12-05-2015, 11:51 AM
(11-05-2015, 09:06 PM)Николај Пише:(11-05-2015, 08:57 PM)мунгос Пише:(11-05-2015, 08:43 PM)Николај Пише: Мислиш, Закон о заштити јавне безбедности и поретка у држави. Коју тачно одредбу тог закона је прекршио?
Не мислим. Нијесам правник нити имам сад тренутно тај закон при руци. О томе на шта се односио има у књигама Лазе М. Костића, који је био доктор права, па је ваљда знао на шта се тај закон односи.
А (према ЛМК) осноси се на то да је сваки припадник КП криминалац и разбојник, самим тиме што је припадник криминалне организације.
Отуда извуци сам закључак шта значи сарадња са таквом организацијом и лицима на која се тај закон односи.
Видим да ниси, па ме зато и чуди зашто причаш о стварима о којима немаш појма. Лазо М. Костић сигурно не би написао да су ови разбојници јер је разбојништво сасвим десета ствар, која се судила по другом закону.
Кад већ некога оптужујеш да је "прекршио закон", онда мораш да наведеш који закон, коју конкретно одредбу закона и у чему се састоји та повреда закона.
Оснивање заједничких управа у ослобођеним градовима са терористима?
Дељење оружја са криминалцима?
Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења