15-03-2017, 01:49 AM
(14-03-2017, 06:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:(14-03-2017, 11:30 AM)Шумадинац Пише: Шта ћу... морао сам због притиска 300 храбрих из Канаде.
Чак је и Милослав морао попустити, да буде с нами у "Љотићевце".
Милослав је члан савета а не члан странке. А његови савети се не уважавају много у тој странци, колико могу да приметим. Јер да се уважавају Бошко не би растеривао потенцијалне бираче хвалоспевима о Љотићу.
Комшо, нисам ни ја члан икакве странке. А то за Љотића знам да није истина. Све у свему питај Милослава!

(14-03-2017, 11:53 PM)Mekenzi Пише: Nema tu izbora nego ko bolje plaća...
Mada ovi horiepiskopi veći keš zarađuju od Davidovića, on je malo pukao psihički pa ga stavili da bude uliča
Потписујемо!

(14-03-2017, 06:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:(14-03-2017, 11:30 AM)Шумадинац Пише: Шта ћу... морао сам због притиска 300 храбрих из Канаде.
Чак је и Милослав морао попустити, да буде с нами у "Љотићевце".
Милослав је члан савета а не члан странке. А његови савети се не уважавају много у тој странци, колико могу да приметим. Јер да се уважавају Бошко не би растеривао потенцијалне бираче хвалоспевима о Љотићу.
Комшо, нисам ни ја члан икакве странке. А то за Љотића знам да није истина. Све у свему питај Милослава!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М