10-03-2017, 10:46 AM
(10-03-2017, 01:01 AM)Шумадинац Пише: Aма човече, он је у истој групи са тим Хрватским надри- историчарима. Он је обичан занесењак и манипулант.
Ни мало научног и методолошког у њега нема. Боље да се бавио производњом радијатора.
Ne kazem da je vrhunski istoricar i prihvatam da je iz tvog ugla kako kazes zevzek ali posto njegova izlaganja i stavovi su u skladu sa drugima, ja ne mislim da ljupa gluposti...
A sam trud koji je ulozio u pisanje knjiga i tolika predavanja po meni su vredna bar postovanja....
Da ponovim, ja mislim da je on samo nastavio da kopa gde je Milojevic stao....
Ako je nasao i jednu cinjenicu kako bi podupro Milojeviceve teze, ja ga cenim a mislim da bi i drugi trebali....
(10-03-2017, 03:41 AM)Громовник Пише:(10-03-2017, 12:46 AM)Bole Пише: Ne moras se ti slagati sa njim u opste i smatraj ga budalom ali umesto sto tako pricas pokusaj da bar nekim segmentom ili detaljom doprineses promeni istorije koja je danas u upotrebi....
Јел то оно "знамо сви да кречимо"?
Ma kakvi, to je ono ( ako si gledao kao mladji film Tom Sojer ili citao knjigu, pa ono kad kreci ogradu.....)

(10-03-2017, 04:04 AM)Прст_у_ока_латиници Пише: у колико године сам н аовај сајт, никад ме изненађује могучности, неки људе да дрву....чак да дрву вам своје границе можгана способности....
Ваша доприности, није НИКАД била нека знање.....није било ника нова инфомације, неки нови поглед...нити били која нова истраживање......
Него ви сте паразити сајта.....ни мање ни више......ви морате да живите од дуђа проналажовање.....зашто своје немате......нити сте показали било који капацитет да то можете да допринесете....
Хајде скојити своју књигу, скојите свој......дај линк....или место где то можемо да набавимо.....па да оценимо што је буквално ваша знање!
Sa ovim stavom bi se mogao sloziti ako sam dobro razumeo zbog manjka padeza...
Jedino nisam bas siguran da je procena znanja na forumu nesto sto bi bilo merodavno i presudno...