Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Дачићу, издајник си! Ухапси и мене!

Вербални деликт народа: Дачићу, издајник си! Ухапси и мене!

Позивамо све грађане Србије да се прикључе широј акцији Двери: "Дачићу, издајник си! Ухапси и мене!"

Београд, 19.08.2013

У време небивале медијске цензуре, позивамо све слободољубиве
и истинољубиве грађане Србије и све припаднике српског народа у матици и расејању, да путем друштвених мрежа искажу своје мишљење и покажу да се не боје репресалија режима!

Ко год се противи репресији Ивице Дачића и владајућег режима, нека на свом профилу на друштвеним мрежама окачиследећу поруку:

Поводом хапшења Славише Милетића, који је на Церу рекао Дачићу да је издао Космет и ја ти поручујем:

Дачићу, издајник си! Ухапси и мене!
Немаш довољно лисица, колико има нас!

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-n...i-mene.php
Одговори

Што да им не кажем или: Ухапсите и мене, издајници!

Владимир Димитријевић
Сахрањују нас дупке, третирају нас као највеће дебиле, а Срби ћуте и надају се да ће им лажљиви покварењаци на власти донети неки бољитак.

Београд, 22.08.2013.

Својевремено је руски песник Андреј Бјели неким надобудним авангардистима, који су се представљали као гласници ништавила,тако помодног, авангардног и револуционарног,рекао: “Ви нисте ништаци, ви сте ништачићи!“ Тако Николић, Дачић и Вучић нису издајници – они су издајничићи. Бедни, јадни, потуљени и никакви. Вук Бранковић био је „велики господин Вук“,који је умро у турској тамници, а Вучић је само – вучић бранковић, и ништа више:он ће завршити као одбачени амерички тоалет папир.

Предлажем,зато, свим патриотским интелектуалцима да у својим текстовима имена и презимена издајничића пишу малим почетним словима; управо зато што су ови трговци Косовом, убоги гробари Србије, Хомери Симпсони и самозвани следбеници Макса Вебера и Радомира Константиновића, надувени од глобалистичке празнине, мали, јадни и никакви и зато што мисле да су велики, моћни и јаки. Додуше, као и све нуле, имају потенцијал кад испред њих иде јединица – она из Вашингтона. Али, сами по себи, они су нуле. Дакле, пишем, са надом да ће и мене, као и сваког поштеног Србина, привести на информативни разговор: томислав николић, ивица дачић, александар вучић (а о вулину, подносиоцу оставке који се одмах вратио на дужност , да и не говоримо).

Маршали Алек паша
Петог октобра 1813. у Београд су ушле турске окупаторске трупе, убијајући и робећи. Само тог, једног дана, продали су у ропство 1800 Срба. Ове, 2013, навршава се два столећа од првог петог октобра пљачкања и уништавања Србије (онај други збио се 2000. године, у режији султана из Беле куће). Сада „јубилеј“ турске окупације Београда дочекујемо на власти са александром вучићем званим „Маршали Алек паша“,познатом по томе што је прогласио себе за спроводиоца имагинарног „Маршаловог плана за Србију“. Иако је, кад су позитивни економски ефекти по ову јадну земљу у питању, прича Алек паше званог Пинокио пука тлапња, и никаквог „Маршаловог плана за Србију“ нема (добићемо само неолибералног Лазара Крстића, који ће се, кад све прође, показати као клонирани „деда Аврам“ Слобе Милошевића и Божа Ђелић Зорана Ђинђића, дакле продавац магле и хватач зјала маскиран у економског генија), ипак има истине у причи о „Маршаловом плану“.

Тај план је, у ствари, био амерички пројекат за поробљавање западне Европе и њено претварање у колонију Вашингтона, које није било могуће без огромних улагања у промену европске свести и коришћење културе и уметности зарад тог циља (већ дуго су познати подаци о томе како је ЦИА финансирала, рецимо, наметање Европи лажног сликарства званог енформел, са све Џексоном Полоком). То ће радити и александар вучић, верни слуга Вашингтона и његових арапских савезника: предаваће Србију у власт НАТОа и трудиће се да, онако мудар и паметан, смирен и са наочарима (морао је да их набаци, кажу злобници, ради интелектуалног изгледа, и само зато; иначе, да је ненаметљиво кратковид, носио био контактна сочива), Србима промени свест (као, својевремено, Никола Шећероски, омиљени Слобин председнички кандидат; о Жики Обретковићу да и не говоримо).

