26-05-2015, 07:19 PM
Милославе ,сасвим случајно сам одгледао емисију и могу рећи да је на мене оставила веома јак утисак,посебно због две чињенице које сам признајем први пут сада сазнао а то су:кумство Драгише и Крлеже и Драгишина писма Дражи која су пала у шаке ,,оца нације,, па те молим да напишеш нешто о томе или ако има већ написано да ме упутиш да прочитам.
Такође ме интересује и судбина РАВНОГОРСКЕ ИСТОРИЈЕ коју је написао Драгиша Васић из простог разлог што верујем да је негде сачуван бар један примерак те књиге, која у садашњим околностима може да се упореди као свети грал српке књижевности
Даће бог да се пронађе бар један примерак који је вероватно у нечијој кући, на тавану ,у комунистичкој архиви
Велики поздрав
Такође ме интересује и судбина РАВНОГОРСКЕ ИСТОРИЈЕ коју је написао Драгиша Васић из простог разлог што верујем да је негде сачуван бар један примерак те књиге, која у садашњим околностима може да се упореди као свети грал српке књижевности
Даће бог да се пронађе бар један примерак који је вероватно у нечијој кући, на тавану ,у комунистичкој архиви
Велики поздрав