18-12-2015, 12:55 PM
(18-12-2015, 12:44 PM)Mekenzi Пише:(17-12-2015, 10:52 PM)Светосавац Пише: Ја сам републиканац из Републике Српске, али ако један Србин овако говори о својим краљевима , док Хрвати свакога ко је имао више од двије овце проглашавају баном и парве серију, онда се не треба чудити зашто нам је овако.
И види мало разлику између адвентиста и англиканаца, дасе више не бламираш.
Ovo nije srpski kralj, već britanski narednik.
Druga stvar, sta god da je čovek nije pravoslavne vere, nema dokaza od 45 do 90 godine da je bio pravoslavac.
Treće,
Jesmo za kralja,
al Srbina pravog!
Не брини, Макензене, увесељаваш овај форум, било би досадно без тебе, твоји "бисери" су легендарни, чуј, није српски Краљ, па "британски наредник" (Краљ је догурао до чина капетана у специјалним јединицама и био 1972. првак војни у скијању), није православне вере, а крстио га Патријарх Гаврило у Лондону, а највећа провала је да си ти, као "ујак" Крмнад за Краља, ал` Србина правог, што неко рече усташе би од блата правиле Краља да га имају, а ми нашег пљујемо (не сви само усташко-титоистички испљувци)...
![[Слика: 6LzSCUJ.gif]](http://i.imgur.com/6LzSCUJ.gif)
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