05-07-2016, 02:19 AM
..ех да је то тако стварно као што се чини оном ко наврати....Вјероватно пролазник види доста потенцијала.
Вишеград привлачи много туриста ал сам изненађен то за хотеле (бар сте имали поглед на ћуприју
), а док није постојао Андрићград, у граду је била само та ћуприја, али њу су посјећивали туристи само у пролазу тј. нису остављали паре, већ само виде мост и наставе даље. Тако да је Кустурица урадио велику ствар. Ипак, нажалост за тај град нема спаса као ни за остале градове. То што ви говорите како је јадно изгледао прије 15 година је тачно, али је тада био пун народа и омладине, а самим тим и наде, међутим то се испразнило и сада сигурно нема преко 6000 сталних становника. Рогатица нема ни 5000 и дупло је бједнија од Вишеграда. А о просјеку старости не треба ни говорити. У свим тим градовима ријетко да има породица у којој раде и муж и жена. Тако да је све то лијепо за око, али је стварност страшна а будућност никаква. Има много потенцијала за туризам, али је 1% искоришћен.
Ал све ово је боље од остатка Босне чини ми се. Па замислите како је тамо.
На Тјентишту је сада музички фестивал, зато је маса народа. Мислим баш код партизанског споменика. Недавно тј. 13. маја је одржан помен на Зеленгори изгинулим четницима.
Супер за филм. Има ли планова да Јевђа сахрани на Прачи? Како изгледа сада јама Понор? Да ли сте били код оног споменика за четнике ту? Ја сам био али нисам знао наћи ту јаму тј. нисам је ни тражио јер не знам гдје је. Не знам ни да ли је близу споменика...
Вишеград привлачи много туриста ал сам изненађен то за хотеле (бар сте имали поглед на ћуприју

Ал све ово је боље од остатка Босне чини ми се. Па замислите како је тамо.
На Тјентишту је сада музички фестивал, зато је маса народа. Мислим баш код партизанског споменика. Недавно тј. 13. маја је одржан помен на Зеленгори изгинулим четницима.
Супер за филм. Има ли планова да Јевђа сахрани на Прачи? Како изгледа сада јама Понор? Да ли сте били код оног споменика за четнике ту? Ја сам био али нисам знао наћи ту јаму тј. нисам је ни тражио јер не знам гдје је. Не знам ни да ли је близу споменика...