26-07-2014, 09:08 PM
(26-07-2014, 07:50 PM)Bacvanin Пише:(26-07-2014, 06:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(25-07-2014, 07:23 PM)Громовник Пише:(25-07-2014, 04:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише: МИ ЧЕКАМО ЦАРА!
http://vk.com/photo-41821502_335653195
Само га ви чекајте, а Канади плаћајте порезе, нек улажу у војна истраживања, да се наоружају што више и боље пред коначни обрачун са Русима
Синко ми ти рекосмо ономанде једном и више пута, да се бакица са цветним шешуаром није млого овајдила од нашије пореза!
Међутим!
Што се тиче нашег повратка у земљу-ЊЕ ВИШЕ НЕМА, наиме ми избегосмо из СФР Шугославије спасавајући живу главу јербо је ондак Јожа Амброзије још био живахан и ритао се са обе ноге, тако да и кад би хтели (а то нам није ни на крај памети) у њу више не мож'да се вратимо!
А да дођемо у данашњу КВАЗИ-СРБИЈУ, то нами такође ни напамет не пада!
ПА ТАМО НЕМА НИ 5% СРБА, ДОКАЗАНО МАТЕМАТИЧКИ!!!
Буквално, ође имамо више, много више истомишљеника него што би тамо икад имали!
Могу само да ризикујем да ми тамо под старе дане неко ишћера око или сломи руку због Србовања!
Знамо, били-видели...замало људи да ме бију у сопственој кући оне давне '92, све због прилично млаког Србовања.
И уосталом....ЗАШТО ПЛАЋАТИ ПУТНЕ ТРОШКОВЕ ДА БИ СЕ ИЗ ОРИГИНАЛНОГ ТРУЛОГ ЗАПАДА СЕЛИО У ЊЕГОВУ ЛОШУ, ПОНАВЉАМО
Л О Ш У
ИМИТАЦИЈУ!
Каква бре природна средина, каква здрава храна, дозовите се памети људи, па најпре изађите из тих брлога и задимљених кафића па заједнички очистите те пластичне кесе и флаше са којим сте загадили и зајазили све реке, то бар ништа не кошта!
Приђите бар масовније Србском Народном покрету ДВЕРИ па повећајте тих кукавних 4,5% Срба, то вас ништа не кошта такође!
ТАДА БИ БАР ПОНЕКИ СРБИН И ПОЧЕО ДА РАЗМИШЉА О ДОЛАСКУ ТАМО, ЈЕР ТА ШУГО-НОСТАЛГИЧАРСКА И ЛАТИНИЧАРСКА СРБИЈА СИГУРНО НИЈЕ МОЈА СРБИЈА!!!
И да се присетимо стихова Црњанског:
И СВАКА ЧАША ШТО СЕ ПИЈЕ,
И СВАКА ЗАСТАВА ШТО СЕ ВИЈЕ,
НАША НИЈЕ!!!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
Чак и кад би Двери или радикали дошли на власт у Србији, такви попут вас би опет нашли неки изговор зашто се не треба враћати у Србију, јербо Србија је била 50 година под комунистима, 10 под Милошевићем, 15 под ДОС-ом, и ''сад треба да прође још толико времена (дакле 75 година) да се Србија доведе у нормално стање'', јел?
Da se slоžim sa gromovnikom.
Prosvetaru što ljudski i lepo ne kažeš nećemo da se vratimo zato što nam je u Kanadi lepo. Poštenije bi bilo a ne tražiti izgovore te ako dođe ovaj te ako dođe onaj trte, mrte----
Danas u Srbiji žive pošteni građani pogotovo seljaci. Možeš u svako selu kupiti kuću i svako ćeti pomoći da se snađeš niko ti lošu reč neće reći. Jer svaki povratak u Srbiju je za čast.
Srpskoi narod na selu je gostoljubiv svakog će dočekati lebom i solju..Umesto što plaćaš više stoitina dolara porez kenjađanima a na godišnjem nekoliko hiljada i time si finansdirao natpo agresiju na Srbiju i ubijanje naše dece kao i danas što finansiraš Ukrajinske snage, u Srbiji bi za te pare bagatelno živeo...
Ono što živi u Kanadi od Srba to su materijalisti iz gradova, doktori, farmaceuti i ostala obrazovana raja koja je pobegla odavde zbog materijalizma, kao i ti što si zbrisao preko. Tako su i oni obrazovani mladi ljudi potražili sreću u Kanadi..
Pravi Srbin nikad neće pitati da se vrati u Srbiju jer je pravom Srbinu čast živeti u Srbiji, makar najcrnji đavo vlado, jer otadžbina je jedna.
A ne ko tetka neka ne odgovara mi što je ovaj, što je onaj na vlasti, ja bih Boška.. Eh kada bi ja mogao da vladam onda bih došao...Kakva trula razmmišljanja...
Prosvetaru uživaj ti u kenjadi, lepo je tamo, hladno ali standard, imaš debelu penziju, stekao si garant neke nekretnine verovatno da ti je i porodica u kenjadi imas sigurno zdravstvo i socijalno, šta ćeti više...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.