12-01-2014, 01:09 AM
(12-01-2014, 12:47 AM)Милослав Самарџић Пише:То сам извукао из овог осмоминутног аудио записа...(11-01-2014, 07:50 PM)Ратко Пише: ''Потврдила је и то да је у италијанским архивама нашла документа која потврђују да се Јосип Броз Тито три пута састајао са Антом Павелићем''!Би ли могао да прекуцаш те кључне реченице...
http://slovoljubve.com/vesti/smilja-avra...ugoslaviji
Милославе, може коментар...
Говори се да је Павелић сарађивао са британском обавештајном службом, да су га крајем рата ''сачували Британци'', да је КПХ континуирано одржавала везе са усташама (у рату и после рата):
''Указивала је и на изворе који потврђују да је Централни комитет Комунистичке партије Хрватске био у сталној вези и да је усклађивао своју делатност са врхом Павелићеве државе''.
''Имала сам храбрости да у Вашингтону, Фрајбургу, Берлину, уђем у такозвани Дом хрватске културе, у библиотеку и документациони центар хрватског народа. Ушла сам, морам да вам кажем, криво сам се претставила, јер сам знала да ме неће пустити, али сам хтела да видим и да дођем до њихове документације. И дошла сам до њихове документације. Везе између 1941. и 1991. су континуиране. Врх, на челу са самим Павелићем и његовом читавом екипом која је избегла, имали континуирану везу са врхом Комунистичке партије Хрватске. Они су измењали и документе.''