09-10-2017, 04:33 PM
Сад сам мало дуже блејао у слику . . . 
Нема везе ово са сенком,баш због самог положаја осталих сенки(доба дана),сенка ножа се неби ни могла видети . . . а друго ово је танка линија која се дели на двоје при дну . . .
Нека линија на врату постоји која се дели на двоје при дну,али некако изгледа као премала количина за праву крв . . . Нисам клао људе тако да не знам како у том тренутку изгледају (
) али можда је од шока у несвести . . . Али нога је у нелогичном положају за мртвог човека(ово би требало да представљала сликање по свршеном послу због тога држи онако нож),а успут ако је мртав што му ова двојица поред газе руке . . .
Све у свему,мени ово највише делује као послератни фото сешн . . .
П.С. Који аутомат четник носи?

(09-10-2017, 01:13 PM)Felix Пише: И није му врат "крвав" него је очигледно сенка од ножа (погледати и положаје других сенки).
Нема везе ово са сенком,баш због самог положаја осталих сенки(доба дана),сенка ножа се неби ни могла видети . . . а друго ово је танка линија која се дели на двоје при дну . . .
(09-10-2017, 12:03 PM)Николај Пише: Код закланих људи по правилу су отворене очи и уста (уста у готово 100 % случајева, јер се жртва бори за ваздух). Овај изгледа као да мирно спава односно фолира. А "кољач" држи нож са два прста.
Да је циркус види се и по овоме десно што маше штапом.
Нека линија на врату постоји која се дели на двоје при дну,али некако изгледа као премала количина за праву крв . . . Нисам клао људе тако да не знам како у том тренутку изгледају (
) али можда је од шока у несвести . . . Али нога је у нелогичном положају за мртвог човека(ово би требало да представљала сликање по свршеном послу због тога држи онако нож),а успут ако је мртав што му ова двојица поред газе руке . . . Све у свему,мени ово највише делује као послератни фото сешн . . .
П.С. Који аутомат четник носи?
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)