Такође, Алек пашин „Маршалов план за Србију“ подразумева наставак политике самозваног маршала Тита. А титоизам је, другови, шта? „Недемокатско стање, противсрпско кретање, привид слободе“, како рече Мило Ломпар. Питајте се, господо,макар ово: која телевизија у Србији сме да александра вучића, ивицу дачића и томислава николића суочи са било каквим озбиљним опонентом у свом студију? Више медијске слободе је било за време Милошевића него данас.

Они, бедници, попут дачића званог Хомер Симпсон (то је онај што је продао душу за крофну) умеју само да прете Србима са севера Косова, и да их терају на шиптарске изборе. Те Србе из Косовске Митровице и околине, јединствене у борбеној чврстини, храбре и својој отаџбини одане људе, ништарије зване вучић, дачић, николић (а о вулину да и не говоримо) хоће да протерају из њиховог завичаја, са свете српске земље,покоравајући их крвавом НАТО џелату Хашиму Тачију Змији. И надају се, та тројица никоговића, вучић, дачић и николић, да ће им бити добро, и да је Бог са њима. А у то их уверевају и поједини из Цркве, грлећи се с њима као „ктиторима и приложницима“. Јуда који помаже Цркву Христову – то може само у Србији; јер, свако ко издаје Косово је Јуда, ма како се звао и ма какве лажи и будалаштине причао.

Ко је Маршали Алек паша?
Маршали Алек паша је нови Едвард Кардељ. А ко је био Едвард Кардељ?

Ситни учитељ из Словеније који је умислио да је геније револуције, стао уз „дебелог мртваца Гроза“ (израз владике Данила), покрао Мусолинија и његове идеје из доба „Социјалне републике Сало“ и од тога скрпио „самоуправљање“ и ЗУР (Закон о удруженом раду). Причало се о Кардељу, својевремено, и ово.

Дошао сељак код „друга Бевца“ (конспиративно име), и каже:
- Друже Кардељ, ја сам чуо да сте ви геније који је смислио потпуно оригинални економски систем - радничко самоуправљање.
- Да, ја сам.
- И Ви имате одговор на сва питања наше стварности.
- Да, имам.
- Е, па, друже Кардељ, мени се коњ разболео од сакагије, па сам дошао да Вас питам – имате ли лек за мог коња?
- Наравно. Ево ти овај прашак, дај му да пије, и стави му предња копита у топлу воду.

Оде човек, примени, врати се и каже: - Друже Кардељ, применио сам све што сте рекли. Коњу је још горе.

- Добро онда. Ево ти сад овај прашак, дај му да пије, и стави му задња копита у хладну воду.

Оде човек, примени, врати се и каже: - Друже Кардељ, применио сам, али је коњу све горе.
- У реду. Ево ти сад нови прашак, и стави му сва четири копита у воду.
Враћа се сељак, покуњен: - Друже Кардељ, мени коњ црко!
- Каква штета! А имао сам још генијалних идеја.

Толико о Алек паши. Савет искусних: кад чујете да политичар има визију, одмах зовите чике у белом!

Геј парада – вучићева нада
Иде јесен, а свака јесен код нас је „гејесен“: праве се геј параде у земљи која изумире огромном брзином (од пописа 2002. до пописа 2011. мање нас је 400 хиљада!) Ево праве шансе за Маршали пашу: да би сакрио своје срамне државничке неуспехе (он, као што рекосмо, није државник, него кловнократа са мандатом који ће му трајати док не прода Косово, а онда иде у одбачени вашингтонски тоалет папир), пропраћене бучном пропагандом о себи као супермену, вучић ће све силе, у име ЕУ, ставити на прављење геј параде, да би газдама доказао да је већи ЕУ фанатик од бориса тадића. Тиме ће медијски покрити приморавање Срба да изађу на Тачијеве Дракула-изборе, и показати како је велики у својој патуљастој улози слугерање Вашингтона и Брисела (као и ћаћа му, Гробар Србије).

