Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Чудо једно како је тако нешто могуће, кад на западу све сатаниста, секташ, педер и олош до олоша, а овде и у Русији све добри и поштени и људи.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(25-07-2014, 08:03 PM)Громовник Пише:  Чудо једно како је тако нешто могуће, кад на западу све сатаниста, секташ, педер и олош до олоша, а овде и у Русији све добри и поштени и људи.
+1.

Oni slini Putinovi oligarsi tobože verni Rusiji koji kupuju Engleske premier fudbalske klubove, jahte zapadne proizvodnje, nekretnine po Monaku, Menhetnu, Londonu, voze mercedese, Rols Rojs, BMW, a ne lade i trabante, Gde plaćaju dolarima a ne rubljama....

Elem ako ste vezani za Cara Putina i toliko ga hvalite što ljudi sa zapad gde živite ne spakujete kofere i pravac Moskva.

@Krajisnik nije niko njih opljackao. Ako ih neko opljackao to su pojedinci.
Glavna činjenica je:
Oni u Srbiju ne žele da se vrate jer im je na tom "trulom zapadu" lepo..

Pitaj zahumlja zašto ne želi da se vrati. Lepo mu tamo, jebi ga, čovek se snašao uživa u funtama, poštuje njihov sistem, sarađuje sa državnim institucijama ima sve privilegije. Što bi se on sad vraćao u Srbiju. dal si čuo nekad da je zahumlje napisalo nešto protiv ekonomskog sistema UK.

Ovde mogu za 5-20 hiljada evra naći kuću kakvu god žele dal u urabanoj ili ruralnoj sredini sa svim uslovima da jedu zdravu hranu a ne gmo kao što je na tom "trulom zapadu" da piju vodu sa izvora a ne da kupuju i bacaju silne pare i da žive kao svaki građanin Srbije, ali to je njima ispod časti da se sa "trulog zapada" gde su stekli imovinu, gde su im debeli devizni računi, gde imaju sve uslove za normalan život sada vraćaju u propalu i razorenu Srbiju....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Gdje Zahumlje da se vrati kad je tamo rodjen?
Vidis da je odgojen u Srpskom duhu i stalno je na forumu,a mogao bi da se pravi Englez.Blush
Одговори

(25-07-2014, 10:15 PM)Krajisnik Пише:  Gdje Zahumlje da se vrati kad je tamo rodjen?
Vidis da je odgojen u Srpskom duhu i stalno je na forumu,a mogao bi da se pravi Englez.Blush

Mani se takvih srba Krajišniče...

Kako je Arčibald Rajs i mnogi koji nisu imali nikakve veze sa Srbijom živeli i žive danas u Srbiji.

Evo npr današnji Kinezi. Došli ko zna odakle otvorili radnje i rade, da ne pričam da uzimaju pravlosvano veru i da daju deci srpska imena. Za mene su ti današnji kinezi veće patriote nego Zahumlje, koji po meni treba da se stidi što je srpskog proekla, nikada nije došao u domovinu da je obiđe, ne želi da živi ovde, živi u Engleskoj ko bubreg u loju, ko zna koliko hiljada funti je težak i odatle drže pridike Srbima kako treba da se ponašaju. Ko kada bi ja sada Englezima govorio iz moje sobe šta i kako da rade...

Nek skupi jaran hrabrosti nek dođe u Srbiu bar na goidinu dana kad postane građanin Srbije i kad se zaposli ovde ili nešto privatno počne da radi za 300e mesećno i neka tada iz tog ugla kaže sve ovo što zastupa ovde...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

http://www.youtube.com/watch?v=4QOzQ7sZxAE#t=36

https://www.youtube.com/watch?v=HhxUIdsEYiQ&fmt=18

Оних су почелих да одкривљају једних других.....

Ова поделе се мора водити у централно и западној Украјни...
Одговори

Ти Мекензи евидентно овако размишљаш зато што си материјалиста, па тебе је брига само за економски стандард. Јебе ти се за правду.
По тој твојој истој логици питам те, шта ти радиш у Србији када ти очито родна земља толико смета? Што не идеш у Немачку или Канаду и покушаваш да зарадиш за жељени стандард и пензију онако како је учинио Просветар?
Ти си антисрбин а да ли није српски хлеб онај који једеш?

Да ли се сетите градоначелника Харкова Кернеса, којег су покушали да убију пре неколико месеца дана? Тада је једна репортерка рекла да је он раније био проруски оријентисан, а после није подржао побуну против Кијева, тако да су Руси највише имали интерес да га елиминишу.
Ево, сада је изашао из тешког стања и изјавио да сматра одговорним за његов атентат украјинског министра унутрашњих послова Авакова. Сада ипак нема на екрану исте новинарке да поправи оно што је тада јављала.

