29-05-2018, 09:32 AM
Одгледах и ја емисију,Милославе по мени твој наступ је коректан .Тактика наступа ти је требала бити попут гостовања у КЛОТ ФРКЕТ емисији на БКТВ чини ми се
када си малим замкама растурио ВУЛИНА и ДИМИТРИЈЕВИЋА.
А што се тиче Крсмановића то је познати комунистички писац ,гледао сам га у једној емисији где је о титу говорио са таквом љубављу да га је ословљавао са ,,предсеник тиле,,.Све у свему најачи утисак си оставио ти ,затим господин љотићевац,млада радикалка и на крају комунац који изгледа верује да је тито још жив.
У некој од наредних емисија где будеш учествовао употреби упоређивње ЧИЧЕ и тита (живот,школовање,каријера,одликовања,командовање у рату,однос према потчињенима итд.)
Поготово трик питања како је тито - маршал
без дана војне школе,како је тако велики војсковођа провео цео други св.рат у борби са немцима а није добио ни једно одликовање од савезника тј.совјета ,очигледно је био одличан цинкарош чим је тако напредовао у кпј итд ,итд .
када си малим замкама растурио ВУЛИНА и ДИМИТРИЈЕВИЋА.А што се тиче Крсмановића то је познати комунистички писац ,гледао сам га у једној емисији где је о титу говорио са таквом љубављу да га је ословљавао са ,,предсеник тиле,,.Све у свему најачи утисак си оставио ти ,затим господин љотићевац,млада радикалка и на крају комунац који изгледа верује да је тито још жив.
У некој од наредних емисија где будеш учествовао употреби упоређивње ЧИЧЕ и тита (живот,школовање,каријера,одликовања,командовање у рату,однос према потчињенима итд.)

Поготово трик питања како је тито - маршал
без дана војне школе,како је тако велики војсковођа провео цео други св.рат у борби са немцима а није добио ни једно одликовање од савезника тј.совјета ,очигледно је био одличан цинкарош чим је тако напредовао у кпј итд ,итд .