17-04-2026, 08:21 PM
Веле по оним пленUмима....да Мило Ломпар није подобан за листу јер је подржао пај сад одбрану Радована Караџића!
Што се нас тиче Радован Караџић и Ратко Младић неда су хероји него СВЕЦИ!.
Ми смо ономад када смо студирали пошто имамо две дипломе државне, е на првом када смо студирали тамо почетком 20000-их година ми смо редовно, што нам остане куповали слике књиге све живо о Ратку Младићу и Радовану Караџићу...
И данас се ође, код једног суседа за столом поведе прича, додуше провокативна ко је био ђенерал Ратко и Радован, и како тај који је повео причу, почео нашу маленкост да прозива како сам ја још 2001 године доносио слике Ратка и Радована и давао им књиге да читају од сада већ покојне Љиљане Булатовић као и ратне књиге Моме Капора као и од Небојше Јеврића, Војислава Лубарде , Нога и многих других Срба који су писали о српској страни и страдалништву Срба у Републици Српској!
Питање, је гласило ко су Ратко и Радован?
И када су питали Радованог пријатеља покојног Мому Капора, а где је Радован?
Радован је у легенди...
Иначе ми ону београдску анархо ђецу, позивамо да дођу у Теслић и овим људима на стадиону ђе је јуче гостовао Борац, кажу да је Радован злочинац!
или свако Србину из Републике Српске да кажу отац државе ти је злочинац!
шу*ац!
Србија Србима!
https://www.facebook.com/DavidPavlovic95...2pZFDfE3nl
Што се нас тиче Радован Караџић и Ратко Младић неда су хероји него СВЕЦИ!.
Ми смо ономад када смо студирали пошто имамо две дипломе државне, е на првом када смо студирали тамо почетком 20000-их година ми смо редовно, што нам остане куповали слике књиге све живо о Ратку Младићу и Радовану Караџићу...
И данас се ође, код једног суседа за столом поведе прича, додуше провокативна ко је био ђенерал Ратко и Радован, и како тај који је повео причу, почео нашу маленкост да прозива како сам ја још 2001 године доносио слике Ратка и Радована и давао им књиге да читају од сада већ покојне Љиљане Булатовић као и ратне књиге Моме Капора као и од Небојше Јеврића, Војислава Лубарде , Нога и многих других Срба који су писали о српској страни и страдалништву Срба у Републици Српској!
Питање, је гласило ко су Ратко и Радован?
И када су питали Радованог пријатеља покојног Мому Капора, а где је Радован?
Радован је у легенди...
Иначе ми ону београдску анархо ђецу, позивамо да дођу у Теслић и овим људима на стадиону ђе је јуче гостовао Борац, кажу да је Радован злочинац!
или свако Србину из Републике Српске да кажу отац државе ти је злочинац!
шу*ац!
Србија Србима!
https://www.facebook.com/DavidPavlovic95...2pZFDfE3nl
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.