27-01-2017, 11:35 AM
(27-01-2017, 08:36 AM)Vlad Alekš Пише:Поготову новинама не верујем. Видео си и сам да исте новине објављују две потпуно различите приче. Ни ови ,усмени, извори не морају да буду увек тачни. Разлог томе је што свако дода по нешто а нешто заборави. Не кажем да је то и овде случај али често се дешава.(26-01-2017, 02:48 PM)Живојин Мишић Пише:Није сваки извор у линковима, постоје и много лепши извори.
Причу ми је испричала Јована, Богданова и Дарина ћерка.
Ево ја сам чист пример да човек боље памти неке глупости, а заборави нешто што не треба. То се свима дешава.
https://www.pogledi.rs/slovo-o-junaku/
Давно сам читао чланак о Рачићу и у сећању ми је остала афера о његовој жени коју сам написао синоћ у поруци. Испод тога , у документу, лепо пише да то није тачно и да је она преминула након операције. Такође пише да је Рачић имао љубавницу за време рата, заправо били су у вези. Те две ствари сам заборавио а најглупљу сам запамтио (сви кажу ,а и ја се слажем, да имам много добро памћење). Жив човек па погреши.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."