А кога су поставили за шефа мисије ОЕБС-а у Украјини?
Поставили су канађанина Мајкла Боцјуркива, сина једног бандеровца, Богдана Ростислава Боцјуркива, рођеног у Галицији, који је припадник украјинске бандеровске дијаспоре и активан члан Грчко-католичке цркве у тој земљи.
Још је реч о Канади...
Одговори

(25-07-2014, 07:23 PM)Громовник Пише:  
(25-07-2014, 04:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  МИ ЧЕКАМО ЦАРА!

http://vk.com/photo-41821502_335653195

Само га ви чекајте, а Канади плаћајте порезе, нек улажу у војна истраживања, да се наоружају што више и боље пред коначни обрачун са Русима Креза

Синко ми ти рекосмо ономанде једном и више пута, да се бакица са цветним шешуаром није млого овајдила од нашије пореза!

Међутим!

Што се тиче нашег повратка у земљу-ЊЕ ВИШЕ НЕМА, наиме ми избегосмо из СФР Шугославије спасавајући живу главу јербо је ондак Јожа Амброзије још био живахан и ритао се са обе ноге, тако да и кад би хтели (а то нам није ни на крај памети) у њу више не мож'да се вратимо!

А да дођемо у данашњу КВАЗИ-СРБИЈУ, то нами такође ни напамет не пада!

ПА ТАМО НЕМА НИ 5% СРБА, ДОКАЗАНО МАТЕМАТИЧКИ!!!

Буквално, ође имамо више, много више истомишљеника него што би тамо икад имали!

Могу само да ризикујем да ми тамо под старе дане неко ишћера око или сломи руку због Србовања!

Знамо, били-видели...замало људи да ме бију у сопственој кући оне давне '92, све због прилично млаког Србовања.

И уосталом....ЗАШТО ПЛАЋАТИ ПУТНЕ ТРОШКОВЕ ДА БИ СЕ ИЗ ОРИГИНАЛНОГ ТРУЛОГ ЗАПАДА СЕЛИО У ЊЕГОВУ ЛОШУ, ПОНАВЉАМО

Л О Ш У

ИМИТАЦИЈУ!

Каква бре природна средина, каква здрава храна, дозовите се памети људи, па најпре изађите из тих брлога и задимљених кафића па заједнички очистите те пластичне кесе и флаше са којим сте загадили и зајазили све реке, то бар ништа не кошта!

Приђите бар масовније Србском Народном покрету ДВЕРИ па повећајте тих кукавних 4,5% Срба, то вас ништа не кошта такође!

ТАДА БИ БАР ПОНЕКИ СРБИН И ПОЧЕО ДА РАЗМИШЉА О ДОЛАСКУ ТАМО, ЈЕР ТА ШУГО-НОСТАЛГИЧАРСКА И ЛАТИНИЧАРСКА СРБИЈА СИГУРНО НИЈЕ МОЈА СРБИЈА!!!

И да се присетимо стихова Црњанског:

И СВАКА ЧАША ШТО СЕ ПИЈЕ,
И СВАКА ЗАСТАВА ШТО СЕ ВИЈЕ,
НАША НИЈЕ!!!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

https://twitter.com/TukvaSociopat/status...3195494400
Одговори

(26-07-2014, 06:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Само га ви чекајте, а Канади плаћајте порезе, нек улажу у војна истраживања, да се наоружају што више и боље пред коначни обрачун са Русима Креза

Синко ми ти рекосмо ономанде једном и више пута, да се бакица са цветним шешуаром није млого овајдила од нашије пореза!

Међутим!

Што се тиче нашег повратка у земљу-ЊЕ ВИШЕ НЕМА, наиме ми избегосмо из СФР Шугославије спасавајући живу главу јербо је ондак Јожа Амброзије још био живахан и ритао се са обе ноге, тако да и кад би хтели (а то нам није ни на крај памети) у њу више не мож'да се вратимо!

Могу само да ризикујем да ми тамо под старе дане неко ишћера око или сломи руку због Србовања!

Знамо, били-видели...замало људи да ме бију у сопственој кући оне давне '92, све због прилично млаког Србовања.

И уосталом....ЗАШТО ПЛАЋАТИ ПУТНЕ ТРОШКОВЕ ДА БИ СЕ ИЗ ОРИГИНАЛНОГ ТРУЛОГ ЗАПАДА СЕЛИО У ЊЕГОВУ ЛОШУ, ПОНАВЉАМО

Л О Ш У

ИМИТАЦИЈУ!