Зато је Маршали Алек паша за саветника узео ЕУропљанина који се презива Гузенбауер. Што кажу Руси: по имену и житије.

За крај
Добро, зашто сам писао овакав текст, пун огорчења и сарказма?

Зато што је то, наравно, крик: да се боље види и чује. Сахрањују нас дупке, третирају нас као највеће дебиле, а Срби ћуте и надају се да ће им лажљиви покварењаци на власти донети неки бољитак. Наравно, и то сам сто пута рекао, да бих волео да николић, дачић и вучић постану Николић, Дачић и Вучић и да, у последњи час, покажу да су људи ,макар оставкама, не желећи да издају Косово и Метохију који су олтарски простор Српског Храма, место где се срећу небо и земља, Царство вечности и наша свакодневица.Наравно да бих волео да тројац којим кормилари Вашингтон престане да плови ка бездану, и да ови несрећници, од кловнова какви су сада, постану Срби, макар у покушају. Наравно да бих волео да им кажем: “Честитам, господо! Показали сте да у себи имате бар нешто од завета Лазаревог, бар нешто од наших светих предака!“ Овакве грубости у претходном тексту покушај су (свакако, узалудан) да се, како рече Мајаковски, у дебело ухо забоде нежна реч – света реч: Косово.

Овако ћу писати и говорити јер немам никаквог другог начина да посведочим да је у току невиђена издаја и продаја, не само Косова, него свега нашег. И зато, овде и сада, небу и земљи, вичем: „Издајници, зауставите се док још није касно!“

За крај, Његошева молитва, кратка и свесадржајна:“Помоз, Боже, јаднијем Србима!“И, наравно, упозорење блаженопочившег патријарха Павла – Бог ће помоћи, ако буде имао коме да помогне.

Димитријевић Владимир

http://dverisrpske.com/sr-CS/za-dveri-pi...ajnici.php
Одговори

СНП НАШИ АНКЕТА – КО ЈЕ ОВАЈ ЧОВЕК?

[Слика: 1005331_10200577799623764_596812131_n.jpg]

СНП НАШИ спровешће анкету међу грађанима Србије, шта би одговорили када би видели фотографије Премијера Србије
Ивице Дачића, а да не знају ко је он. Уз шест фотографија које је изабрала редакција сајта СНП НАШИ, дато је и шест одговора на које грађани могу одговорити. Анкета траје три дана, а резултати ће бити објављени на сајту СНП НАШИ.

1. Вашарски певач без слуха
2. Пијаница из Житорађе
3. Макро
4. Премијер Србије
5. Прасе које је умислило да је човек
6. Будала

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=11786
Одговори

Мене занима ко је ова жена?!Баја
Одговори

Истина о хапшењу члана Руководства Двери
Одговори

Весна Веизовић: Дачићева жабокречина на светом месту битке

Недавно је на Церу обележено деведесeт девет година од победе србијанске војске над аустро-угарском армијом. Србска војска је показала невероватну храброст и умешност ратовања извојевавши битку над далеко бројнијим и јачим непријатељом и добивши тако прву освојену борбу у Првом светском рату.

Данас један век након те славне битке, коју су заиста водили најбољи, на споменик најбољима дошао је најгори.

Полажући венац, само његово присуство које се може декларисати као светогрђе и једна велика срамота што је дозвољено једном таквом човеку да се појави на свечаности у част ових јунака, чија је он највећа могућа супротност, очигледно да западним партнерима вечно жељним понижења србскога није било довољно те је морао сву ту срамоту уприличити и једним крајње дрским говором.

Могуће сасвим и изреволтиран честим вербалним нападима од пролазника који га поздрављају са „издајниче Косова“, Ивица Дачић у својој немогућности да и поред невероватне способности и могућности манипулаторских метода, народ не може преварити наводним државничким идејама и представити предају Косова као победу а не пораз једне кукавице, најзад потеже последњим адутима, апсолутном тоталитарношћу кроз претње и уцене.

„Нико нема права да води политику која је супротна државним интересима Србије, а који се у овом тренутку састоје у томе да Срби на Косову имају своје легитимне и легално изабране представнике који ће бити међународно признати, а не само представљени као неке паралелне структуре које нико не признаје“.

Дакле уколико се неко покуша успротивити „државним интересима“ које заступа Ивица Дачић и Влада по његовим даљим наводима биће смењен са датог места. Коначно када су „паралелне структуре“ успеле да сакупе Србе на једно место и са једним и јасним циљем бојкотом избора, односно непризнавањем шиптарске власте, која је једина нелегална структура на Косову и Метохији, имамо ситуацију у којој ова особа која се такође може сматрати нелегалним премијером државе Србије имајући у виду број гласова које је покупио на изборима, разједињује то јединство претећи да ће Србима којима је већ одузео отаџбину, одузети и хлеб.

Односно да ће им одузети могућност опстанка на територији коју је заједно са сада већ неуставном Владом, предао у руке Шиптарима.

Поставља се питање: У име чије државе Ивица Дачић на овакав начин брани државне интересе?

Ако је основни државни интерес одбрана територијалног интегритета и суверенитета, за коју Владу и у име чијег народа говори ова особа?!

Очигледно је да не говори у име државе Србије, јер претећи српском народу да ће добити отказе и да неће више бити помоћи од државе Србије, он јасно стаје на страну Шиптара и у име ратног злочинца Хашима Тачија обезбеђује све адуте државности на уштрб Србије и србског народа, легализијући нелегалну и непризнату тзв. републику Косово и обезбеђујући управо шиптарским сепаратистима територијални интегритет.

Цела ова ситуација и претње Србима имају далеко дубљу конотацију управо из разлога што су изговорене крај споменика оних најбољих који су били спремни да положе своје животе за Отаџбину, спремни на жртву за живот у слободи и рад за културолошко-економски напредак, и који су то и учинили. А те њихове жртве и намере проћердаше веома брзо карађорђевићи и радикали.

Ово је ништа друго него контраиницијација, која у свему изврнутом врхуни садашњицом. И остаје Нам да се дубоко, скоро па невидљиво припремамо за обртање ове стварности која Нас истребљује, извитоперује и умртвљуjе. Као што сада многи не виде начин и решење ове изврнутости, тако ни многи у време Церске битке нису видели да је контраиницијација почела 1903.

То Нам је нада за могућност обртања воде на Наш млин, јер као што нас потопи та понорница „уједињењем“, те титоизмом, тако Нам ваља уочити ову бистру понорницу која ће опрати смеће и наслаге. Уочити и извести на лице Србије.

Весна Веизовић: Дачићева жабокречина на светом месту битке је чланак са портала Српског културног клуба
Одговори

Ко је највећи српски издајник?

1. Вук Бранковић

2. генерал Милан Недић

3. Ивица Дачић

[Слика: dac48dic487-nedic487.jpg?w=450]

Ивица Дачић потписује издају Косова и Метохије 2013. године

………………

пар година раније:

Зашто је Недић издајник а Дачић није?

20. мај 2009.

Како објаснити понашање садашњег председника СПС-а, странке наследнице Комунистичке партије Југославије, који као потпредседник Владе Србије (под окупацијом НатоАрабије) скида слику председника Владе Србије (под окупацијом нациста), са зида у згради Владе на коме су окачене слике свих председника влада у историји Србије? Исти потпредседник српске Владе на почетку друге деценије 21. века поносно сарађује (као ”Најевропљанин”) са онима који су физички окупирали један део Србије.

Често сам питао: због чега је генерал Недић издајник а то нису министри, председник владе и председник републике јер сарађују са Нато алијансом и Косоварима који држе под физичком окупацијом КиМ, са владом Хрватске која слави етничко чишћење Срба?

