Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Поплаве у Србији и Р. Српској

Kim Džong UN je malo dete za našeg Aleka...

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/46777...g-Fejsbuka

Šta smo dočekali, napišeš status protiv vlasti i pravac saslušanje, stare dobre udbaške metode...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=mREj1Ueawz8
Одговори

http://www.youtube.com/watch?v=lVMvSjHxCmg#t=248

Овај снимак ГРМИ колико је су ових људи су безглавних и неодговорних.....

За ово неко мора бити одговоран.....неко мора да сноси одговорност!

А ваша је дужност.....да ти одговорних виду суда!
Одговори

Велику кривицу, због стања у Српској, сноси и сама власт. У Андрићград су уложили преко 30 милиона марака, а поред Саве годинама није насута ни кашика земље...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Битно је да Додик "чува Српску" Rolleyes

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

http://www.youtube.com/watch?v=zaYMZa0kF...e=youtu.be
Одговори

(24-05-2014, 09:35 AM)Мањача Пише:  Велику кривицу, због стања у Српској, сноси и сама власт. У Андрићград су уложили преко 30 милиона марака, а поред Саве годинама није насута ни кашика земље...

Па улажу у оно гдје ће зарађивати... А иначе је то стварно добар пројекат тај Андрићград.. за годину двије су изградили цркву Цара Лазара, споменик Његошу, споменик Андрићу, 5-6 кафића, општину, зграду хидроцентрале, биоскоп, 5-6 кафића, продавнице, занатске радње, луку, велики паркинг итд..и стварно лијепо изгледа.
Одговори

Маш.....Ма годинама овде покушавам да вам убедим да власт је баш вас.....она није никао из туђине него је еклусивно састојено од људи ко су се родилих међу вас, били сте у истим школама и на истим факултетима.....под истог образованог систем.

Чланови партије су састављених од истиг народ.....ту није нико дошао са стране.....

Чак ако нисам погрешан кад те партије желе ваша бирачка помоч....оних буквално питају вас да им помогнете у тим радове!

Ко је крив за окупљавање докторе и ветринари ко стижу у посети?....са својим јабукама?....Ко је створио та атмосфера, тај амбијент за "примање" међу пословних људе?

Па осећам да сте ви својих људе дали капацитет и храброст да мазају што желе....а саде та примање је буквално део процес....где се много немуже урадити.....без тај поклон "јабука"!

Тако људи су успевали да зиђу крај воде....занимљиво да се то није десило у свим тим вековима пред вас.....слачајно.....?

Тако је са све остало јели то било Историје, Архитектура, култура.....Музика ново комповање, турбо, и еуровизијизам,.....чак са својим подушком ТВ као велики брат, фарма успева....и вам!

Свак је плачкао од државе.....где је гол стигао....и колико је гол могао....поготово кад је цео систем био онда и данас против сопствене грађане.....

То је та парадокс где власт, владе, ти који престављају ње...без обзира у којим облик се појаву....оних требају ваша подршка.....да вам даље малтретирају.....што очигледно уживате у томе....јесте уживате....зашто буквално ништа нисте урадили да то променити.....и то је разлог зашто све то још стојих не изменљиво.....

И где свак криви власт......а ја стижем касније да крадем песак.....то је разлог зашто један Перо Симић може поново исмунипулати истине на ТВ у Српској!

Да било шта мења са власт....прво ћемо морати да мењати себе....
Одговори

http://ria.ru/world/20140523/1009089800.html
Одговори

(24-05-2014, 01:25 PM)Романија1 Пише:  
(24-05-2014, 09:35 AM)Мањача Пише:  Велику кривицу, због стања у Српској, сноси и сама власт. У Андрићград су уложили преко 30 милиона марака, а поред Саве годинама није насута ни кашика земље...

Па улажу у оно гдје ће зарађивати... А иначе је то стварно добар пројекат тај Андрићград.. за годину двије су изградили цркву Цара Лазара, споменик Његошу, споменик Андрићу, 5-6 кафића, општину, зграду хидроцентрале, биоскоп, 5-6 кафића, продавнице, занатске радње, луку, велики паркинг итд..и стварно лијепо изгледа.

Ove godine Za prvi maj sam išao na rafting na Taru. I kada smo išli svratili smo u Andrić grad u Višegradu. Ono je prelepo. Tu se nalazi spomenik Ivi Andriću, Njegošu, Crkva Sv. Lazaru i kosovoskim junacima, tu je fakultet dramskih umetnosti i režije, kao i istorijska zgrada u vezi velikog rata gde se okupljaju najjeminentiji akademici kako bi sprečili reviziju tog rarta. Tu se nalazi i najjmoderniji biosokop sa tri sale, banka, ćevadžbinica, zgrada elektroprivrede etc... Iznad ulaza u bisokop nalazi se vitraž gde Emir Kusturica, Dodik, Novak Đoković natežu kanap sa opštinom Višegrad koja ne želi to zbog politike. Andrić grad me je odusevio, velika stvar za srpski narod i njegovu istoriju. Imali smo čoveka profesora koji radi u Andrić gradu koji nam je detaljno opisao sve. Stvarno vredi videti.
Svi Srbi koji pljuju Andrić grad su IDIOTI na kub.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-05-2014, 05:17 PM)Mekenzi Пише:  Svi Srbi koji pljuju Andrić grad su IDIOTI na kub.

На власти у Вишеграду је СДС а Андрићград је поред Кустурице финансирао СНСД тако да свако ко је члан СДС-а не воли Андрићград и Кустурицу само због СНСД-а, чак странка забрањује својим члановима да посјећују град иако је улаз бесплатан. То је чисто политичка ствар (кретени), ниједан Србин не пљује Андрићград.
Одговори

(24-05-2014, 01:25 PM)Романија1 Пише:  Па улажу у оно гдје ће зарађивати... А иначе је то стварно добар пројекат тај Андрићград.. за годину двије су изградили цркву Цара Лазара, споменик Његошу, споменик Андрићу, 5-6 кафића, општину, зграду хидроцентрале, биоскоп, 5-6 кафића, продавнице, занатске радње, луку, велики паркинг итд..и стварно лијепо изгледа.

Фина је то замисао. Био сам прошле године, и лијепо је урађено.
Али колика је цијена свега тога? Знаш и сам, не морам ти објашњавати колико бораца и ратних војних инвалида данас живи у крајњој биједи, и нема за основне потрепштине. Није ли ред да се власт прво одужи људима који су стварали Републику Српску, па тек онда да се граде којекакве куле и градови?
А што се тиче зараде од Андрићграда, питање је тек колико ће времена требати да се врати све оно што је уложено...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Ово ти је лист милосрдне организиције са златном знаком за Лондонски маратон
http://www.charitychoice.co.uk/blog/char...n-2014/129

Ово ти је речник разне милосрдне организације ко су се пријавиле да учестују у маратон
http://www.charitychoice.co.uk/charities

Замоло сваки град има свој пола маратон
http://therunningbug.co.uk/events/runnin...arity.aspx
Можеш да замисљиш колико људе трће да помогне онима ко треба, вероватно сваке недеље!

Од 1981 године 450м је било покупљено за милосрдне акције
У 2009 године 47м је било покупљено
Близо 80% тркаћа трчу за милосрдне акције
Бивши Олимпијадац (освојач 5 златних медал у весљање) је једне године покупио 1.8м

Овде мисрдности је постао огроман бизнис....он је толико софистициран.....да људе путују око целог света да раду разне изазове.....да покупе новац да помогну оним ко је важан помоч!

Мени само занима колико има људе ко чекају да им локалног власт праве нека одбране од воде.....на својим имањом?
Одговори

(24-05-2014, 07:28 PM)Мањача Пише:  
(24-05-2014, 01:25 PM)Романија1 Пише:  Па улажу у оно гдје ће зарађивати... А иначе је то стварно добар пројекат тај Андрићград.. за годину двије су изградили цркву Цара Лазара, споменик Његошу, споменик Андрићу, 5-6 кафића, општину, зграду хидроцентрале, биоскоп, 5-6 кафића, продавнице, занатске радње, луку, велики паркинг итд..и стварно лијепо изгледа.

Фина је то замисао. Био сам прошле године, и лијепо је урађено.
Али колика је цијена свега тога? Знаш и сам, не морам ти објашњавати колико бораца и ратних војних инвалида данас живи у крајњој биједи, и нема за основне потрепштине. Није ли ред да се власт прво одужи људима који су стварали Републику Српску, па тек онда да се граде којекакве куле и градови?
А што се тиче зараде од Андрићграда, питање је тек колико ће времена требати да се врати све оно што је уложено...

Koliko sam primetio Višegrad jedna siromašna opština.
Jedini spas im je Andrićgrad, ali oni okrenuli ćurak..Srpska posla..
Iskreno žalim zbog toga jer,

Znam kada je bivši direktor Hemofarma Miša Babić ovde u Vršcu napravio sportski centar Milenijum, glavni trg, parkove, svi su ga pljuvali, što te pare neda sirotinji, što ovo što ono...Danas u Centru Milenijumu preko 500 dece, rekreativaca trenira neki od sportova. Takođe u Milenijumu je pošta, market univerexporta, fakultetet megatrend, caffe na 6-om spratu, turisticka agenncija etc...Velika stvar za Vršac..

Od kada je Miša Babić izašao iz Vršca, ovde se ništa nije živo uradilo, nikakvi projekti, opštinu vode klasični prosečni opštinski pacovi koji ne vide daleko.
Tako je i sa Višegradom. Pljuju Kusturicu, a slepci ne vide dalje od Drine, koliko Andrićgrad ima kurtološko-istorijski-umetnički značaj za tu sredinu nisu ni svesni. Koliko će turista doći u Andrićgrad.Koliko će se omladine upoznati sa srpskom istorijom da nauče o velikanima....Mnogo znači....
Ti isti opštiinarski pacovi bi danas pljuvali i Ivu Andrića da je živ, što je pisao roman "Na Drini Ćuprija"....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним