05-07-2025, 07:21 PM
У пасусу (5) кажете било која власт... значи да сте анархиста. У истом пасусу у наставку кажете да вршиоци власти ако не могу другачије убијају народ на друге начине - храном, вирусима ...
Даклем, да не видите решење а тај психолошки феномен назива се нихилизам. Тако да смо Вас Ми назвали анархо нихилистом. Тако Вас Ми видимо и несмо сретни због тога.
Поздрављамо Вас и препоручујемо шетњу у јутарњим часовима по могућности пре него се покрену аутомобили (мозак је највећи потрошач кисеоника, од сваког нашег удаха 80% потроши мозак)
(анархо нихилизам је најопасније психолошко стање за личннст)
Даклем, да не видите решење а тај психолошки феномен назива се нихилизам. Тако да смо Вас Ми назвали анархо нихилистом. Тако Вас Ми видимо и несмо сретни због тога.
Поздрављамо Вас и препоручујемо шетњу у јутарњим часовима по могућности пре него се покрену аутомобили (мозак је највећи потрошач кисеоника, од сваког нашег удаха 80% потроши мозак)
(анархо нихилизам је најопасније психолошко стање за личннст)
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М