28-06-2014, 01:24 AM
http://www.kurir-info.rs/rajevac-za-kuri...ak-1438367
Poznati trener tvrdi da je za vođenje „orlova“ ili najboljih ruskih igrača važno poznavati njihov mentalitet
Slovenska duša.
Milovan Rajevac uživa gledajući utakmice na SP u Brazilu, ali priželjkuje da na sledećem Mundijalu ponovo bude u akciji kao strateg jedne od ekipa učesnica. Naravno, želja mu je da predvodi selekciju svoje otadžbine, a ne bi imao ni ništa protiv mogućnosti da komanduje Rusima.
Mentalitet
- Kad je reč o našoj ili ruskoj reprezentaciji, onda je važno poznavati mentalitet igrača. Mislim da Kapelo, koliko god bio dobar i iskusan stručnjak, nije na pravi način shvatio kako razmišlja Rus. S druge strane, verujem da bih ja to mogao - rekao je za Kurir Rajevac i, na naše pitanje kakve su mu šanse da preuzme Ruse, dodao:
- Teško bi to ušlo! Morao bi neko da me preporuči lično Putinu, da on to aminuje. Rusi traže velika imena jer se tako „pokrivaju“. Ako dođe do neuspeha, sve pripisuju treneru.
Milovan Rajevac jedan je od kandidata za selektora Srbije:
- To bih najviše voleo, ali još nisam dobio poziv. Zamislite tu sreću trenera da sa svojom reprezentacijom dođe do završnice Mundijala kao, recimo, Ivica Osim u Italiji ili da sam bio sa Srbijom peti u Južnoj Africi, a ne sa Ganom. Nema veće časti za jednog stručnjaka od te.
Gledamo odličan fudbal
Poznati trener se osvrnuo i na Mundijal.
- Odličan fudbal gledamo. Na prošlom šampionatu sam bio učesnik pa sam sve pratio u nekom grču, a sada sam opušten i uživam u kvalitetnim utakmicama. Daje se mnogo golova, a to je gledaocu najvažnije - zaključio je Rajevac.
Лупко Петровић ће увек бити боље него Рајевац
Ја сам тражио Пекерман кад је добила Антић.....он ће саде бити превише скуп....
Али овај мондијал је показао да најскупљих тренера Русије, Енглеске, Италије, Шпаније, Португалије није овсте гаранције за победе!
Ramon Diaz
Julio César Falcioni
Leonardo Astrada
Miguel Ángel Russo
Francisco Ramirez
Ricardo La Volpe
Luis Zubeldia
Mauricio Pellegrino
Facundo Sava
Matias Almeyda
Diego Osella
Alberto Fanesi
Jorge "Polilla" da Silva
Martin Palermo
Marcelo Gallardo
Diego Cocca
Jorge Almiron
Rodolfo Arruabarrena
Juan Manuel Azconzábal
Diego Cagna
Roberto Sensini
Jorge Burruchaga
Héctor Núñez
Hernán Darío Gómez
Daniel Passarella
Luis Fernando Montoya
Aníbal Ruiz
Claudio Borghi
Edgardo Bauza
Murtosa
Tatá
Alejandro Sabella
Carlos Bianchi
Gerardo Martino
Otto Rehhagel
Julio Cesar Falcioni
Bert van Marwijk
Roberto Di Matteo
Да се гледа у Асистента.....
Marcelo Herrera
Ruben Cousillas Fuse
Jorge Pautasso
Peter Krawietz
Michael Nielsen
Hennie Spijkerman
Tonny Bruins Slot
Mauro Tassoti
Fermo Favini
Hoffenheim
Bruno Demichellis
Francis Smerecki
Ray Wilkins
Pat Rice
Brian Kidd
Иван Јовановић
Ако тражиш неко ко можеда организовати екипу да игра вам своје очекивање.......али незнам како бих се расправљао са играћа ко су научилих да играју под најбољим тренера у свету.....
Предраг Радосављевић
Бивши Селектор САД
За будучност
Дејан Петковић
Иман наду да ће Дејан Петковић нешто урадити у Бразил и Јужној Америци!
Да имаш поштовање играћа селектор/тренер мора да буде на њивовог њива!
Poznati trener tvrdi da je za vođenje „orlova“ ili najboljih ruskih igrača važno poznavati njihov mentalitet
Slovenska duša.
Milovan Rajevac uživa gledajući utakmice na SP u Brazilu, ali priželjkuje da na sledećem Mundijalu ponovo bude u akciji kao strateg jedne od ekipa učesnica. Naravno, želja mu je da predvodi selekciju svoje otadžbine, a ne bi imao ni ništa protiv mogućnosti da komanduje Rusima.
Mentalitet
- Kad je reč o našoj ili ruskoj reprezentaciji, onda je važno poznavati mentalitet igrača. Mislim da Kapelo, koliko god bio dobar i iskusan stručnjak, nije na pravi način shvatio kako razmišlja Rus. S druge strane, verujem da bih ja to mogao - rekao je za Kurir Rajevac i, na naše pitanje kakve su mu šanse da preuzme Ruse, dodao:
- Teško bi to ušlo! Morao bi neko da me preporuči lično Putinu, da on to aminuje. Rusi traže velika imena jer se tako „pokrivaju“. Ako dođe do neuspeha, sve pripisuju treneru.
Milovan Rajevac jedan je od kandidata za selektora Srbije:
- To bih najviše voleo, ali još nisam dobio poziv. Zamislite tu sreću trenera da sa svojom reprezentacijom dođe do završnice Mundijala kao, recimo, Ivica Osim u Italiji ili da sam bio sa Srbijom peti u Južnoj Africi, a ne sa Ganom. Nema veće časti za jednog stručnjaka od te.
Gledamo odličan fudbal
Poznati trener se osvrnuo i na Mundijal.
- Odličan fudbal gledamo. Na prošlom šampionatu sam bio učesnik pa sam sve pratio u nekom grču, a sada sam opušten i uživam u kvalitetnim utakmicama. Daje se mnogo golova, a to je gledaocu najvažnije - zaključio je Rajevac.
Лупко Петровић ће увек бити боље него Рајевац
Ја сам тражио Пекерман кад је добила Антић.....он ће саде бити превише скуп....
Али овај мондијал је показао да најскупљих тренера Русије, Енглеске, Италије, Шпаније, Португалије није овсте гаранције за победе!
Ramon Diaz
Julio César Falcioni
Leonardo Astrada
Miguel Ángel Russo
Francisco Ramirez
Ricardo La Volpe
Luis Zubeldia
Mauricio Pellegrino
Facundo Sava
Matias Almeyda
Diego Osella
Alberto Fanesi
Jorge "Polilla" da Silva
Martin Palermo
Marcelo Gallardo
Diego Cocca
Jorge Almiron
Rodolfo Arruabarrena
Juan Manuel Azconzábal
Diego Cagna
Roberto Sensini
Jorge Burruchaga
Héctor Núñez
Hernán Darío Gómez
Daniel Passarella
Luis Fernando Montoya
Aníbal Ruiz
Claudio Borghi
Edgardo Bauza
Murtosa
Tatá
Alejandro Sabella
Carlos Bianchi
Gerardo Martino
Otto Rehhagel
Julio Cesar Falcioni
Bert van Marwijk
Roberto Di Matteo
Да се гледа у Асистента.....
Marcelo Herrera
Ruben Cousillas Fuse
Jorge Pautasso
Peter Krawietz
Michael Nielsen
Hennie Spijkerman
Tonny Bruins Slot
Mauro Tassoti
Fermo Favini
Hoffenheim
Bruno Demichellis
Francis Smerecki
Ray Wilkins
Pat Rice
Brian Kidd
Иван Јовановић
Ако тражиш неко ко можеда организовати екипу да игра вам своје очекивање.......али незнам како бих се расправљао са играћа ко су научилих да играју под најбољим тренера у свету.....
Предраг Радосављевић
Бивши Селектор САД
За будучност
Дејан Петковић
Иман наду да ће Дејан Петковић нешто урадити у Бразил и Јужној Америци!
Да имаш поштовање играћа селектор/тренер мора да буде на њивовог њива!