Пре 2 часова
Знаш како,она је испала већи човек и од мужа(што и није тешко) и од свих ових студената,жена има неки принцип и идеале,вероватно погрешне,нити је ишла да мољака,нити да позива икога,већ је три дана у штрајку глађу и жеђи,што је врло опасно,наравно ако је истина...Замисли Шумадинац да штрајкује и да не пије...Жена им је дала одличан пример,па нека и они крену,скидам им капу...Ја морам да спремам неку добру шљиву а ти неки ризлинг,па да прославе после штрајка....Занимљив је овај nick Јоргован,можда је човек из долине Јоргована,ко ће га знати....Њему да кажем,план је постојао,ал је раскринкан,неко у Усташију,неко у болницу,неко у затвор,а где си ти,јеси се сакрио....можда у овој долини јоргована....Имам неког друга који је био на 30 година матуре,па је био у Кошутњаку,кад су биле блокаде РТС,и кад су ишли прво их све полиција идентификовала,а у 23:52 значи неки минут пре поноћи долази пленумаш и зауставља славље...можеш мислити која смо ми држава,шта да је била свадба....неко ти заустави свадбу...