14-11-2013, 01:46 PM
(14-11-2013, 03:01 AM)Милослав Самарџић Пише:(14-11-2013, 02:47 AM)Alex Пише: Sve u svemu g. Samardžiću nemate nikakav dokaz za ovu da tako kažem, vrlo smelu tvrdnju. Osim citiranja jedne knjige na nekoliko mesta. Da li ima ikakvih zapisa vojnih ili civilnih vlasti o sličnom dogadjaju ili ste prepisivali knjige.А опет на Стандарду пишете о Десанту на Дрвар.
P.S. 1. maj je u nemačkoj bio zabranjen, kao i komunisti, pa ideja da su komunsiti organizovali proslavu 1. maja nemcima u čast je da kažem... smešna
Ne znam o čemu pričate?
No moramo napomenuti ovde da kako serija budenapredovala biće sve više i više onih koji će biti "iznenadjeni i uvredjeni", a pritom mislim na "komuniste" i "četnike" jer se ama baš ništa neće slagati sanjihovom verzijom istine.
Da ne razvodnjavamo temu, tek pošto je g. Samardžić pomenuo Drvar. Koliko sam video, on je tvrdiod a su nemci imali 1-2 poginula i slične stvari. A ovde, evo sajt Austrijskog ministarstva odbrane, istoričar grof Von Thun-Hohenstein daje podatke da su partizani izmasakrirali SS padobranski bataljon:
http://www.bmlv.gv.at/omz/ausgaben/artikel.php?id=455
Sad - muka. Koem verovati, g. Samardžiću ili nemačkom istoričaru i Austrijskom ministarstvu odbrane!?