10-07-2017, 01:11 AM
(09-07-2017, 10:16 PM)Ултрадесничар Пише:(04-08-2016, 11:56 AM)sremski vuk Пише:(28-02-2015, 07:35 PM)Чеда Пише: Можда је човек и био на месецу, можда и сад блеје неки тамо.Ал да су отишли на месец онда кад су рекли да су први пут отишли нису сигурно.
jabih se zamo zapitao kako to da su pre50godina uspeli 6 puta da odu na mesec a sada posle polavekanapretka tehnike u svim pravcima to nisu kadri da urade ta cinjenica mi je vrlo intrigantna i navodi na razmisljanje. zamislite sta je sve tehnika iznjedrila zadnjih 50 godina vidite koliko su napredovali televizori od prvih crno belih do sadasnjih koji se kace na net da nespominjem koliko je recimo telefon napredovaozadnjih 50 god.oni su sa tehnologijom od pre 50 godina mogli sada sa sadasnjom tehnologijom im je to nemoguce . mozda amerika i nije napredovala zadnjih 50 god :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Sa ova dva posta se slažem u potpunosti.
Pitao sam kolegu s posla. Sada završava faks. Ja ga upitah "da li čovek bio na Mesecu ? " On mi odgovori NE sa facom kakvo je to glupo pitanje.
Још један "генијалац"!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М