Генерал Недић је био ратни херој из Првог светског рата, а садашњи председник СПС-а портпарол током ратова ’90-тих. Генерал Недић је прихватио сарадњу са нацистима да би заштитио што више Срба, а председник СПС-а да буде потпредседник владе (од 2008. до 2012.) и министар полиције у тој влади да би заштитио што више тајкуна и криминалаца.

И он, такав, скида слику генерала?

Преокрет: Недић није издајник

У посту од 20. маја 2009. године поставио сам питање:
Зашто је Недић издајник а Дачић није?
У том посту пренео сам вест о хапшењу једног анархисте, који је на дан доласка страног државника, запалио заставу те државе. Државе која је окупирала један део територије Републике Србије. Тај дан је ухапшен и православни верник који је на тргу стајао сам и читао МОЛИТВУ на глас. Њих двојица су ухапшени по наређењу министра полиције, који је приликом доласка на место потпредседника владе, са зида у ходнику зграде владе скинуо слику генерела Недића, са места где су стајале слике свих председника владе у историји Србије.

Дакле, министар полиције и потпредседник владе, сарадник окупатора, члан владе која сарађује са окупаторима, скинуо је слику генерала Недића зато што је генерал био – сарадник окупатора.

Тада су то поздравили они који га данас нападају због отказивања Параде поноса. Подржали су га они који се залажу за прихватање ”реалности” на Космету!!!

Шта је хтео да поручи министар полиције и потпредседник владе?

Да ли ће ускоро скинути и слику Николе Пашића, да би показао да није лопов, да ова влада није корумпирана?

Одакле смелости једном таквом медиокритету да скида слику генерала какав је био Милан Недић? Ко ће по добром памтити Дачека за 50 година? Ко ће га уопште памтити?

Но, овде није само он у питању. Као што сам написао, тада су га подржали сви они који се залажу за сарадњу са окупаторима. Зато сам недавно поводом прогласа и настанка коалиције Преокрет, састављен од стране оних који су се наметнули као наследници равногорске традиције и либералкомуниста, написао следеће:

Као што сам више пута указивао, “национално помирење“ између СПС и ДС је било помирење унутар две фракције левице. Доношење Закона о реституцији, недавно, показало је да у Србији није дошло до истинског националног помирења. Уосталом, и Прва Србија (где су у већини оснивачи и идеолози бивши чланови Комунистичке партије и академици САНУ, а у мањини исрени православци и конзервативци) и Друга Србија (где су у већини оснивачи и идеолози бивши чланови Комунистичке партије, а свакако левичари и либерали, и где практично и нема верника) настале су из Комунистичке партије Југославије и на тековинама социјализма и посткомунизма. Замислите да је СПО са ЛДП-ом форимирао “Преокрет“ и да је део тог прогласа обећање да ће бити донет нов закон о реституцији, који би између осталог подразумевао и супституцију, посебно за земљу, као и осуда злочина комунизма. Какво би то национално помирење било, какав би то преокрет био… Искрени православци и прави конзервативци су ван система, у већини, а економска левица је практично нестала, или је на маргини… Да ли ће тако бити и после 2012. године?

Да ли је дошло до преокрета? Да ли ће тај унутрашњи преокрет довести до спољашњег преокрета? Да ли разумете ово унутрашњи и спољашњи преокрет?

Ако се питају Латинка Перовић и либералкомунисти, тешко. Они опраштају усташама, али четницима никад.

Ево шта данашња Политика пише:
„ПОЛИТИКА” ОТКРИВА

После седам деценија скривања у породичним архивама „Политика” открива тестамент генерала Милана Недића

„Ја полазим у рат сутра 3. априла 1941. године. Господ Бог нека благослови нашу војску, наш народ и мајку Србију. Не знам какве ћу јуначке среће бити и да ли ћу се из рата жив вратити, зато са својом имовином чиним овакву расподелу…”, записао је генерал Милан Недић, председник владе у окупираној и раскомаданој Србији, у уводном делу свог тестамента, сачињеном 2. априла 1941, само четири дана пре почетка инвазије Хитлерове Немачке на Југославију.

Овај тестамент седам деценија био је, као највећа тајна, скриван у породичним архивама фамилије Недић, и „Политика” га ексклузивно објављује уз њихову сагласност. Александар Недић је праунук Милана Недића, односно генерал је његов прадеда-стриц, рођени брат његовог прадеде Бошка Недића. Александар каже да су у фамилији знали да се тестамент налази код његове тетке Раде Недић, унуке Милана Недића:

– До сада документ није био јаван, јер није било законског основа за покретање било каквог поступка за повраћај имовине. Документ је састављен 2. априла 1941, и оверен је у тадашњој Управи града Београда, а Недић је био у том тренутку активни генерал Војске Краљевине Југославије, командант Вардарске дивизије, са седиштем у Скопљу. Пошто је следећег дана, 3. априла, требало да крене за Скопље, а знало се да ће Југославија бити нападнута, одлучио je да састави тестамент, слутећи, како је и сам рекао, да се можда неће вратити кући.

Александар подсећа да је његов прадеда био богат човек, између осталог, и министар војни пре Другог светског рата. Недић је био носилац бројних највиших домаћих и страних војних одликовања, укључујући и Карађорђеву звезду.

– Био је млади пуковник када је 1918. са својом јединицом међу првима умарширао и ослободио Загреб. Иначе, цела фамилија Недић била је веома имућна, мој чукундеда био је срески начелник од Аранђеловца до Београда. А мој рођени прадеда Бошко, тешко рањен у албанској голготи, био је председник Удружења европских ратних војних инвалида и човек који је после рата први упалио вечну ватру на гробу француског Незнаног јунака испод Тријумфалне капије у Паризу – каже Недић.

У јавности се често поставља питање Недићеве рехабилитације и његове улоге у тешким историјским догађајима тог времена. Он је за једне квислинг и сарадник окупатора, за друге човек који је спасао десетине хиљада живота. Међутим, како рехабилитовати некога ко нити је осуђен, нити је против њега и подигнута оптужница – пита Александар Недић.

– Подсећам да је он био притворен после рата, након што су га Британци изручили партизанима у Грацу, где је био смештен после октобра 1944. године. Пребачен је у затвор у садашњој Змај Јовиној улици број 2, где је после мање од месец дана наводно извршио самоубиство, скочивши кроз прозор. Цео случај обавијен је бројним нелогичностима и тајнама. Од тога како је болесни 70-годишњак у кломпама могао да се отме младом чувару, специјалцу, па до тога како је успео да се у таквом стању узвере на прозор који је био преко метар и по од земље…. – каже Недић.

Потомци генерала су пре више од четири године тражили да добију његове посмртне остатке како би био званично сахрањен у породичној гробници.

———————————————————————-

Димитријевић: Остао неосуђен

Историчар др Бојан Димитријевић, који је ове године објавио књигу „Војска Недићеве Србије” објашњава за наш лист да је генераловом смрћу процес против Недића прекинут. „Он је остао неосуђен и нисам сигуран да ли се стигло даље од истраге, да ли је била припремљена некаква оптужница или судски процес, као на пример у случају генерала Михаиловића. Постоји та званична верзија његовог самоубиства, али и данас је под знаком питања. Претпостављам да, пошто не постоји никаква пресуда и оптужнице, рођаци могу да остваре своје право. Генерал Недић је, према свим мојим архивским истраживањима, позитивна личност у историји Србије у Другом светском рату. Њему се приписује колаборација, односно чињеница да је био председник српске владе под окупацијом. Међутим, оно што се и до дан-данас не разуме јесте његова жртва, да се прихвати тог положаја да би се спречиле немачке репресалије, које су спровођене као одмазда за устанак у Србији”, каже Димитријевић.
Бојан Билбија
објављено: 26.11.2011

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/N...rk.sr.html

[Слика: d0bfd0bed0b3d0bed0b4d0b8-d0bad0be-d198d0...=281&h=281]

Извор: http://nikola5.wordpress.com/

СНП НАШИ АНКЕТА – КО ЈЕ ОВАЈ ЧОВЕК?

1. Вашарски певач без слуха
2. Пијаница из Житорађе
3. Макро
4. Премијер Србије
5. Прасе које је умислило да је човек
6. Будала