08-11-2014, 11:34 PM
(08-11-2014, 06:20 PM)Mekenzi Пише:(08-11-2014, 06:00 PM)Јеремија Пише:(08-11-2014, 05:23 PM)Романија1 Пише: Зна ли неко шта усташе кажу на ово? њихове новине, вијести итд.. Баш ме занима.
Исто што и новине у Србији.
Сарајевски Аваз преноси поруку министра Љајића, како Шешељ највероватније долази у уторак. Наравно, све су то нагађања или намерно дезинформисање. Из неког разлога крије се време доласка Војислава Шешеља. Лично верујем да бивши радикали имају удела у томе, посебно њихов садашњи вођа.
Nešto tu mnogo ali mnogooo smrdi. dve kancelarije i knjige popakuju u kutije dva coveka za manje od dva sata. Ne moguće da 7 dana treba za to.
Nikada se nije čekalo duže od dana kada je donešena odluka da se neko pusti iz Haga. Ljudima uvece donesu odluku da su oslobodjeni već su sutra u 12h u svojoj zemlji Slučaj generala u procesu Oluja.
Mene čudi što niko ali niko od njegove uže porodice, savetnika, partijskih kolega nije otišao u Hag da mu pomogne i nije sa njim, pa i te knjige da se spakuju. Kako će bolestan čovek da slaže knjige i da se pakuje.
Sumnje postoje na sve strane. Ja mislim da ga je srpski DB stavio u izolaciju tj. u karantin pre povratka da vide i procene koliko bi ugrozio sadašnji režim i na šta je spreman sve. Zato i se i licitira sledeća nedelja. Utorak-Sreda. Pre toga neće on videti Srbiju.
Neće oni tako lako njega da puste u Srbiju a da ga nisu obradili i to picousti zna. Zato se onako smejulji danas kada su ga pitali za Šešelja.
Kao da je rekao znam ja sve, sa našim ljudima je.
Чуди ме да те овде сви сматрају лудим и вређају, све што пишеш има смисла. И ја сам сигуран да га сада наш ДБ обрађује. Није џаба пицоусти хтео фотељу координатора свих служби.....