Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ШТО НАС НЕМА ОВИ'ДАНА?

Ево нашег одговора Гос'н Самарџићу на питање што нас нема овије'дана, а одговор није било могуће послати јер је свака комуникација на старом форуму закључана, па каже:

-Ма нека посла нас сперчише а и закачио сам се са неким идиотом кога сам нажалост хвалио и хвалио његову храбру одлуку да се, после 10 година у Канади, исели за Русију, ожени Рускињом и сад има сина Саву!

Међутим!

Тај нестабилни човек и бивша комуњара који је пљувао по Четницима свуда и на сваком месту, око чега смо имали свађе пре више година, одједном је постао "верник" сумануте идеје братимљења Православних са исламом!

Уствари чова је схватио озбиљно покушаје Путина и руске политике уопште, као и икономију Руске Цркве, ка "омекшавању" муслимана у Русији, па се као тетреб заљубио у неко "братсвојединство" Русије (и Србије) са исламом, не схватајући да смо то већ имали у Титиној СФР Шугославији!

Све у свему, погледај дискусију на Видивдану, Политика, Евроазијска Србија, ја сам се уплео негде од 10-е стране, па ме на крају бановаше иако су многи касније понављали својим речима моја писанија.

Пребацићу то питање овде јер тај Тешић Горан (који к'о да је Мађар, прво пише презиме па име), опасно заводи људе и већ их има око 3,000 на свом "Фејсбук" налогу!

Поздрав свима од наше маленкости и срећан сутрашњи Празник свим Србима и једначито и симпатизерима!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Шта све нећемо чути и видети.
Што би Просветар рекао, O tempora, o mores...
Одговори

Свака ти част друже Просветар како те није мрзело. Ја једва прочитах целу дискусију Кез

Него, јел то беше онај Тешић што си ми га на старим Погледима мало мало па помињао као позитиван пример западњака који се преселио у Русију? Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Mea culpa, mea culpa!

То је тај!

Међутим!

Ми видевши човека, бившу титовску комуњару, како се пресалдумио и као бајаги Покајник, отишао у Русију, ми му честитасмо на храбрости, на сину Сави, онако како се и ваља према Покајнику!

Међутим!

Ивер не пада далеко од кладе, једном титовац и шугословен-тешко се то мења!

Мученик уопште не схвата да Путин и Русија, па и Руска Црква кроз икономију Патријарха Кирила, у овом тренутку МОРАЈУ да снисходе лојавима и да "змију гладе испод ње се ваде", да не оде све у отварање, нед'о Бог, неког унутрашњег фронта са исламом у самој Русији!

Не схватајући дакле ову ШАХМАТНУ ИГРУ, Мађар Тешић Гора се ЗИСТА заљубљује у неко братимљење са лојавима, и још приде 'оће да прави Србе од Турака-санџаклија и муслимански Пијемонт од Рашке области!

Да се човек прекрсти и левом и десном, што рекла баба моја!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Па то он купи од Руских Евроазијаца. Њима је дража Татарска златна хорда него Кијевска Русија, зато што им је она наводно основа Империје.

Мораће Путин да се снисходи неко дуже време, пошто очигледно ради на савезу са муслиманским земљама у региону.

Одговори

Питање за све: Како се убацује сличица ође?

Погледајте каквим се петпарачким триковима ови угузљуби лојавог служе!

Објавио на свом "Фејсбук" налогу бачки Мађар Тешић Гора, па каже:

Цитат: Цртеж који је нацртала мала египатска девојчица муслиманка као реакцију на спаљивање цркава у Египту од стране екстремиста из муслиманске браће: џамија теши цркву.

[Слика: 1185414_704080642942632_1291099999_n.jpg]

Џамија теши Цркву...расплака ме човече...шмркТужан

А на каже ништа о ЏАМИАЈЊУ ЦРКВИ, од свете Софије па надаље, само код нас има на стотине таквих џамија које још стоје на црквеним темељима и земљишту!

O tempora!

O mores!

Odi profanum vulgus et arceo!

Хтедох рећи како убацујете ваше сличице, што'но кажу аватар, на овај форум?

Него видимо Даркец постао Громовник, ако, ако, нек'је са срећом !Кез

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(23-08-2013, 04:00 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Хтедох рећи како убацујете ваше сличице, што'но кажу аватар, на овај форум?
Кликнеш горе на "Корисничка кп", када се отвори страница, са леве стране пише "Промени грб", ту кликнеш и даље ћеш лако.
Одговори

Благодарим, фала и за оно "џуниор", веће се боље осећамо!Кез

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(23-08-2013, 04:00 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Него видимо Даркец постао Громовник, ако, ако, нек'је са срећом !Кез

То је стари надимак са форума, боље речено поново постао Креза

Одговори

Шта?

Просветар, жив!?

Ја већ на завршној строфи Погибија стар Просветара у Немањиној 2, када тамо он се јавља из дубоке илегале, вели, прегонио се са 'наким' Рускием...

Како је прољетос причао, ја сам контао како га нема да је узјах'о бедевију и извршиЈо десант на круг двојке, а да је јуначки пао или бар допао љутијех мука у Немањиној два!

Тамо, ђе је скењан Ђинђић.

И тако ти ја кренуо са оним:

Што је тама поклопила форум Погледа,
нити преписа нити уписа...

Када испаде камарад Просветар са некаквијех других линија бојишнице, некаквијех сајбер фронти...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Ајде ту ћути, ово ти је прва порука на новом форуму...
Одговори

Ја још уредно водим дискусије на старом!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Како, кад је закључан?
Одговори

Друж'Херцеговац ми са дискутима без сличице у виду аватара и без потписа не да диванимо до даљег!Кез

Друж'Херцеговац ми са дискутима без сличице у виду аватара и без потписа не да диванимо до даљег!Кез

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним