03-04-2015, 06:10 PM
(03-04-2015, 03:36 PM)Хaco Пише: Разлози логовања на латиници су техничке природе, али да ти то
не објашњавам, пошто сигурно знаш.
Сигурно НЕ ЗНАМО, јербо смо се ми улоговали нормално, на Србском Писму!
(03-04-2015, 03:36 PM)Хaco Пише: Слово "s" i "c" потичу из грчког алфабета, као и "w" и "i" , и сва
постоје у старословенској азбуци. Толико да се зна.
А не да пљујемо на све наше што користе Срби католици.
Ми Срби некако посисасмо са мајчиним млеком како се пише Србско Име, а Срба-кримокатолика одавно нема. Ми смо познавали једног, тај је био код Чиче и надимак му је био "Шрафа". Другог нијесмо упознали!
(03-04-2015, 03:36 PM)Хaco Пише: Претпостављам да су ти лична документа на ћирилици а не на усташици.
Хасо ми лична документа од СФР Шугославије одавно немамо јер ми стара емиграција, смо бачили те пасоше одма'по преласку границе.
А лична документа у изгнанству издаје земља-домаћин изгнанога, ми се у то не мешамо нити ћемо.
(03-04-2015, 03:36 PM)Хaco Пише: просветарова "Ш Е Ш Е Љ И З А Ц И Ј А"
Читати полако "Ш Е Ш Е Љ - И З А - Ц И Ј А"
Хасо нами је одавно познато да марионетске власти у Ново-Србијици квалификују свакога ко није са њима као агента ЦИЈЕ!
Пошто си ти очигледно њихов, а видимо да подржаваш и прогон без преседана свих преосталих Србских Епископа, па нам паде напамет АСОЦИЈАЦИЈА, као рецимо:
ХАСО-ЦИЈА-ЦИЈА
Друго, Србин има ДВА ПИСМА само од партизанске окупације па наовамо!
Прочитај књигу цењеног Гос'н Самарџића "Тајне Вукове реформе", има на нету, ваљаће ти!
Пре тога Србин је писао само и једино:
-ВИНЧАНСКИМ ПИСМОМ
-ЧЕРТАМИ и РЕЗАМИ
-СЕРБСКОМ АЗБУКОВИЦОМ
-и, нажалост...
-ВУКОВИЦОМ
А латинскијем кукама Србин није НИКАД Србски Језик писао док нису комуно-сатанисти ПАРТИЗАНИ „ослободили” Србију !
Према томе МИ СЕ ЈАВНО, ЈАСНО И ГЛАСНО
О Д Р И Ч Е М О:
-КРИМОКАТОЛИЧКЕ ЈЕРЕСИ,
-ТРУЛОГ ЗАПАДА,
-ЊИХОВОГ ПИСМА
-ЊИХОВИХ „СРБОСЈЕКА” и
-ЊИХОВИХ БОМБИ!
ДАЛЕКО ИМА ЛЕПА КУЋА!
РУСИ,КИНЕЗИ, ЈАПАНЦИ, АРАПИ, ГРЦИ...СВИ МОГУ БЕЗ ЛАТИНСКИЈЕХ КУКАРАЧА САМО СРБО-МУТАНТИ НЕ МОГУ!
ТРТ МИЛОЈКА!
Јак аргумент!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!