ви" који овако лажно и "информерски" замишљате студенте и народ који протестује?
А аргумент - колко ко има година? Па рођаче... Прво 4-5 година си старији, значи у школи смо били у исто време, тако да се не ложи претерано, друго тачно се види да 20год живиш у сигурном дигиталном свету у коме можеш да машташ да си неки пуковник, јуначина, ауторитет, а да на улици - невидљив. И ћаци се појаве, додуше под капуљачом, ти ни то. Јеси дигао глас против комуњаре Милошевића, Тадићевих парада, независности Косова? Па зашто би против овог шиптарског велеиздајника јел?
Лакше да шириш измишљотине о неким клинцима, јунак калибра просечног љотићевца.
И да, на селу сам одрастао, на селу живим па ме прескочи са тим квази сеоско-архаичним нагласком који си измислио за форум да се продаш као нека ходајућа традиционална умна старина. Позери никог не занимају.
И за тебе и за ове твоје сателите - Ето, ратници, одете на протест кажете народу, ветеранима, мотористима, како су анархисти, усташе, плаћеници итд. Питате рањене на Косову, борце са Кошара, где су то служили војску и како су нула у односу на вас форумске ратнике јуначине...понесете и косилицу да им покажете како се расклапа. Длака с главе вам неће фалити, то вам гарантујем, једино што Јутјуб не заборавља јбг.