Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Репрезентације Србије

(13-12-2022, 08:03 PM)Сербство Пише:  Српски фудбал не постоји. То је мафијашко предузеће у спрези с власти.

Супер лига Србије је тренутно 11. лига у Европи захваљујући добрим резултатима првенсветно Звезде и Партизана наредне две године имао три клуба у групним фазама, што никад нисмо имали, репрезентација је практично отишла на ЕП после 25 година, има мафија али то је глобална појава у професионалном спорту, наручито фудбалу,мислиш да у хрватском ногомету нема мафије или у енглеском, шпанском итд

[Слика: kosovojesrbija1.gif]
Одговори

Мађари су добра репрезентација. Јако су опасни.
Одговори

(29-03-2023, 10:05 PM)ХраброСрце Пише:  Мађари су добра репрезентација. Јако су опасни.

Да али је то само борба за престиж мислим да не могу да нас победе у БГ, са победом у Бугарској у јуну ми смо на ЕП са 9 бодова Хармоника

[Слика: kosovojesrbija1.gif]
Одговори

Србије се коначно (први пут као Србија) пласирала на Европско Првенство. Smile
Одговори

Некада се знало реда, а не ово.

Хтјели су га сви клубови из велике четворке. Могао је бирати увјете...

Цитат:- Црвена звезда је опасно загризла. Драган Џајић ми је нудио вилу на Дедињу и сто наступа у дресу репрезентације Југославије. Рекао сам му да вилу имам у Мостару, а до репрезентације ваљда могу доћи својим играма. Ма био сам наиван. Мислио, ако сам добар, небитно је у којем сам клубу - Блаж Слишковић

Остварио је свега 26 наступа за репку, толико су успели да га наватају по биртијама.

Од Звезде, дражи су му били Хајдук и Хрватски драговољац.

Да поновимо, за прелазак у Звезду вила на Дедињу и сто наступа у репрезентацији као бонус за мамурну усташолику ведету. Тако беше у друштву социјалистичкоме.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним