21-12-2014, 08:00 PM
Мени га дође некако жао, не само њега него и свих нас онако ђутуре!
Шта дочека Србин и Четнички Војвода да му се сваки шљам и олош подсмева усред кукавне Србије, и то хрватском Гајевицом илити USTAŠICOM, зато што чита Свето Писмо!
Дотакли смо дно дна кад је читање Светог Писма постало повод не само за пљување по кукавном Томи него на подсмех и поруганије всјех истинољубјашчих Сербов, како Светих Предака нашије тако и потомства још нерођеног, ако га буде!
Зар не видимо од силног слепила нашег, да имамо Тому за Вожда, Краља који не зна да се прекрсти а ни да говори, и Патријарха који пали свеће у синагоги и саслужује са кримокатолицима и да имамо војску коју...немамо?
Тома, онаки каки је, је још понајбољи од свих горе побројаних!
Ну како ми радили тако нами и Бог помогао!
Ми рекосмо и Душу спасисмо!
Шта дочека Србин и Четнички Војвода да му се сваки шљам и олош подсмева усред кукавне Србије, и то хрватском Гајевицом илити USTAŠICOM, зато што чита Свето Писмо!
Дотакли смо дно дна кад је читање Светог Писма постало повод не само за пљување по кукавном Томи него на подсмех и поруганије всјех истинољубјашчих Сербов, како Светих Предака нашије тако и потомства још нерођеног, ако га буде!
Зар не видимо од силног слепила нашег, да имамо Тому за Вожда, Краља који не зна да се прекрсти а ни да говори, и Патријарха који пали свеће у синагоги и саслужује са кримокатолицима и да имамо војску коју...немамо?
Тома, онаки каки је, је још понајбољи од свих горе побројаних!
Ну како ми радили тако нами и Бог помогао!
Ми рекосмо и Душу спасисмо!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!