Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Ček za koga ste sad za Dekija Srbiju ili Počuču?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(22-03-2015, 11:30 AM)Громовник Пише:  Што га не убише Украјинци, био је мањи од маковог зрна кад су га ухватили...

А какав је требао да буде? Да си икад то проживио, не би ово написао...

(23-03-2015, 09:30 PM)Павле Пише:  

Још мало Почучиних будалаштина.

Не зна се која је комичнија прича - Почучина да је био у "Кобрама", или Живковићева да је био у 63. падобранској. Smile

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Или Декијева са петокраком!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(23-03-2015, 10:18 PM)Мањача Пише:  
(22-03-2015, 11:30 AM)Громовник Пише:  Што га не убише Украјинци, био је мањи од маковог зрна кад су га ухватили...

А какав је требао да буде? Да си икад то проживио, не би ово написао...

Сад кад Србима набија кесе на главе није тако скрушен.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(23-03-2015, 10:55 PM)Громовник Пише:  Сад кад Србима набија кесе на главе није тако скрушен.

Ту си у праву. Оно сликање са кесама и објављивање на ФБ је били чисто понижавање...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Не зна се ко је већи магарац . . . уместо да раде оно због чега су отишли тамо,они једни другима очи ваде . . .

Мало нам један ријалити шоу у Србији,још и овај тамо треба да гледамо . . . Љутко

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(23-03-2015, 11:57 PM)Бранке Пише:  Не зна се ко је већи магарац . . . уместо да раде оно због чега су отишли тамо,они једни другима очи ваде . . .

Мало нам један ријалити шоу у Србији,још и овај тамо треба да гледамо . . . Љутко

СМЕЈ СЕ СРБИЈО И КАД ТИ СЕ ПЛАЧЕ!

Кидање Кидање Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(23-03-2015, 11:57 PM)Бранке Пише:  Не зна се ко је већи магарац . . . уместо да раде оно због чега су отишли тамо,они једни другима очи ваде . . .

Tamo je totalno rasulo, desetine raznih formacija, jedinica, generala, majora, komadanata čega sve..

Nešto kao u krajinoj 90-ih, ako neverujte pitajte hercegovca valjao pljuge i donacije i za jednu i za drugu stranu...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ima li kakvih informacija, kakvo je stanje na frontu, ništa ne izveštavate..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-03-2015, 10:19 PM)Mekenzi Пише:  Tamo je totalno rasulo, desetine raznih formacija, jedinica, generala, majora, komadanata čega sve..

Ауууу...кад цела та булумента улети у мирни и идилични Вршац...биће куку-леле!

Зато ти благош нами, учи на време руски и казачок!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Зар сумњаш да ће Киза бити највећи Рус када наљегну? Он ће их дочекати с 'погачу и со'!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(29-03-2015, 10:43 PM)херцеговац Пише:  Зар сумњаш да ће Киза бити највећи Рус када наљегну? Он ће их дочекати с 'погачу и со'!

...и прво што ће да рече том приликом биће:

-Не пуцај братко, ја познајем Херцеговца, ПРОСВЕТАРА и масу виђених Срба са форума!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(29-03-2015, 10:43 PM)херцеговац Пише:  Зар сумњаш да ће Киза бити највећи Рус када наљегну? Он ће их дочекати с 'погачу и со'!

A за ослободиоце,по старом српском обичају...Јок

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Znači ništa se ne dešava na frontu, e jbg, šteta propade doček ove godine u Vršcu...
pozdravite one vaše kako se zovu Motorola i Dekija Srbiju..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 19 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним