(29-06-2022, 07:37 PM)Јеремија Пише: (29-06-2022, 06:09 PM)Бенито Пише: Ето, видиш шта си Ти прво видео?
Када сам написао да је ситуација све гора, имао сам у виду исти догађај. Али, из потпуно другог разлога.
Којег? Шта мислиш?
Деградацију државе на свим нивоима.
Док на Косову и Метохији у Грачаници, Патријарх држи срамну беседу како су нам Албанци браћа (нагласивши то два пута)
и како је Лазар пао у борби за сву "браћу", без обзира на веру и нацију, што је једна од главних крилатица ССЦ - екумениста.
На другој страни у престоном Београду одвија се шарада са обезвређеним ордењем и шареноликој клики која је маска за Овај.
ГоспоЏа и њена "лепша половина" пробудили су у мени посебно гађење јер ту, пред нашим очима Овај пљује по светлим именима
наших предака. И, он то више не крије.
А руља (једино име за све који су око Овај) поданички одобрава урушавање Србије гледајући ко ће више да ушићари.
Хтео сам нову тему да отворим али немам времена па ћу овде укратко.
Све што је рекао Јеремија је тачно.
Србија више непостоји.
Владу и народну скупштину немамо. Сутра се по 5х понављају парламентарни избори у неком чисто албанском месту.
Цркву немамо. Паттијарха нисмо изабрали у Пстријаршији него га је ОН изабрао а то је потврђено у храму св. Саве под удбом.
Војску Немамо. Војска Србије је увелико у НАТО пакту. Отиђите на сајт војске видећете све.
Породицу нам нападају педери. Постајемо педерска држава. Еуропрајд је чист пример..
ЕЛИТУ немамо. САНУ баш брига за све. Елита је југокомунистичка (част изузецима) се преселила у ресторан Мадера.
Народ немамо. Све се сјатило у Беогград, Нови Сад и још мало у Ниш..Остало пустара поготово села.
Спорт немамо. Изузев Звезде и Партизана остало полуамстерски и рекреативни спорт. На пример некада смо у кошарци имали 6-7 јаких домаћих клубова Здравље-Лесковац, Хемофарм-Вршац, Боровица-Рума, Војводина-Нови Сад, Борац-Чачак итд...Сви ти глубови су угашени или су сведени на аматерски ниво.
Културу немамо. Ријалити емисије. Турбо фолк музика. Јефтина птпдукција домаћих серија. Примитивизам звечи....
И за крај:
АКТИВНИ ПАТРИОТИЗАМ смо изгубили. Протести, митинзи, јаки говори, блокаде, оно што нас је красило се изгубило...
Нема те енергије... Сад су "муда до колена" на друштвеним мрежама.
Гледам јуче Газиместан, гледам Равну Гору нашта то личи...На Вашар. Не знају људи на Газиместану шта да раде. Не знају да ли су дошли или су пошли.
Нема организације, нико им се није обратио. Нема организагора. Дошли људи испуцали репертоар 3-4 патриотске песме и то би било то. Исто као што на Равној Гори фали озбиљна организација и озбиљни организатор који ће довести у ред да се не претвори у вашар.
Да се разумемо. Патриоте у Србији контролише служба. Зато су нам били подметнути Шешељ, Вук и зато је Гишка био убијен.
Србија мора наћи озбиљну јаку, образовану, потковану личност која нема везе са комунистима и који ће реорганизовати цео патриотски блок и направити ред и да се пита око организације свих битних националних догађаја.