27-09-2015, 11:53 AM
(27-09-2015, 05:00 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Ало Илуминат!
Види како ваш папо поздравља Конгрес у Чемерици са знаком Илумината:
Папо Фрања своје обраћање пред Конгресом није извршио као „слуга Бога“, пошто није започео молитвом. Он није призвао Бога ни на који начин већ је одмах прешао на лаодикејску проповед о друштвеној правди. Иако је цео свет пратио овај догађај, ни у једном тренутку „викар Христов“ није споменуо Исусово име.
Они који су пратили обраћање папе су могли запазити да је папа почео своје обраћање уз знак Илумината „ОК“. Због таквих детаља, многи га сматрају антихристом.
У сатанизму знак круга и три прста представља симбол несветог тројства – рогатог Бога, Богиње и потомка (антихриста). Три прста су савијена тако да са кругом формирају три шестице, илити симбол Луцифера, Богиње и звери.
ЕТО СУКИМ СЕ ЛИЖЕ ЗИЗИЛУЕСОВА СЕКТА ПАПОЉУБАЦА И ЕКУМЕНИСТА ОКО ОБА ИРИНЕЈА И ЈОВАНА КОЈИ БРАНИ УСТАШКОГ БИСКУПА СТЕПИНЕЦА!
Срећан празник,
Иначе брига ме за папу, он је оступио пре 1000 година,
не желим да му указијем пажњу уопште.
Али, су баши напади на Иринеје површни и злонаметни,
и што је најгоре црквенорушитељски.
Много сте гори ви који Цркву нападате изнутра, него папа који је напада споља.
Као што је тумор гори од ударца песницом споља.
То је оно што ви на жалост НЕ СХВАТАТЕ, и што је још горе,
не желите да схватите и да се покајете, већ радите оно што папа и жели, нападате Православну Цркву.
И немој ми само рећи да је Артемије сам црква, то је тотална глупост.
Шта`ш!

![[Слика: papa-iluminati-znak-69.jpg]](http://srbin.info/wp-content/uploads/2015/09/papa-iluminati-znak-69.jpg)