Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Репрезентације Србије

http://www.kurir-info.rs/rajevac-za-kuri...ak-1438367

Poznati trener tvrdi da je za vođenje „orlova“ ili najboljih ruskih igrača važno poznavati njihov mentalitet

Slovenska duša.
Milovan Rajevac uživa gledajući utakmice na SP u Brazilu, ali priželjkuje da na sledećem Mundijalu ponovo bude u akciji kao strateg jedne od ekipa učesnica. Naravno, želja mu je da predvodi selekciju svoje otadžbine, a ne bi imao ni ništa protiv mogućnosti da komanduje Rusima.

Mentalitet

- Kad je reč o našoj ili ruskoj reprezentaciji, onda je važno poznavati mentalitet igrača. Mislim da Kapelo, koliko god bio dobar i iskusan stručnjak, nije na pravi način shvatio kako razmišlja Rus. S druge strane, verujem da bih ja to mogao - rekao je za Kurir Rajevac i, na naše pitanje kakve su mu šanse da preuzme Ruse, dodao:

- Teško bi to ušlo! Morao bi neko da me preporuči lično Putinu, da on to aminuje. Rusi traže velika imena jer se tako „pokrivaju“. Ako dođe do neuspeha, sve pripisuju treneru.
Milovan Rajevac jedan je od kandidata za selektora Srbije:

- To bih najviše voleo, ali još nisam dobio poziv. Zamislite tu sreću trenera da sa svojom reprezentacijom dođe do završnice Mundijala kao, recimo, Ivica Osim u Italiji ili da sam bio sa Srbijom peti u Južnoj Africi, a ne sa Ganom. Nema veće časti za jednog stručnjaka od te.

Gledamo odličan fudbal

Poznati trener se osvrnuo i na Mundijal.
- Odličan fudbal gledamo. Na prošlom šampionatu sam bio učesnik pa sam sve pratio u nekom grču, a sada sam opušten i uživam u kvalitetnim utakmicama. Daje se mnogo golova, a to je gledaocu najvažnije - zaključio je Rajevac.

Лупко Петровић ће увек бити боље него Рајевац

Ја сам тражио Пекерман кад је добила Антић.....он ће саде бити превише скуп....

Али овај мондијал је показао да најскупљих тренера Русије, Енглеске, Италије, Шпаније, Португалије није овсте гаранције за победе!

Ramon Diaz
Julio César Falcioni
Leonardo Astrada
Miguel Ángel Russo
Francisco Ramirez
Ricardo La Volpe
Luis Zubeldia
Mauricio Pellegrino
Facundo Sava
Matias Almeyda
Diego Osella
Alberto Fanesi
Jorge "Polilla" da Silva
Martin Palermo
Marcelo Gallardo
Diego Cocca
Jorge Almiron
Rodolfo Arruabarrena
Juan Manuel Azconzábal
Diego Cagna
Roberto Sensini
Jorge Burruchaga

Héctor Núñez
Hernán Darío Gómez
Daniel Passarella
Luis Fernando Montoya
Aníbal Ruiz
Claudio Borghi
Edgardo Bauza
Murtosa
Tatá

Alejandro Sabella
Carlos Bianchi
Gerardo Martino
Otto Rehhagel
Julio Cesar Falcioni
Bert van Marwijk
Roberto Di Matteo

Да се гледа у Асистента.....
Marcelo Herrera
Ruben Cousillas Fuse
Jorge Pautasso
Peter Krawietz
Michael Nielsen
Hennie Spijkerman
Tonny Bruins Slot
Mauro Tassoti
Fermo Favini
Hoffenheim
Bruno Demichellis
Francis Smerecki
Ray Wilkins
Pat Rice
Brian Kidd

Иван Јовановић
Ако тражиш неко ко можеда организовати екипу да игра вам своје очекивање.......али незнам како бих се расправљао са играћа ко су научилих да играју под најбољим тренера у свету.....

Предраг Радосављевић
Бивши Селектор САД

За будучност
Дејан Петковић
Иман наду да ће Дејан Петковић нешто урадити у Бразил и Јужној Америци!

Да имаш поштовање играћа селектор/тренер мора да буде на њивовог њива!
Одговори

Немачка је променила свој футбал од корене кад су их енглези победили 0-5
http://www.youtube.com/watch?v=XiBxyPqV1BY

Бразилијанси још говоре од губитак још од 1950....

Ја гарантујем да ће у Бразил бити футбалске промене!

Србија је имала два прилике да промени свој футбал.....од неке Футбалске СРАМОТЕ.....

То је било
Аргентина 6 - Србија 0
http://www.youtube.com/watch?v=9ISpk4cWgsU

Холандија 6 -Србија 1
http://www.youtube.com/watch?v=tSqFSjkjMtE

Живо ништа није променило у Српског футбал!

У Бразилу фудбал је национални ресурс, то је срца нације, Футбал је корумпиран у Бразилу исто као у Србији.
Сада ћете видети како ће људи/нација Бразил одговорити на том футбалском понижења и све остало што је грешно у држави!

http://www.youtube.com/watch?v=ZJSdYq_soGw

http://www.youtube.com/watch?v=6Vh4hc8L70s

http://www.youtube.com/watch?v=roCPtKUfycQ
Одговори

Dik Advokat potvrdio: Novi sam selektor fudbalske reprezentacije Srbije!

D. Nikolić | 22. 07. 2014. - 09:57h izmena vesti 12:19h | Foto: AP | Komentara: 435

Holandski trener Dik Advokat potvrdio je da će od 1. avgusta i zvanično postati novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Srbija je bez zvaničnog selektora od završetka kvalifikacija za Mundijal u Brazilu, posle čega je Sinišu Mihajlovića, kao vršilac dužnosti, odmenio Ljubinko Drulović, mladi strateg koji je prošle godine sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Evropsko prvenstvo. Njega će, pak, odmeniti 66-godišnji stručnjak, koji je za holandski "Telegraf" potvrdio da je potpisao dvogodišnji ugovor sa FSS-om.

"Nisam hteo da ponovo radim kao trener nekog kluba. Sa druge strane, ponuđen mi je i ugovor od strane Južnoafikanaca, ali to mi je zaista predaleko. Srpski savez je preuzeo inicijativu, pričali smo, a oni imaju sjajan tim, sa kojim se možemo potpuno koncentrisati na izazove na EURO2016", rekao je holandski stručnjak, koji će to tog, šampionata Evrope čiji je domaćin Francuska 2016. godine, naše "orlove" morati najpre da provede kroz grupu u kojoj su Portugal, Danska, Jermenija i Albanija. Na prvenstvo Evrope će se plasirati po dve najbolje ekipe iz svih grupa, kao i jedna najbolja trećeplasirana reprezentacija.

"U sredu ili četvrtak ćemo zvanično potvrditi da je Dik Advokat selektor. Tokom vikenda bi trebalo da bude i njegovo predstavljanje“, potvrdio je Karadžić za B92 informaciju da su "orlovi" dobili novog stratega, a u intervjuu za agenciju Beta je otkrio i još neke detalje.

Dik Advokat je kao trener osvojio 15 trofeja: najpre drugu ligu Holandije sa SVV-om, zatim sa PSV-om titulu, Kup i Trofej Johana Krojfa u tri navrata, sa škotskim Rendžersom je dvaput osvojio ligu, dvaput Kup i jednom Liga kup, a sa Zenitom iz Sankt Peterburga bio je prvak Rusije, osvajač Superkupa Rusije, te pobednik UEFA kupa i UEFA Superkupa 2008, što mu je i poslednji trofej.

