14-12-2014, 04:15 PM
Радикали били на конгресу ДВЕРИ!
Био и представник Руске Думе!
Дал'има надежде да ипак, ипак...систем либералне демонократије оличен у формули 1 билмез = 1 глас, на крају доведе праве људе навлас'у Србији?!
Дал'ће патриотска Србадија једном сконтати да само СВИ, СВИ, СВИ и ЗАЈЕДНО, могу доћи навлас'?
Или смо то већ имали а знамо како се завршило, а?
Море боље да ми ипак размишљамо за сваки случај о 300 храбрих, завођању СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ МОНАРХИЈЕ и АУТАРХИЈЕ и укидању СВИХ, СВИХ, СВИХ политичких партија и партијашења једном за свагда, ако мислимо да икако преживимо време које долази!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
Био и представник Руске Думе!
Дал'има надежде да ипак, ипак...систем либералне демонократије оличен у формули 1 билмез = 1 глас, на крају доведе праве људе навлас'у Србији?!
Дал'ће патриотска Србадија једном сконтати да само СВИ, СВИ, СВИ и ЗАЈЕДНО, могу доћи навлас'?
Или смо то већ имали а знамо како се завршило, а?
Море боље да ми ипак размишљамо за сваки случај о 300 храбрих, завођању СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ МОНАРХИЈЕ и АУТАРХИЈЕ и укидању СВИХ, СВИХ, СВИХ политичких партија и партијашења једном за свагда, ако мислимо да икако преживимо време које долази!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!