Каква бре природна средина, каква здрава храна, дозовите се памети људи, па најпре изађите из тих брлога и задимљених кафића па заједнички очистите те пластичне кесе и флаше са којим сте загадили и зајазили све реке, то бар ништа не кошта!

Приђите бар масовније Србском Народном покрету ДВЕРИ па повећајте тих кукавних 4,5% Срба, то вас ништа не кошта такође!

ТАДА БИ БАР ПОНЕКИ СРБИН И ПОЧЕО ДА РАЗМИШЉА О ДОЛАСКУ ТАМО, ЈЕР ТА ШУГО-НОСТАЛГИЧАРСКА И ЛАТИНИЧАРСКА СРБИЈА СИГУРНО НИЈЕ МОЈА СРБИЈА!!!

НАША НИЈЕ!!!

Чак и кад би Двери или радикали дошли на власт у Србији, такви попут вас би опет нашли неки изговор зашто се не треба враћати у Србију, јербо Србија је била 50 година под комунистима, 10 под Милошевићем, 15 под ДОС-ом, и ''сад треба да прође још толико времена (дакле 75 година) да се Србија доведе у нормално стање'', јел? хихихи

Хармоника
Одговори

Заробљен је наш добровољац,Деки из Новог Сада,на жалост.

[Слика: 500.jpg]
Одговори

Нека му је Бог у помоћи.

http://www.pravda.rs/2014/07/26/mapa-nov...-luganska/
Одговори

(26-07-2014, 08:50 PM)Сербство Пише:  
(26-07-2014, 08:04 PM)регул Пише:  Заробљен је наш добровољац,Деки из Новог Сада,на жалост.
Шта ће наши уопште тамо? Војно нисмо од никакве користи Русима, само ћемо разбеснети Украјинце и постати мета. Где су били Серби да помогну браћу Русе у Чеченији против муџахедина?

Били су по Босни,Хрватској и Косову,неки по Африци.
Одговори

(26-07-2014, 07:50 PM)Bacvanin Пише:  
(26-07-2014, 06:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Међутим!

Л О Ш У

ИМИТАЦИЈУ!

НАША НИЈЕ!!!

Чак и кад би Двери или радикали дошли на власт у Србији, такви попут вас би опет нашли неки изговор зашто се не треба враћати у Србију, јербо Србија је била 50 година под комунистима, 10 под Милошевићем, 15 под ДОС-ом, и ''сад треба да прође још толико времена (дакле 75 година) да се Србија доведе у нормално стање'', јел? хихихи

Хармоника

Da se slоžim sa gromovnikom.

Prosvetaru što ljudski i lepo ne kažeš nećemo da se vratimo zato što nam je u Kanadi lepo. Poštenije bi bilo a ne tražiti izgovore te ako dođe ovaj te ako dođe onaj trte, mrte----

Danas u Srbiji žive pošteni građani pogotovo seljaci. Možeš u svako selu kupiti kuću i svako ćeti pomoći da se snađeš niko ti lošu reč neće reći. Jer svaki povratak u Srbiju je za čast.
Srpskoi narod na selu je gostoljubiv svakog će dočekati lebom i solju..Umesto što plaćaš više stoitina dolara porez kenjađanima a na godišnjem nekoliko hiljada i time si finansdirao natpo agresiju na Srbiju i ubijanje naše dece kao i danas što finansiraš Ukrajinske snage, u Srbiji bi za te pare bagatelno živeo...

Ono što živi u Kanadi od Srba to su materijalisti iz gradova, doktori, farmaceuti i ostala obrazovana raja koja je pobegla odavde zbog materijalizma, kao i ti što si zbrisao preko. Tako su i oni obrazovani mladi ljudi potražili sreću u Kanadi..

Pravi Srbin nikad neće pitati da se vrati u Srbiju jer je pravom Srbinu čast živeti u Srbiji, makar najcrnji đavo vlado, jer otadžbina je jedna.
A ne ko tetka neka ne odgovara mi što je ovaj, što je onaj na vlasti, ja bih Boška.. Eh kada bi ja mogao da vladam onda bih došao...Kakva trula razmmišljanja...

Prosvetaru uživaj ti u kenjadi, lepo je tamo, hladno ali standard, imaš debelu penziju, stekao si garant neke nekretnine verovatno da ti je i porodica u kenjadi imas sigurno zdravstvo i socijalno, šta ćeti više...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-07-2014, 06:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  А да дођемо у данашњу КВАЗИ-СРБИЈУ, то нами такође ни напамет не пада!

Ма ко прича о Србији, ја вас питам што децу нисте послали на школовање у Русију? Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 15 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним