Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

кРимокатолички издајник ВУК

АУСТРО УГАРСКА ЈЕ ПОШТО-ПОТО ХТЕЛА ДА СЕ ПОЈАМ „СРБИЈА” СВЕДЕ САМО НА ТЕРИТОРИЈУ ИЗМЕЂУ САВЕ,ДУНАВА,ДРИНЕ И ТУРСКЕ ГРАНИЦЕ!

ИЗГЛЕДА ДА СУ У ТОМЕ, УЗ ПОМОЋ ПОЛУВЕКОВНЕ БРОЗОВСКЕ ОКУПАЦИЈЕ, И УСПЕЛИ!

ВЕЛИКА ВЕЋИНА ДАНАШЊИХ СРБА ПОД ПОЈМОМ „СРБИЈА” ПОДРАЗУМЕВА БАШ САМО ТАЈ ПРОСТОР!

ЧАК ЈЕ У ЊИХОВОЈ ЗАМРАЧЕНОЈ СВЕСТИ И СРБСКА ВОЈВОДИНА НЕШТО ДРУГО, ПА НИЈЕ РЕТКОСТ ДА И НЕКИ ПРЕЧАНИ ПОД ПОЈМОМ „СРБИЈА” И „СРБИЈАНАЦ” ПОДРАЗУМЕВАЈУ ПРОСТОР ЈУЖНО ОД САВЕ И ДУНАВА!!!

Е ПА НИЈЕ ТАКО !!!

НЕЋЕМО ТАКО !!!

ЗА СВАКОГ ЖИВОГ И ПРАВОГ СРБИНА, СРБИЈА ЈЕ ЈЕДАН ДАЛЕКО ВЕЋИ ПРОСТОР НА БАЛКАНУ, КРОЗ ЧИЈУ СРЕДИНУ ТЕЧЕ РЕКА ДРИНА!!!

ПРЕМА ТОМА СВАКИ СРБИН СА ТИЈЕХ ПРОСТОРА БИО БИ ИСТОВРЕМЕНО И „СРБИЈАНАЦ”, ЈЕДИНО ШТО ТА КОВАНИЦА НИЈЕ У ДУХУ СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ТРЕБА ЈЕ ЈЕДНОСТАВНО БРИСАТИ ИЗ НАШЕГ ПАМЋЕЊА!

ПОШТО СМО СЕ ДОГОВОРИЛИ ДА УВРЕДЉИВ НАЗИВ „СРБИЈАНАЦ” НЕ ПОСТОЈИ, ми би да објаснимо како треба себе да називају грађани садашње Републике Србије који нису Срби!

Сваки онај ко живи у садашњој КРЊОЈ СРБИЈИ, то јест РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ, а није Србин, тај је једноставно ДРЖАВЉАНИН РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ А ПО НАЦИОНАЛНОСТИ...РЕЦИМО МАЂАР!

СИГУРНО ЈЕ ДА НИЈЕДАН МАЂАР, ТАКОЗВАНИ „хрват”,СЛОВЕНЕЦ, ПА НИ ЦИГОЈНЕР итд. НЕ БИ НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ ПРИСТАО ДА БУДЕ НЕКАКАВ „СРБИЈАНАЦ”!!!

ДАКЛЕ МАНИТЕ СЕ ТЕ НЕБУЛОЗЕ!

У ЗЕМЉИ СРБСКОЈ НА БРДОВИТОМ БАЛАКАНУ НЕМА НИ СРБИЈАНАЦА НИ ИНДИЈАНАЦА!

ИМА НЕКИХ КАУБОЈА ДОК НЕ ИШЋЕРАМО ТО ГОФ*ЊИВОМ МОТКОМ!

Ако усташка стока користи у својим НДХ мадијима, не мало подругљиво,
то „србијанац”, као „србијанске власти” па „србијански председник” (а тај јесте србски председник колико је и Анте Павелић хуманитарац) онда не видим зашто треба некоме да се црта да треба да избаци „то” из
употребе, чистом гвозденом логиком:

Штогођ усташе говоре или раде за нас је добро САМО СУПРОТНО ОД ТОГА!.

Стари К&К трик, чак су се и глупе балије навукле на исту „логику”,
логику по којој су са десне стране Дрине "србијанци", а са леве Влашине, ћетници /меко ћ, као Чуприја/ и шта ти ја знам како све не.

Будалаштине!

Него ми да закључимо за данас !

Па каже:

Ми

С Р Б И

имамо најозбиљнију намеру да остваримо Соједињено Војно-Крајишко Краљевство Србско од Равне Горе (на граници са Словенијом) до Ђевђелије на граници са Грчком!

Зато нас назив СРБИЈАНАЦ ограђује и спутава на један скучени простор а са провидном намером да се васпостави вештачка нација

С Р Б И Ј А Н Ц И

као што је то већ учињено са стварањем вештачких нација

М А Ќ Е Д О Н Ц И,

Ц Р Н О Г О Р Ц И

и

Б О С А Н Ц И

који још не знају да ли им је језик босански, бошњачки или њачки!

ЗАТО КО ЈОШ ЈЕДНОМ СПОМЕНЕ НАЗИВ „СРБИЈАНЦИ” ИМАЋЕ ПОСЛА СА НАМИ (а то је признаћете, крајње непријатно!)

Дакле неки Паја Патак изгледа да има ЗАДАТАК да уведе нову (а за Србе који препознају Аустро-Угарске и хрватске игрице и СТАРУ) ТЕРМИНОЛОГИЈУ и на овај форум!

Миц по миц Срби ће бити сабијени под шљиву у Београдском Пашалуку у народ по имену СРБИЈАНЦИ а преко Дрине ће постати Православни хрвати или Православни болешњаци, баш као што су настали маќедонствујушчи или црњегорци а сутра и црнотравци !

Ти људи, било да су довршени или НЕДОВРШЕНИ хрвати, спроводе индоктринацију најпре Аустро-Угарске, па усташке НДХ и најзад титине шугославије!

Међутим !

Наши СРБСКИ циљеви иду у другом правцу !

МИ БИ ДА САБИЈЕМО СВЕ ТАКОЗВАНЕ „ХРВАТЕ” ОКО РУШЕВИНА ЗАГРЕБАЧКЕ КАТЕДРАЛЕ И ЈЕЛАЧИЋА СПОМЕНИКА А ПОТУРИЦЕ ПРАВАЦ ТУРСКА !

Во Имја Бога победићемо и душманину стати ногом заврат !

Не заваравајмо се Браћо Срби, југо-латиничари попут Неђа Вукојеба постоје и живахни су још увек!

То је народ неђе између Срба и такозваних „хрвата”, то су латиничари који свесно или несвесно помажу Латинима!

Како оно беше она песмица:

Greb*lo mater obrnu se stvari,
Ostavi nas nas Drug Tito, Stari!

Zbijajmo se saden drug do druga
Dodje vrijeme da se brani Juga!

Brigada se nasa opet stvara
U srijed srede oni „Sest Kaplara”!

Da osvetla svoje svijetlo lice
Svaki borac Mjesne zajednice!

Uvrk chavla Druga Tite slika,
To je nasa jasna politika!

I njegova groba Kuce Cvijeca
Dje je nama za paliti svijeca!

Slobo nas je u Srbe upis'o,
Pa mi dodje posle druga mis'o,

Uzet slave i svijeca srpskoga
Da pocmemo vjerovat uboga!

Bog nam dadne nasog Slobodana
Na mitingu u Gazimestana,

Pa gurnemo mi četnike prve
Da se oni sa krvatom krve,

Sa ustašom i mudzaedinom
A JNA iza poledjinom!

U Srbj'anca da imena nema
Sve u korist nas Jugaslavena!

Ми таман причамо о „Православним хрватима” кад они и веб сајт већ направили:

http://www.hrvatskipravoslavci.com/

Да ли ће ИКАД тај СВЕТ имати прилике да упозна ИСТИНСКУ ДУШУ ТАКОЗВАНИХ „ХРВАТА”?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(03-04-2015, 02:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Из тог разлога МИ напуштамо овај форум!
Човек доследан у својим речима и убеђењима!
Одговори

МИ СМО МОМЦИ ИЗ ПРОШЛОГА РАТА

Ми смо момци из прошлога рата,
Дражиновци српског команданта.

Дражиновци тог српскога сина,
што сачува нас од душманина.

Ој четници, ој гвоздени ланац,
вечан био Дража СРБИЈАНАЦ.

Косо моја до рамена пала,
она ми је од Чиче остала.

Косо моја пала до рамена,
она ми је вечна успомена.

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Себи убраду:

ДЕЖУРНИ СНС БОТОВИ ЈОПЕТ РАДЕ КАО СКРЕТНИЧАРИ ТЕМА ЧИМ ЈЕ НЕКА ВЕСТ ЗА ЊИХА НЕПРИЈАТНА!

Шта'ш....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Какви бре ботови....знаш ли да читаш? Зар су Четници ботови? Сирома'

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

О велики "прос ветар"-у, каква је
то хришћанска врлина да неке називаш "Цигојнерима"
Мада такви изрази приличе твом "шарму"

И што се секираш за "србијанце" кад ти ни по
којем основу не спадаш у њих.

Можеш да бираш: Канађанац, Канадер, Канад, Канадијанац, Канадијац, Канадин...

Па одлучи, ил се граматици учи.
Одговори

Просвјетаре, љепо је то све што написа, само што је то нереалистично. Таквога плана ђе би се сви Срби окупили није било још тамо неђе од друге половине 19. вијека.
Београдска политика је имала "више циљеве" - како окупити несрбе, уз то српске душмане!

Читам прије пар дана путешествије Саве Бјелановића по Србији. Човјек се чудом чуди ђе се ови заклињу у Рачког и Штросмајера и пита сам себе јесу ли сишли с памети! И иде тако од једног до другога и покушава их убиједити "то су нам душмани - а не браћа", али брез икаквога успјеха.

Васо Пелагић и босанско-херцеговачки устаници поручују Србији: "Ми би с вама у једну српску државу, а ако нас нећете, правићемо своју српску државу." Исто поручују и босански четници Дражи сто година касније!

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

(06-04-2015, 09:16 PM)aco Пише:  

Доследан, јашта!

Напуштамо чим купимо карту да бранимо тамо 'апшење Војводе заједно са нашијем истомишљеницима из ДВЕРИ, Образа и осталих!

НАТО Четнике олињалог Вука игњоришемо са презиром, а и оне који се сад олињалог одричу али баштине његово угузљубље према Трулом Западу!

У МИШЈЕ РУПЕ МИШЕВИ, БОЉЕ ВАМ ЈЕ НА ВРЕМЕ!

(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише:  Просвјетаре, љепо је то све што написа, само што је то нереалистично. Таквога плана ђе би се сви Срби окупили није било још тамо неђе од друге половине 19. вијека.

Такав план је остварио 1918-е наш Витешки Краљ, Блаженопочивши Александар Први Карађорђевић, УЈЕДИНИТЕЉ!

Међутим

Матушке Русије Заштитнице не бијаше па је исти МОРАО да уједињује и све такозване "хрвате", Зло-венце, потурице и македонствујушче чокалије и тутуноберачите!

Та грешка више не да нам се догоди!

ТРЕЋА-СРЕЋА!

Прво се уједињујемо са Матушком Русијом у ПЕРСОНАЛНУ УНИЈУ, па ће ондак Србадија да "све по мраку топове привлачи", к'о у време Црнога Ђорђија!

Иде време...ускоро ће Трули Запад бити забављен о свом јаду, уадара их Кина и Русија по буђелару а тамо њих најјаче боли!

ВЕЋ СУ ПОЧЕЛИ ДА ПРЕТРЧАВАЈУ!

(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише:  Београдска политика је имала "више циљеве" - како окупити несрбе, уз то српске душмане!

Те ћемо, са овијем искуством, ласно пронаћи и четничку каштигу применити!

(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише:  Читам прије пар дана путешествије Саве Бјелановића по Србији. Човјек се чудом чуди ђе се ови заклињу у Рачког и Штросмајера и пита сам себе јесу ли сишли с памети! И иде тако од једног до другога и покушава их убиједити "то су нам душмани - а не браћа", али брез икаквога успјеха.

МИ ћемо успети тамо ђе Саво није! У Сава не бијаше мотке гофњиве, а то је за Ново-Србе и НЕДОВРШЕНЕ ХРВАТЕ најбољи аргумент!

(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише:  Васо Пелагић и босанско-херцеговачки устаници поручују Србији: "Ми би с вама у једну српску државу, а ако нас нећете, правићемо своју српску државу." Исто поручују и босански четници Дражи сто година касније!

МИ ћемо да правимо такву Државу, АЛИ БЕЗ ПИТАЊА!

Доста бре више снисхођења НЕСОЈУ, НЕРАСТУ и НЕКРСТУ!

Доста бре!

ВРЕМЕНИ ЊЕТ!!!

(07-04-2015, 12:16 AM)Хaco Пише:  О велики "прос ветар"-у, каква је
то хришћанска врлина да неке називаш "Цигојнерима"

Добро-де....јел'може "мандови" или "курбети"?

Себи убраду:

Овим љуцкоправашима и СНС ботовима никад угодити!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(07-04-2015, 05:42 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(06-04-2015, 09:16 PM)aco Пише:  

Доследан, јашта!

Напуштамо чим купимо карту да бранимо тамо 'апшење Војводе заједно са нашијем истомишљеницима из ДВЕРИ, Образа и осталих!

НАТО Четнике олињалог Вука игњоришемо са презиром, а и оне који се сад олињалог одричу али баштине његово угузљубље према Трулом Западу!

У МИШЈЕ РУПЕ МИШЕВИ, БОЉЕ ВАМ ЈЕ НА ВРЕМЕ!

ГАЛАМА, као и све остало, ко себе много хвали на речима
увек је слаб на делу, чим загусти бежи у мишију рупу.

Наши непријатељи се не плаше галаме,
само ће се несмејати, тако се не брани отаџбина.

Двери, Образ, Заветнике ... знам и поштујем,
али ти си ми недорастао њима, треба радити за добро Србије,
а не писати ћилиме без основе, смисла и реалности.

Уживај у имитирању расчињеног "војводе".

Јер, нико не може да вас спречи,
Да у празно говорите "велике" речи.
Одговори

(07-04-2015, 07:11 AM)Хaco Пише:  ГАЛАМА, као и све остало, ко себе много хвали на речима

Хасо ђе да те нађемо кад дођемо тамо?

Време? Место?

Не претимо само да се питамо!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише:  Просвјетаре, љепо је то све што написа, само што је то нереалистично. Таквога плана ђе би се сви Срби окупили није било још тамо неђе од друге половине 19. вијека.
Београдска политика је имала "више циљеве" - како окупити несрбе, уз то српске душмане!

Читам прије пар дана путешествије Саве Бјелановића по Србији. Човјек се чудом чуди ђе се ови заклињу у Рачког и Штросмајера и пита сам себе јесу ли сишли с памети! И иде тако од једног до другога и покушава их убиједити "то су нам душмани - а не браћа", али брез икаквога успјеха.

Васо Пелагић и босанско-херцеговачки устаници поручују Србији: "Ми би с вама у једну српску државу, а ако нас нећете, правићемо своју српску државу." Исто поручују и босански четници Дражи сто година касније!

Ма шта ми рече. Па што не дигосте устанак 1804. да помогнете браћи у Србији, него ћутасте до 1875.
Палите џамије 1992. године кад је цео свет за њих, уместо лепо 200 година раније, као ми овде по Шумадији и сад нам је мирна глава. Ако нисте то радили на време, нисте требали ни тад.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(07-04-2015, 10:07 AM)Николај Пише:  

Ма шта ми рече. Па што не дигосте устанак 1804. да помогнете браћи у Србији, него ћутасте до 1875.
Палите џамије 1992. године кад је цео свет за њих, уместо лепо 200 година раније, као ми овде по Шумадији и сад нам је мирна глава. Ако нисте то радили на време, нисте требали ни тад.

Администратор си а пишеш којешта. Ево једна за тебе :
Одговори

Да спречимо предстојеће препуцавање, па ка'е:

Ко је рек'о да је умро Саво, кад је Саво у канади спав'о!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(07-04-2015, 08:38 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(07-04-2015, 07:11 AM)Хaco Пише:  ГАЛАМА, као и све остало, ко себе много хвали на речима

Хасо ђе да те нађемо кад дођемо тамо?

Време? Место?

Не претимо само да се питамо!

Јок

Па на Шекијевом испраћају Blush
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним