16-11-2014, 07:12 PM
(16-11-2014, 04:27 PM)Vlad Alekš Пише:(16-11-2014, 12:59 AM)херцеговац Пише:(15-11-2014, 11:03 AM)Vlad Alekš Пише: Da li je istina da je Šešelj Hrvat?
Ако ово заиста мислиш, онда, брато, ти појма с појмом немаш о српским фамилијама и племенима у Херцеговини!
Ово је врхунац дегутантности.
Da, nemam pojma o srpskim familijama i plemenima u Hrecegovini. Čitao sam na nekoliko mesta da su svi Šešelji Hrvati, svi osim porodice Vojislava Šešelja. Ne razumem zašto bi to bilo degutantno? To je možda taboo tema? I šta je gore - da Srbin bude komunista ili Hrvat? Hrvat se rađa, a komunista se postaje.
Није хрват . . . Сви су Шешељи били православци,његова грана је остала првославна а остале се поунијатиле . . . За то има код ујки Шешеља колико хоћеш . . .
(16-11-2014, 06:23 PM)Милослав Самарџић Пише: Мислим и РС и РС...
Мислим да може само Србија,и то само за териорије у АВНОЈ-евским границама које су захватале НДХ тј. Срем . . .
Српска и да покуша да тужи била би блокирана од остатка БиХ у тој намери . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)