Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ВИДОВДАН

(28-06-2022, 11:51 PM)Јеремија Пише:  Овако се ствара војник...
Нажалост, ово је прича о Руском војнику а не о нашем - Србском.
Код нас су од војске створили педерско удружење све са лезбачама.

Нико није знао да створи војника -ратника као што су то умели да ураде Срби. 
За уништевање те традиције требало је бити заиста посвећен. Свака част онима који су у томе успели.
Јучерашњи Видовдан је доказ докле смо ми дошли.
Одговори

(29-06-2022, 10:53 AM)Бенито Пише:  
(28-06-2022, 11:51 PM)Јеремија Пише:  Овако се ствара војник...
Нажалост, ово је прича о Руском војнику а не о нашем - Србском.
Код нас су од војске створили педерско удружење све са лезбачама.

Нико није знао да створи војника -ратника као што су то умели да ураде Срби. 
За уништевање те традиције требало је бити заиста посвећен. Свака част онима који су у томе успели.
Јучерашњи Видовдан је доказ докле смо ми дошли.

Више је разлога.
По мени је главник разлог што су комунисти расељавали србе са вековних огњишта поготово та градска урбанизација и индустријализација која се и дан данас у пуном јеку спроводи.

Зашто ово пишем.

Српски војник, ђенерал пред ратни је рођен, живио, на српском селу.

Ђе је од када је дете слушао уз ватру, гусле предања о српским јунацима, ратницима, ратовима, победама и поразима и од малих ногу му се усађивао ген ратника..

И сви они су имали широке и "јаке" носеве, кроз које је струјалс "врела" крв.

Данас ђеци су идоли бака прасе, муђаи ћале разни инфлуенсери ( За остало питати Шумадинца)..нека музика која арлауче..

Данашња младеж изгледа болесно. Ови што се "ложе" на фудбал, "патриотизам по трибинама"  то све истетовирано, набилдовано, пуно хемије, лекова, дроге, алкохола. Сваки викенд Србија у саобраћају и просеку изгуби двоје омладинаца у саобраћајним несрећама.

Данас гарантујем животом да више од 70% омладине није способно да прође основни медициндки регрутни преглед.

Већина омладине су чланови данашње комунистичке партије ђе мотају каблове у фабрикама а после опијају у локалним кафанама и од таквих очекивати да узме пиштољ да га састави и растави. Да уради 10 згибова тешкооо...

А тек да ову данашњу младеж вратиш на Проклетије и Кошаре само на стражу, побегли би.

Част једино данас коврама и 63-ој и 72-ој бригади.

Ту има још пар стотина часних момака. СРБА!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-06-2022, 01:25 PM)Бенито Пише:  Ситуација се радикално убрзала и напад на Србе жесток, поготово изнутра. Од антисрпске власти. На много нивоа.

Апсолутно си у праву.
Удружили се сви који се нешто питају, који су на некој функцији, од бироа до попа у разбијању и ово мало Србадије што је преостало.
Без блама, без трунке стида, људи који су до јуче причали Србску причу данас раме уз раме са Овај распродају и ово мало Србије на свим пољима.

Да је ситуација безнадежна говори и следећи прилог:

Цитат:U Beogradu su juče na velikoj svečanosti dodeljena vidovdanska odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama. Odlikovanja je uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a svečanost su uveličale i brojne zvanice iz državnog vrha, javnog i kulturnog života Srbije.
Za sinoćnu svečanu priliku, dame su izabrale najelegantije haljine jer je Vidovdan jedan od najvećih nacionalnih praznika u našoj zemlji, te je velika čast prisustvovati ovakvom događaju.
Uručenju priznanja prisustvovala je i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sa partnerkom dr Milicom Đurđić, koje je i ovog puta izazvala veliku pažnju javnosti izborom elegantne haljine.
Za vidovdansku priliku lepa doktorka Milica Đurđić odabrala je dugu belu haljinu sa svetlo-zelenim volanom. Sa aksesoarima je bila štedljiva – na ruci je imala sat u srebrnoj boji koji je „uparila“ sa damskom tašnicom. S druge strane, premijerka je ponela kostim u ljubičastoj boji koja u svetu politike šalje poruku kreativnosti i sigurnosti.

Једино што човек може рећи је: "О кукавно Србство угашено"...
Одговори

Ето, видиш шта си Ти прво видео?
Када сам написао да је ситуација све гора, имао сам у виду исти догађај. Али, из потпуно другог разлога.
Којег? Шта мислиш?
Одговори

(29-06-2022, 06:09 PM)Бенито Пише:  Ето, видиш шта си Ти прво видео?
Када сам написао да је ситуација све гора, имао сам у виду исти догађај. Али, из потпуно другог разлога.
Којег? Шта мислиш?

Деградацију државе  на свим нивоима.
Док на Косову и Метохији у Грачаници, Патријарх држи срамну беседу како су нам Албанци браћа (нагласивши то два пута)
и како је Лазар пао у борби за сву "браћу", без обзира на веру и нацију, што је једна од главних крилатица ССЦ - екумениста.
На другој страни у престоном Београду одвија се шарада са обезвређеним ордењем и шареноликој клики која је маска за Овај.

ГоспоЏа  и њена "лепша половина" пробудили су у мени посебно гађење јер ту, пред нашим очима Овај пљује по светлим именима 
наших предака. И, он то више не крије. 
А руља (једино име за све који су око Овај) поданички одобрава урушавање Србије гледајући ко ће више да ушићари.
Одговори

Из моје перспективе, апсолутно ме не занима ко са ким спава, ко са ким излази, ко је чији "партнер" итд. Као да смо неке тетке побогу. Мислим да је то периферна ствар.
По мом мишљењу далеко је већи проблем кога је то овај одликовао, тј кога није. По томе се препознају морални и етички стандарди друштва у Србији. Дакле за шта се то добија Карађорђева Звезда. Испоставља се да су фудбалски тренери заслужнији од српских ђенерала, а о томе сам већ писао па да се не понављам.
Одговори

Видовдан је највећи српски национални празник.
Видовдан је, у данашњој Србији, само номинално државни празник. Људи раде и иду на посао, немајући уопште осећај да је празник. Генерације које нису васпитавани у школи у духу православља и српског националног идентитета,додатно се убијају у појам и не знају шта је обичан, а шта Видов дан.
Посебан скандал је школство. Вишегодишњи обичај, за који се црква изборила, да се сведочанства, похвале и књижице деле на Видовдан, УКИНУТО је на мала врата, "због других обавеза школа".
У таквој атмосфери где празник свих Срба није празник свих Срба, један од главних криваца што је такво стање, под некрштеним именом Овај, злоупотребљава овај Свети дан и дели некаква одликовања по својој вољи и потреби.
Следи наставак....
Одговори

(29-06-2022, 07:37 PM)Јеремија Пише:  
(29-06-2022, 06:09 PM)Бенито Пише:  Ето, видиш шта си Ти прво видео?
Којег? Шта мислиш?

Деградацију државе  на свим нивоима.
Док на Косову и Метохији у Грачаници, Патријарх држи срамну беседу како су нам Албанци браћа (нагласивши то два пута)
и како је Лазар пао у борби за сву "браћу", без обзира на веру и нацију, што је једна од главних крилатица ССЦ - екумениста.
На другој страни у престоном Београду одвија се шарада са обезвређеним ордењем и шареноликој клики која је маска за Овај.

ГоспоЏа  и њена "лепша половина" пробудили су у мени посебно гађење јер ту, пред нашим очима Овај пљује по светлим именима 
наших предака. И, он то више не крије. 
А руља (једино име за све који су око Овај) поданички одобрава урушавање Србије гледајући ко ће више да ушићари.
Хтео сам нову тему да отворим али немам времена па ћу овде укратко.

Све што је рекао Јеремија је тачно.

Србија више непостоји.

Владу и народну скупштину немамо. Сутра се по 5х понављају парламентарни избори у неком чисто албанском месту.

Цркву немамо. Паттијарха нисмо изабрали у Пстријаршији него га је ОН изабрао а то је потврђено у храму св. Саве под удбом.

Војску Немамо. Војска Србије је увелико у НАТО пакту. Отиђите на сајт војске видећете све.

Породицу нам нападају педери. Постајемо педерска држава. Еуропрајд је чист пример..

ЕЛИТУ немамо. САНУ баш брига за све. Елита је југокомунистичка (част изузецима) се преселила у ресторан Мадера.

Народ немамо. Све се сјатило у Беогград, Нови Сад и још мало у Ниш..Остало пустара поготово села.

Спорт немамо. Изузев Звезде и Партизана остало полуамстерски и рекреативни спорт. На пример некада смо у кошарци имали 6-7 јаких домаћих клубова Здравље-Лесковац, Хемофарм-Вршац, Боровица-Рума, Војводина-Нови Сад, Борац-Чачак итд...Сви ти глубови су угашени или су сведени на аматерски ниво.

Културу немамо. Ријалити емисије. Турбо фолк музика. Јефтина птпдукција домаћих серија. Примитивизам звечи....

И за крај:

АКТИВНИ ПАТРИОТИЗАМ смо изгубили. Протести, митинзи, јаки говори, блокаде, оно што нас је красило се изгубило...
Нема те енергије... Сад су "муда до колена" на друштвеним мрежама.

Гледам јуче Газиместан, гледам Равну Гору нашта то личи...На Вашар. Не знају људи на Газиместану шта да раде. Не знају да ли су дошли или су пошли.
Нема организације, нико им се није обратио. Нема организагора. Дошли људи испуцали репертоар 3-4 патриотске песме и то би било то. Исто као што на Равној Гори фали озбиљна организација и озбиљни организатор који ће довести у ред да се не претвори у вашар.

Да се разумемо. Патриоте у Србији контролише служба. Зато су нам били подметнути Шешељ, Вук и зато је Гишка био убијен.

Србија мора наћи озбиљну јаку, образовану, потковану личност која нема везе са комунистима и који ће реорганизовати цео патриотски блок и направити ред и да се пита око организације свих битних националних догађаја.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-06-2022, 07:47 PM)Monarhist Пише:  Из моје перспективе, апсолутно ме не занима ко са ким спава, ко са ким излази, ко је чији "партнер" итд. Као да смо неке тетке побогу. Мислим да је то периферна ствар.
По мом мишљењу далеко је већи проблем кога је то овај одликовао, тј кога није. По томе се препознају морални и етички стандарди друштва у Србији. Дакле за шта се то добија Карађорђева Звезда. Испоставља се да су фудбалски тренери заслужнији од српских ђенерала, а о томе сам већ писао па да се не понављам.

Види синовац, 
Ни старог Јеремију не занима ко са ким спава. 
Међутим...
Ако једна лезбача носи титулу председника Владе а успутно промовише урушавање породице 
то ме итекако интересује и требало би да сви о томе промишљамо.

Што се тиче одликовања то је посебна прича која одсликава сву накарадност "елите" која здушно ради у корист србске штете.
Одговори

(29-06-2022, 09:17 PM)Бенито Пише:  Видовдан је највећи српски национални празник.
Видовдан је, у данашњој Србији, само номинално државни празник. Људи раде и иду на посао, немајући уопште осећај да је празник. Генерације које нису васпитавани у школи у духу православља и српског националног идентитета,додатно се убијају у појам и не знају шта је обичан, а шта Видов дан.
Посебан скандал је школство. Вишегодишњи обичај, за који се црква изборила, да се сведочанства, похвале и књижице деле на Видовдан, УКИНУТО је на мала врата, "због других обавеза школа".
У таквој атмосфери где празник свих Срба није празник свих Срба, један од главних криваца што је такво стање, под некрштеним именом Овај, злоупотребљава овај Свети дан и дели некаква одликовања по својој вољи и потреби.
Следи наставак....

Понављам, пре наставка, пошто нико не чита....
Одговори

(29-06-2022, 11:08 PM)Бенито Пише:  
(29-06-2022, 09:17 PM)Бенито Пише:  Видовдан је највећи српски национални празник.
Следи наставак....

Понављам, пре наставка, пошто нико не чита....

Овај није могао ништа под капом небеском урадити на штету Србије и СРБСТВА да није имао подршку "елите".
Подршку је добио од неких личности које би требали тамјаном истеривати ђаволе где је Овај боравио.
Ене, попови бране Овај не скривајући свој комунистички дух и свој злорад против Светосавља.
Да не набрајам, све што пишеш одлично читам.
Одговори

Да, некад су се добијале књижице и сведочанства за Видовдан који носи посебну националну драж.

Ове године књижице у основним школама ће се делити 01. јула.

А да овај лик што је на власти све злоупотребљава, то је чињеница. Највише му годи кад је нека светска криза, па је он уводи
на мала врата у Србију.
Одговори

Понашање свештеника за време Видовдана је било, да будем благ, непримерено. Један жури, други расејан, трећи мрзовољан... Да не пишем детаље, у три цркве сам био тог дана.
Финансирање цркава од локалне самоуправе, које је незванично уведено још у време Коштунице, упозоравао сам и тада, довело је до тога да је њима само важно да ли ће им и када доћи у цркву локални општински моћници. Треба ли да наглашавам да су ти типови сви бивши, а и садашњи комунисти. Никада не присуствују Литургији, него дођу на крају...
Праве се посебни ручкови само за изабрано друштво.
Најгоре је било на једном месту где је био и уметнички програм. Млади свештеник је платио једног крагујевачког глумца, који је после ангажмана код Радашина Булајића, умислио изгледа да је Марлон Брандо лично. Дошао је у шортсу и читао са телефона песму Добрице Ерића, коју није био способан да научи напамет, узео своју папрену дневницу и отишао. Млади свештеник умало га није пољубио у руку при одласку. 
На моју примедбу да му је било боље да је откупио за тај новац одређени број књига "Пурпурна слобода" која баш обрађује питање ратника и рата у његовој парохији, он ми је окренуо леђа и отишао. Наравно да се нисам увредио, јер одавно гледам то понашање.
И тако даље...
Занимљиво је да народ има утисак да је Сабор СПЦ комплетно уз Овај, што није тачно. Знам поуздано да су многи епископи против оваквог начина владања и потеза Овај, али да не желе да наруше јединство СПЦ и да јавно то показују, јер опасност раскола виси у ваздуху. Поготово у овом тренутку када се све чини да се уништи и последња заоставштина владавине краља Александра Карађорђевића, а то је једна и јединствена Српска православна црква.
То треба свести на неку "Србијанску цркву" са пет-шест епархија, а да свака митрополија добије неку врсту аутокефалности.
У свему томе учествују пре свих некадашњи комунисти, данас чланови СПС који контролишу просвету у Србији. Ти највећи уништитељи и штеточине које су Срби икада видели и даље су ударна песница антисербства и даље са пуним устима о "спасу српског народа*.
Одговори

Ако се овако понашају млади свештеници, онда заиста немам речи.

И наравно да духовна деца некадашњих перјаница комунизма раде на упропашћавању.

То су лоши ученици лоших учитеља и за боље не знају.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним