09-05-2018, 08:45 PM
(09-05-2018, 07:13 PM)Бенито Пише: Јесте краљ Александар Карађорђевић, али није Шпанија, већ Норвешка. И данас у Националном музеју Краљевине Норвешке у Ослу стоји биста краља Александра, као знак захвалности. Наравно, то се код нас не помиње. Али, зато сваки други дан гледамо промотивне филмове из доба Броза где се пропагира како је он десетинама бивших колонија донео државност и национално ослобођење, што је ноторна лагарија.
Може даље, Милославе. Ако имаш нешто у вези Војске Србије, или слично, пробао би да одговорим.
Је ли мислиш на онај 100-годишњи кредит што је скоро враћен?
Реч ,,помоћ” више ме асоцирала на нешто друго те нисам ово одговорио иако сам знао.
У то време, као што видимо, било је повољних кредита и исплатило се то подизати. Сада гледамо хиљаде Срба који су до гуше у говнима, једва крпе да исплате рату. Такође, тадашња економија могла је некоме да позајми новац док ова данашња само зна да се задужи.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."