Поруке: 496
Теме: 40
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
(15-04-2015, 09:11 PM)Mekenzi Пише: Sta je sa Počučom?
У затвору је.
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 9,128
Теме: 234
Углед:
373
Jel ga Deki drži kao kućnog ljubimca ili je u pravom zatovru i za šta je optužen?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Радомир Почуча
Данас сам међу пријатељима у Москви, жив, здрав, у комаду.....
Хвала свим мојим пријатељима који су остали уз мене у поплави лажи и обмана, и "пратиоцима" у још увек великом броју....
Али не требате ми као фанови нити тапшачи по рамену. Мени требају људи који мисле својом главом, гледају својим очима, слушају својим ушима, који критички и логички оцењују своје, моје и поступке људи око себе.
Знам да сте затрпани гомилом информација, лажи и полуистина о мени, мојим поступцима и мојом евентуалном судбином.
Но, тврдње, наклапања и претпоставке нису исто што су и докази и аргументи.
Ко ме иоле зна, зна да су ми част, образ и достојанство пречи од живота, наследих их од оца, оставићу у наслеђе свом детету.
Не једном сам смирене душе очекивао крај, свестан своје смртности, но ваљда ме је Бог погледао.
Свима, као и себи, желим да нам се хиљадоструко врати оно што чинисмо у животу, и нека нам Бог да плату коју заслужисмо.....
Ћераћемо се још.... емотикон wink
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
373
Zato sam i pitao gde je pošto se juče pročula vest da je u Moskvi i da ćemo tamo ostati
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
Убијен је у Кијеву писац Олес Бузина!
Он је био највећи познавалац националног писца Тараса Шевченка, а ипак проруски расположен. Прошле године у време Мајдана прочитао сам један његов интервју у којем је он тврдио што иако са разликама Руси, Украјинци и Белоруси припадају истој цивилизацији и да сам Шевченко у свом дневнику писао на руском.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Припадници казненог батаљона „Азов“ разапели ополченца на крст, а затим га запалили!!!
Украјински окупатори разапели ополченца на крст, а затим га запалили.
Овај снимак су данас послали нама (киберберкуту прим. прев.), као и једном броју командира јединица Оружаних снага Новорусије. Како тврде аутори овог енимка, снимали су у близини села Широкино, и „сви сепаратисти, издајници Украјине и ополченци ће исто завршити“.
Сваки коментар је излишан…
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
373
Kakvo je stanje na frontu?
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 27-04-2015, 04:16 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
Неколико цитата убијеног писца и новинара Олеса Бузине:
„И ја сам заиста морао пробудити руског у себи. Све до 13 година сви су ме у совјетској школи уверавали да сам украјинац, а ја сам осећао у томе неку замку. Читам "рученьки терпнуть, злипаються віченьки" и долазим до туге, а кад слушам "врагу не сдается наш гордый Варяг", све се у мени подиже.“
„Ми имамо три државе, али смо један народ. Бог нас је изабрао да сачувамо бакљу истинске православне вере. После губитка последњег цара ми живимо у раздору. Цар се одрекао свог народа. Народ се одрекао свог цара. Сотон је постао много јак у свету. Зато што је православни цар „сведржећи“. Он не држи само скиптар или лошег жбира за врат, он држи Свету Рус и цео наш свет, бранећи од настанка у њему сотонских начела, од ђаволског безакоња.“
„Мисија нашег тријединог народа, чак без цара, кога, надам се , Господ ће нам поново послати, то је да у границама могућег испунимо своју дужност и да се боримо против ђавола унутар себе и ван себе у свету. Ми не можемо бити лоши људи. Ми можемо само добро или лоше испунити своју мисију Богоизабраног руског народа. Богоизабраним народима је увек тешко. Њима Небо много даје, али жестоко тражи од њих. Чим схваташ да је Украјинац безмало сличан на Руса, на тебе, не бојим се ове речи, силази благодет. Ти се помирујеш и носиш свој крст. То је све.“