29-11-2016, 05:26 PM
(03-08-2016, 04:22 PM)Mekenzi Пише:(03-08-2016, 09:06 AM)sremski vuk Пише: valjda jugoslovenske dinastije karadjordjevic
Ne vredi sremski vuče objašnjavati..
Ovde imaš papagaje koje Aleksandar da non stop istu priču ponavljaju.
To ti je isto ko ne vladine organizacije tipa žene u crnom i tako te koje non stop ponavljaju ko papagaji Srebrenica, zločin, zločin, srebrenica tako i ovi kralj, pa kralj...
Ja sam ovde dokazao da je ovaj Aleksandar N E L E G I T I M A N
Evo kako:
Ovde sam dokazao da je kralj abdicirao.
Da nikakve priznate yugoslovenske sobe nije bilo na rođenju. Više zvaničnih britanskih dokumenata to dokazuju.
Da je kralj kršten u katoličkoj katedrali i da su kumovi bili katolici.
Niti jedan pravoslavni pop ne krsti u katoličkoj katedrali po pravoslavnim običajima.
Dokazano je da je imao tajno britansko državljanstvo kako bi otvarao firme po britaniji i americi.
Dokazano je i to da je član prozapadnih tajnih društava pre svega masona, i malteških vitezova. (više puta odlikovan).
Blizak je bilderberška grupa i trijaterali.
To se može zaključiti po "humanitarnom radu".
Dokazano je i to da su jako bliksi Dinkićevi ljudi našli uhlebljenje u krunskom savetu.
Dokazano je i to da Karadjordjevići neće da kažu čime se bave, ko ih finansira, koje kompanije imaju, gde plaćaju poreze itd...
Dokazano je i to da mu đeca nemaju srpsko državljanstvu...
i svašta još vezano da on ne moze na tron.
Srbija nema kralja, nažalost...
(29-11-2016, 05:08 PM)Mekenzi Пише: Kralj je abdicirao sam, prema tome monarhija vise nije mogla postojati, ovaj prestolonaslednik nije legitiman za krunu.
Srbiji treba nov kralj.
srbija je republika gde narod bira sefa drzave i netreba nam ovqj ili bilobkoji drugi kralj