18-05-2017, 04:53 PM
(18-05-2017, 04:38 PM)Перун Пише:(18-05-2017, 04:23 PM)Нке Пише: Па Козодеровић је управо као Раковићев пратилац клао људе и то врло свирепо. То би требао да знаш.
Нисам поменуо Булића, љотићевце, нити генерале. Тако да не знам зашто то помињеш?
Дакле, Козодеровић је био 41 комуниста, касније кољач.
Па се ти запитај да ли је са тобом све у реду док браниш такве.
Не бих рекао да пратиоци имају задатак да кољу. Ако је неко осуђен на смрт, од стране војног суда, свеједно је на који се начин казна изврши. Најбољи начин је ,, брзо и лако ", најгори, комунистички, умрети од последица мучења.
Друго, ,, много родољуба ", наведи имена, доказе да је Козодера одговоран за то, да ли је ликвидирани крив, да ли је било суђења и због чега је то урађено. Онда можемо да коментаришемо даље.
Не знам за Козодерин чин пре рата, могуће да је био подофицир.
Генерале сам поменуо јер си се чудио његовом чину. Ако су Титови могли да изађу из рата са чиновима генерала, за заслуге постигнуте у борби против Срба, може и Козодера да добије подофицирски чин (ако га већ раније није имао).
Шта би ти рекао ја то не знам. И да ли пратиоци кољу или само прате..
Брате, ја да ти наводим Козородеровићева клања? Нисам толико докон.
Нисам писао да би Козодеровићеве злочине коментарисали, већ сам питао како је он то добио чин наредника?
Врло просто.
Пробајте да одговорите а да не поменете тита, Булића, генерале, крваве руке, љотићевце.
Дакле, како је Козодеровић Миле добио чин наредника?
Ја знам да је некима од вас овде глава у Лондону, а да је некима дупе у Москви..
Али не заборавите да су корбаџ и батина у мојим рукама!!!