Minule sezone radio je kao strateg AZ Alkmara, sa kojim je zauzeo osmo mesto u holadnskom prvenstvu, a u karijeri je, pored ostalih, vodio i reprezentaciju Holandije u dva navrata, Belgije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Južne Koreje i Rusije.
Одговори

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

RE: UKRAJINA
У21 Футбалске Репрезентације
Само имају кондицију да играју тркачких за 60 минуте

Клубови су одговорни за кондиције младе играће....поготово за пре сезоне
Незнам какви људи су тамо ко су запосљених за така посла....али то је одавно било посла за тих особе ко су дипломираних на спортске науке и докторирали спортске медицине.....
То је одавно је проблем....спортски футбал кад се суочава у европском утакмићење
И очигледно ништа се није изменило....
Што бих значило све по старом....

Кондиција је утицавало на Италијане преузимање центрсални терен и тако више шанце да сахране утакмицу.....и баш у тај период су дали гол....

Та кондиција утицава на пресин.....на удузимање лопте од супарника....и имати снаге за своје брзе контра игре.....Италијани су брзу једну пасну играју .....још уморилих Српску репрезентације....
Тактично Чурчић није то одма сватио....нити је одма променио формације....да упрећава и негира ту Италијанску игру....

Кондиција утицава на фаулирање.....Српску репрезентације.....и могучности да се исклући играч....што бих правила ситуација још гора са један мање играћа....

Нити се одгаја ......ментална дисциплина... у клубове.....где се играћи не пале као шибице.....само поглед на немачкој репрезентације....је доказ шта се може урадити кад има врхунска физичка припрема и кондицје.....спајаног са природних футбалски талент......

Футбал је одавно постао алетичка дисиплина!
Одговори

Nasi ce izgubiti od Francuske, ali se nece obrukati.
Одговори

Французи као било која друга екипа без обзира како добро игра и где стоји у светској футбал......немогу живо ништа да ураде......ако немају лопту!
Одговори

У којој се држави утакмица одигра?
Одговори

Немислим да ће Дик адвокат променити како Срби играју свој футбал.....

То све мора да мења од темеља.....цео систем образовање свих тренера ко имају било којој лиценције!

Ових играћи кад их ставити у својих страни клубове....трћу...праве слободна места....пресин....брзи контра напад.....

Одма кад навуку дрес Србији....оних као да се врате свој старој генетичког стереотип.....

Спора игра
Спора покрет
Спора контра
Спора кореографична трћање
Спавање у одбрани кад је слободни ударац.....било то са корнер или слободни кик

Али што је јасно Београдија навија за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ И ПАРТИЗАН....

Можда је време да се игра дешава у Црној Бари!
Одговори

Ја сам за стварање НАЦИОНАЛНИ ФУТБАЛСКИ СТАДИЈУМ У КРАГУЈЕВАЦ.....

Ценрална.....има сабрачајна везе са вечина Шумадије где народ из више градова из близине могу да путују да гледају национални тим......

Маракана је Алетичких стадијум....створено да се гледа летних спортове.....на жалост футбал у европи игра се у зими!
Одговори

(VIDEO) DA GA CEO SVET RAZUME: Zbog trojke Bogdanovića američki komentator progovorio srpski

Naime on je koš ispratio uzvikom "Trojka", na čistom srpskom jeziku.

Pogledajte kako je američki komentator ispratio trojku Bogdana Bogdanovića
Одговори

Репрезентација Србије у кошарци, на светском првенству, постигла је огроман успех пласманом међу прве четири, али остаје жеља да се састанемо са Америма у финалу. Без обзира на резултат вечерас против Француске у полуфиналу, капа доле Саши Ђорђевићу и његовом тиму, који је постигао историјски успех!!!
Одговори

Rekoh juce prijatelju, Srbija ce sigurno u finale SP u basketu, a u finalu - SVE JE MOGUCE, PA I DA SRBIJA BUDE PRVAK SVETA!!!
Одговори

Захумље, ти си мега цар.
Кошаркашима капа доле.Хармоника
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним