06-04-2015, 08:55 PM
АУСТРО УГАРСКА ЈЕ ПОШТО-ПОТО ХТЕЛА ДА СЕ ПОЈАМ „СРБИЈА” СВЕДЕ САМО НА ТЕРИТОРИЈУ ИЗМЕЂУ САВЕ,ДУНАВА,ДРИНЕ И ТУРСКЕ ГРАНИЦЕ!
ИЗГЛЕДА ДА СУ У ТОМЕ, УЗ ПОМОЋ ПОЛУВЕКОВНЕ БРОЗОВСКЕ ОКУПАЦИЈЕ, И УСПЕЛИ!
ВЕЛИКА ВЕЋИНА ДАНАШЊИХ СРБА ПОД ПОЈМОМ „СРБИЈА” ПОДРАЗУМЕВА БАШ САМО ТАЈ ПРОСТОР!
ЧАК ЈЕ У ЊИХОВОЈ ЗАМРАЧЕНОЈ СВЕСТИ И СРБСКА ВОЈВОДИНА НЕШТО ДРУГО, ПА НИЈЕ РЕТКОСТ ДА И НЕКИ ПРЕЧАНИ ПОД ПОЈМОМ „СРБИЈА” И „СРБИЈАНАЦ” ПОДРАЗУМЕВАЈУ ПРОСТОР ЈУЖНО ОД САВЕ И ДУНАВА!!!
Е ПА НИЈЕ ТАКО !!!
НЕЋЕМО ТАКО !!!
ЗА СВАКОГ ЖИВОГ И ПРАВОГ СРБИНА, СРБИЈА ЈЕ ЈЕДАН ДАЛЕКО ВЕЋИ ПРОСТОР НА БАЛКАНУ, КРОЗ ЧИЈУ СРЕДИНУ ТЕЧЕ РЕКА ДРИНА!!!
ПРЕМА ТОМА СВАКИ СРБИН СА ТИЈЕХ ПРОСТОРА БИО БИ ИСТОВРЕМЕНО И „СРБИЈАНАЦ”, ЈЕДИНО ШТО ТА КОВАНИЦА НИЈЕ У ДУХУ СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ТРЕБА ЈЕ ЈЕДНОСТАВНО БРИСАТИ ИЗ НАШЕГ ПАМЋЕЊА!
ПОШТО СМО СЕ ДОГОВОРИЛИ ДА УВРЕДЉИВ НАЗИВ „СРБИЈАНАЦ” НЕ ПОСТОЈИ, ми би да објаснимо како треба себе да називају грађани садашње Републике Србије који нису Срби!
Сваки онај ко живи у садашњој КРЊОЈ СРБИЈИ, то јест РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ, а није Србин, тај је једноставно ДРЖАВЉАНИН РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ А ПО НАЦИОНАЛНОСТИ...РЕЦИМО МАЂАР!
СИГУРНО ЈЕ ДА НИЈЕДАН МАЂАР, ТАКОЗВАНИ „хрват”,СЛОВЕНЕЦ, ПА НИ ЦИГОЈНЕР итд. НЕ БИ НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ ПРИСТАО ДА БУДЕ НЕКАКАВ „СРБИЈАНАЦ”!!!
ДАКЛЕ МАНИТЕ СЕ ТЕ НЕБУЛОЗЕ!
У ЗЕМЉИ СРБСКОЈ НА БРДОВИТОМ БАЛАКАНУ НЕМА НИ СРБИЈАНАЦА НИ ИНДИЈАНАЦА!
ИМА НЕКИХ КАУБОЈА ДОК НЕ ИШЋЕРАМО ТО ГОФ*ЊИВОМ МОТКОМ!
Ако усташка стока користи у својим НДХ мадијима, не мало подругљиво,
то „србијанац”, као „србијанске власти” па „србијански председник” (а тај јесте србски председник колико је и Анте Павелић хуманитарац) онда не видим зашто треба некоме да се црта да треба да избаци „то” из
употребе, чистом гвозденом логиком:
Штогођ усташе говоре или раде за нас је добро САМО СУПРОТНО ОД ТОГА!.
Стари К&К трик, чак су се и глупе балије навукле на исту „логику”,
логику по којој су са десне стране Дрине "србијанци", а са леве Влашине, ћетници /меко ћ, као Чуприја/ и шта ти ја знам како све не.
Будалаштине!
Него ми да закључимо за данас !
Па каже:
Ми
С Р Б И
имамо најозбиљнију намеру да остваримо Соједињено Војно-Крајишко Краљевство Србско од Равне Горе (на граници са Словенијом) до Ђевђелије на граници са Грчком!
Зато нас назив СРБИЈАНАЦ ограђује и спутава на један скучени простор а са провидном намером да се васпостави вештачка нација
С Р Б И Ј А Н Ц И
као што је то већ учињено са стварањем вештачких нација
М А Ќ Е Д О Н Ц И,
Ц Р Н О Г О Р Ц И
и
Б О С А Н Ц И
који још не знају да ли им је језик босански, бошњачки или њачки!
ЗАТО КО ЈОШ ЈЕДНОМ СПОМЕНЕ НАЗИВ „СРБИЈАНЦИ” ИМАЋЕ ПОСЛА СА НАМИ (а то је признаћете, крајње непријатно!)
Дакле неки Паја Патак изгледа да има ЗАДАТАК да уведе нову (а за Србе који препознају Аустро-Угарске и хрватске игрице и СТАРУ) ТЕРМИНОЛОГИЈУ и на овај форум!
Миц по миц Срби ће бити сабијени под шљиву у Београдском Пашалуку у народ по имену СРБИЈАНЦИ а преко Дрине ће постати Православни хрвати или Православни болешњаци, баш као што су настали маќедонствујушчи или црњегорци а сутра и црнотравци !
Ти људи, било да су довршени или НЕДОВРШЕНИ хрвати, спроводе индоктринацију најпре Аустро-Угарске, па усташке НДХ и најзад титине шугославије!
Међутим !
Наши СРБСКИ циљеви иду у другом правцу !
МИ БИ ДА САБИЈЕМО СВЕ ТАКОЗВАНЕ „ХРВАТЕ” ОКО РУШЕВИНА ЗАГРЕБАЧКЕ КАТЕДРАЛЕ И ЈЕЛАЧИЋА СПОМЕНИКА А ПОТУРИЦЕ ПРАВАЦ ТУРСКА !
Во Имја Бога победићемо и душманину стати ногом заврат !
Не заваравајмо се Браћо Срби, југо-латиничари попут Неђа Вукојеба постоје и живахни су још увек!
То је народ неђе између Срба и такозваних „хрвата”, то су латиничари који свесно или несвесно помажу Латинима!
Како оно беше она песмица:
Greb*lo mater obrnu se stvari,
Ostavi nas nas Drug Tito, Stari!
Zbijajmo se saden drug do druga
Dodje vrijeme da se brani Juga!
Brigada se nasa opet stvara
U srijed srede oni „Sest Kaplara”!
Da osvetla svoje svijetlo lice
Svaki borac Mjesne zajednice!
Uvrk chavla Druga Tite slika,
To je nasa jasna politika!
I njegova groba Kuce Cvijeca
Dje je nama za paliti svijeca!
Slobo nas je u Srbe upis'o,
Pa mi dodje posle druga mis'o,
Uzet slave i svijeca srpskoga
Da pocmemo vjerovat uboga!
Bog nam dadne nasog Slobodana
Na mitingu u Gazimestana,
Pa gurnemo mi četnike prve
Da se oni sa krvatom krve,
Sa ustašom i mudzaedinom
A JNA iza poledjinom!
U Srbj'anca da imena nema
Sve u korist nas Jugaslavena!
Ми таман причамо о „Православним хрватима” кад они и веб сајт већ направили:
http://www.hrvatskipravoslavci.com/
Да ли ће ИКАД тај СВЕТ имати прилике да упозна ИСТИНСКУ ДУШУ ТАКОЗВАНИХ „ХРВАТА”?
ИЗГЛЕДА ДА СУ У ТОМЕ, УЗ ПОМОЋ ПОЛУВЕКОВНЕ БРОЗОВСКЕ ОКУПАЦИЈЕ, И УСПЕЛИ!
ВЕЛИКА ВЕЋИНА ДАНАШЊИХ СРБА ПОД ПОЈМОМ „СРБИЈА” ПОДРАЗУМЕВА БАШ САМО ТАЈ ПРОСТОР!
ЧАК ЈЕ У ЊИХОВОЈ ЗАМРАЧЕНОЈ СВЕСТИ И СРБСКА ВОЈВОДИНА НЕШТО ДРУГО, ПА НИЈЕ РЕТКОСТ ДА И НЕКИ ПРЕЧАНИ ПОД ПОЈМОМ „СРБИЈА” И „СРБИЈАНАЦ” ПОДРАЗУМЕВАЈУ ПРОСТОР ЈУЖНО ОД САВЕ И ДУНАВА!!!
Е ПА НИЈЕ ТАКО !!!
НЕЋЕМО ТАКО !!!
ЗА СВАКОГ ЖИВОГ И ПРАВОГ СРБИНА, СРБИЈА ЈЕ ЈЕДАН ДАЛЕКО ВЕЋИ ПРОСТОР НА БАЛКАНУ, КРОЗ ЧИЈУ СРЕДИНУ ТЕЧЕ РЕКА ДРИНА!!!
ПРЕМА ТОМА СВАКИ СРБИН СА ТИЈЕХ ПРОСТОРА БИО БИ ИСТОВРЕМЕНО И „СРБИЈАНАЦ”, ЈЕДИНО ШТО ТА КОВАНИЦА НИЈЕ У ДУХУ СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ТРЕБА ЈЕ ЈЕДНОСТАВНО БРИСАТИ ИЗ НАШЕГ ПАМЋЕЊА!
ПОШТО СМО СЕ ДОГОВОРИЛИ ДА УВРЕДЉИВ НАЗИВ „СРБИЈАНАЦ” НЕ ПОСТОЈИ, ми би да објаснимо како треба себе да називају грађани садашње Републике Србије који нису Срби!
Сваки онај ко живи у садашњој КРЊОЈ СРБИЈИ, то јест РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ, а није Србин, тај је једноставно ДРЖАВЉАНИН РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ А ПО НАЦИОНАЛНОСТИ...РЕЦИМО МАЂАР!
СИГУРНО ЈЕ ДА НИЈЕДАН МАЂАР, ТАКОЗВАНИ „хрват”,СЛОВЕНЕЦ, ПА НИ ЦИГОЈНЕР итд. НЕ БИ НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ ПРИСТАО ДА БУДЕ НЕКАКАВ „СРБИЈАНАЦ”!!!
ДАКЛЕ МАНИТЕ СЕ ТЕ НЕБУЛОЗЕ!
У ЗЕМЉИ СРБСКОЈ НА БРДОВИТОМ БАЛАКАНУ НЕМА НИ СРБИЈАНАЦА НИ ИНДИЈАНАЦА!
ИМА НЕКИХ КАУБОЈА ДОК НЕ ИШЋЕРАМО ТО ГОФ*ЊИВОМ МОТКОМ!
Ако усташка стока користи у својим НДХ мадијима, не мало подругљиво,
то „србијанац”, као „србијанске власти” па „србијански председник” (а тај јесте србски председник колико је и Анте Павелић хуманитарац) онда не видим зашто треба некоме да се црта да треба да избаци „то” из
употребе, чистом гвозденом логиком:
Штогођ усташе говоре или раде за нас је добро САМО СУПРОТНО ОД ТОГА!.
Стари К&К трик, чак су се и глупе балије навукле на исту „логику”,
логику по којој су са десне стране Дрине "србијанци", а са леве Влашине, ћетници /меко ћ, као Чуприја/ и шта ти ја знам како све не.
Будалаштине!
Него ми да закључимо за данас !
Па каже:
Ми
С Р Б И
имамо најозбиљнију намеру да остваримо Соједињено Војно-Крајишко Краљевство Србско од Равне Горе (на граници са Словенијом) до Ђевђелије на граници са Грчком!
Зато нас назив СРБИЈАНАЦ ограђује и спутава на један скучени простор а са провидном намером да се васпостави вештачка нација
С Р Б И Ј А Н Ц И
као што је то већ учињено са стварањем вештачких нација
М А Ќ Е Д О Н Ц И,
Ц Р Н О Г О Р Ц И
и
Б О С А Н Ц И
који још не знају да ли им је језик босански, бошњачки или њачки!
ЗАТО КО ЈОШ ЈЕДНОМ СПОМЕНЕ НАЗИВ „СРБИЈАНЦИ” ИМАЋЕ ПОСЛА СА НАМИ (а то је признаћете, крајње непријатно!)
Дакле неки Паја Патак изгледа да има ЗАДАТАК да уведе нову (а за Србе који препознају Аустро-Угарске и хрватске игрице и СТАРУ) ТЕРМИНОЛОГИЈУ и на овај форум!
Миц по миц Срби ће бити сабијени под шљиву у Београдском Пашалуку у народ по имену СРБИЈАНЦИ а преко Дрине ће постати Православни хрвати или Православни болешњаци, баш као што су настали маќедонствујушчи или црњегорци а сутра и црнотравци !
Ти људи, било да су довршени или НЕДОВРШЕНИ хрвати, спроводе индоктринацију најпре Аустро-Угарске, па усташке НДХ и најзад титине шугославије!
Међутим !
Наши СРБСКИ циљеви иду у другом правцу !
МИ БИ ДА САБИЈЕМО СВЕ ТАКОЗВАНЕ „ХРВАТЕ” ОКО РУШЕВИНА ЗАГРЕБАЧКЕ КАТЕДРАЛЕ И ЈЕЛАЧИЋА СПОМЕНИКА А ПОТУРИЦЕ ПРАВАЦ ТУРСКА !
Во Имја Бога победићемо и душманину стати ногом заврат !
Не заваравајмо се Браћо Срби, југо-латиничари попут Неђа Вукојеба постоје и живахни су још увек!
То је народ неђе између Срба и такозваних „хрвата”, то су латиничари који свесно или несвесно помажу Латинима!
Како оно беше она песмица:
Greb*lo mater obrnu se stvari,
Ostavi nas nas Drug Tito, Stari!
Zbijajmo se saden drug do druga
Dodje vrijeme da se brani Juga!
Brigada se nasa opet stvara
U srijed srede oni „Sest Kaplara”!
Da osvetla svoje svijetlo lice
Svaki borac Mjesne zajednice!
Uvrk chavla Druga Tite slika,
To je nasa jasna politika!
I njegova groba Kuce Cvijeca
Dje je nama za paliti svijeca!
Slobo nas je u Srbe upis'o,
Pa mi dodje posle druga mis'o,
Uzet slave i svijeca srpskoga
Da pocmemo vjerovat uboga!
Bog nam dadne nasog Slobodana
Na mitingu u Gazimestana,
Pa gurnemo mi četnike prve
Da se oni sa krvatom krve,
Sa ustašom i mudzaedinom
A JNA iza poledjinom!
U Srbj'anca da imena nema
Sve u korist nas Jugaslavena!
Ми таман причамо о „Православним хрватима” кад они и веб сајт већ направили:
http://www.hrvatskipravoslavci.com/
Да ли ће ИКАД тај СВЕТ имати прилике да упозна ИСТИНСКУ ДУШУ ТАКОЗВАНИХ „ХРВАТА”?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!