Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Scotland u UK ili van UK?

Самарџићу, да ли је Влада? Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Рећи ће ти човек цератору...
Одговори

(21-09-2014, 02:03 PM)Громовник Пише:  Самарџићу, да ли је Влада? Кез

Ма, иначе је јако ''компликовано'' улоговати се на један налог из рецимо Моззиле, и улоговати се на други налог из рецимо Опере преко прокси сервера који само претумба ИП адресу... Ваистину!
Одговори

(21-09-2014, 01:37 PM)херцеговац Пише:  
(21-09-2014, 01:23 PM)регул Пише:  
(21-09-2014, 12:39 PM)Срђан Јовановић78 Пише:  Како да није?Шкотска влада и шкотски премијер организовали и признали пораз а,ти као од њих боље знаш...

Тачније премијер Шкотске и влада Шкотске су били за отцепљење па су поштено признали пораз...

Владимире,колико никова имаш овде,а да су са исте ИП?

Ама ниси у току!

Он је дошао код Владе да му чува стан, а Влада ће се вратити у уторак иако је отишао на спавање! Иначе је човјек синоћ био трећа смјена!

Шта ћу кад имам тешко капирање,сад ћу да се улогујем са друге адресе да лакше скапирам!
Одговори

Не можете никако Ви да скапирате УДБАШИ....Хахахахахахааха
Одговори

Напросто сам затечен чињеницом да персона под именом Влада нишки зна нешто(па макар то било и опскурно) да напише а да то није копипејстовао са сајтова који потичу са дна ВЦ шоље!Свака част Владо,сваким даном у сваком погледу све више напредујеш.Надам се и да је тзв "пар" задовољан и да си се попео степеник више ка крунском савету.
Одговори

Шта мислиш због чега сам му друго дао онај +1?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(21-09-2014, 05:07 PM)херцеговац Пише:  Шта мислиш због чега сам му друго дао онај +1?

Танак сам са капирањем,расчлани ми да би и Влада разумео!Креза
Одговори

Па Ви сте ракије попили дана да с чаше не броје...mentes,куку мајко Лаза...
Одговори

(21-09-2014, 08:31 PM)Срђан Јовановић78 Пише:  Па Ви сте ракије попили дана да с чаше не броје...mentes,куку мајко Лаза...

Не данас,саде!Како који пост изађе у овом или оном нику,Владо,ја треснем једну домаћу шљивку(14 година,са Таре).Ако престанете да лупате остаћу при памети,ако не...па шта да радим,неко се мора жртвовати,неће ми пасти тешко.
Одговори

Жртвуј се за Амброза...То ти и приличи...
Одговори

(21-09-2014, 08:57 PM)Срђан Јовановић78 Пише:  Жртвуј се за Амброза...То ти и приличи...

Поштовани Срђане...Владимире...Со...Владо Ниш...Незнамнијавишекојиникупотребљаваш...ето успео си...слудео си ме...одо да треснем једну шљивку...у здравље свих вас...или свих тебе...
Одговори

Па ви сте сви одрастилих под СРПСКИМ АБРОЗИМА!

И парадоксално са сва та ваша ПАТРИОТИЗАМ.....она је жива и здрава до овог дана.....20 година после распад Југославије.......

Па није ни чудно да су Турци толико владали.......

То говори нешто........али је очигледно није од неког храбрости!
Одговори

меј треба да добије 159 гласова конзервативних чланова парламента да би заправо обезбедила њено руководство. Међутим, ако она добије 100 гласова против ње, верујем да неће моћи наставити, стога верујем да ће морати дати или ће наређена да даде временски оквир њеном руководству. То би могло бити од 6 месеци до 1 године, или након преговарања са ЕУ. До саде преговара о излазним условима из ЕУ. Вероватно ће владајучка коалиција тражити мало трвдоглавног вођа за друга фаза преговора са ЕУ.

Садашна прогноза је између 80 до 120 чланова ко ће гласати против ње!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним