07-07-2017, 11:15 PM
Помислио сам да је нека врста "трик питања".
Пало ми је на тренутак да је Дража ражио изграду базе на Вису да би се ту из Малте преместила Југословенска Краљевска Ратна Морнарица ван Отаџбине (баш је дуг назив
),али сам помислио да Вис има везе само са комунситима.У школи и дан данас уче погрешно,ЈВуО спомињу тек по странце док се главнина учења базира на Козари,Сутјесци,Неретви,АВНОЈ-у...
Ево гледам у Логосовом уџбенику слику како Тито прелази мсотић на Вису.Први пут кад сам видео ту слику на памер ми је пало "лелее,што није упао у ову воду да очисти мозак мало,можда би свхатио да то што је радио није ваљало
"
Е сада сте ми дали повод да на неком пф отворим тему "Децу и данас уче лажном историјом" ако већ није таква отворена.
ПС:
Да је којим случајем база на Вису припала ЈВвО(уједино и ЈВуО)вероватно би се тиме спојили војници ван отаџбине са четницима из околине и могуће да би се и обе војске спојиле у ЈКВ.
Баш кад споменусти да је Краљ то затражио,пало ми је на памет "јоој,да је базу на Вису добла Краљевска војска,сигурно би преместили подморницу "Небојша" на Вис,било би направљено још неколико фотки славне подморнице".
Из овог закључујемо,ко о чему,Андрејевић само о фоткама
Пало ми је на тренутак да је Дража ражио изграду базе на Вису да би се ту из Малте преместила Југословенска Краљевска Ратна Морнарица ван Отаџбине (баш је дуг назив
),али сам помислио да Вис има везе само са комунситима.У школи и дан данас уче погрешно,ЈВуО спомињу тек по странце док се главнина учења базира на Козари,Сутјесци,Неретви,АВНОЈ-у...Ево гледам у Логосовом уџбенику слику како Тито прелази мсотић на Вису.Први пут кад сам видео ту слику на памер ми је пало "лелее,што није упао у ову воду да очисти мозак мало,можда би свхатио да то што је радио није ваљало
"Е сада сте ми дали повод да на неком пф отворим тему "Децу и данас уче лажном историјом" ако већ није таква отворена.
ПС:
Да је којим случајем база на Вису припала ЈВвО(уједино и ЈВуО)вероватно би се тиме спојили војници ван отаџбине са четницима из околине и могуће да би се и обе војске спојиле у ЈКВ.
Баш кад споменусти да је Краљ то затражио,пало ми је на памет "јоој,да је базу на Вису добла Краљевска војска,сигурно би преместили подморницу "Небојша" на Вис,било би направљено још неколико фотки славне подморнице".
Из овог закључујемо,ко о чему,Андрејевић само о фоткама
"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић