Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИСТИНОЉУБЉЕ

Као што већ и рекох(написах)- Замерке против самог себе не шаљи другима! Уздравље!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: 2wd847l.jpg]

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Узалудно је заклињати се иза Аве Јустина! Не иде.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Где си себе нашао?У командиру или на ливади?

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Као што је во србин, тако је и православац онај који није у Цркви.
Одговори

Где си себе нашао?У командиру или на ливади?

Одговори

Видим да си ти себе нашао у оцу Јустину, бар тако верујеш.
Одговори

Не него ћу да се нађем у таси ганцију,злиринеју буловићу и осталој булументи СПЦ!

Одговори

Па наравно нашао си у милоју, тако да ниси ни у ливади ни у командиру,
него сви мислите да сте у оцу Јустину, али се варате.

Као што је во србин, тако је и расколник православац!
Одговори

Не рече ништа за Миливојево писмо таси ганеру,поставио сам га по твојој жељи,пошто га толико призиваш.Ко се вара време ће показати.Во увек остаје Во,а за расколника се мора доказати.

Одговори

Па реци ми конкретно по имену са којим православним епископом је ваш "епископ" Артемије у јединству
и саслуживању, ако већ није у расколу.

Што се тиче милојевих комесарских писама погледао сам неколико и немам намеру да их читам
јер јеретичке списе не треба читати.

А Таси милоје може да пљуне под прозор и да умре од мржње, јер се Таса не продаје за
милојеве ручкове (као "ревнитељи") и паре милојевих шефова.
Одговори

Е сад се налупа поштено.Осуђујеш без доказа,а мене блатиш за осуђивање.
Полако,биће епископа за јединство и саслуживање.Тек је кренуло жито из кукоља.

Одговори

Па не одговори ми на питање о Артемију.
Наравно, пошто се и немаш шта да одговориш.

Артемије је се одвојио од Цркве и Православља. Он сам није Црква.
Православна Црква је једна и у заједници, има на стотине епископа.
Артемије је иступио из тој јединства и заједнице, самим тим нити је он Црква нити може бити православан.
Ако се покаје и врати има моје поштовање.

А ако ти мислиш да су после Артемијевог рукоположења сви православни епископи
на свету отпали, а само он остао православан онда ти могу рећи ништа друго него да си у обмани.

Чињеница је да Артемије не зна шта је Црква, нарочити сада када су му удбаши и комунистички правници саветници.

А и ти брате смедеремо очигледно не разумеш шта је Црква, него мислиш да се она може основати
од неких протестаната ван Цркве.
Личите на децу која се играју рата са замишљеним противником.
Одговори

(25-05-2015, 11:00 PM)aco Пише:  Па не одговори ми на питање о Артемију.
Наравно, пошто се и немаш шта да одговориш.

Артемије је се одвојио од Цркве и Православља. Он сам није Црква.
Православна Црква је једна и у заједници, има на стотине епископа.
Артемије је иступио из тој јединства и заједнице, самим тим нити је он Црква нити може бити православан.
Ако се покаје и врати има моје поштовање.

А ако ти мислиш да су после Артемијевог рукоположења сви православни епископи
на свету отпали, а само он остао православан онда ти могу рећи ништа друго него да си у обмани.

Чињеница је да Артемије не зна шта је Црква, нарочити сада када су му удбаши и комунистички правници саветници.

А и ти брате смедеремо очигледно не разумеш шта је Црква, него мислиш да се она може основати
од неких протестаната ван Цркве.
Личите на децу која се играју рата са замишљеним противником.

Ваистину!

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним