Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Још мало антируске пропаганде - срцепарујућа сцена украјинског војника који се растаје са девојком и полази у рат. У ствари сцена из играног филма из 2017. године.
Бомбардована стамбена зграда са страдалим украјинским цивилима, фотографија нарочито експлоатисана у немачким медијима, коју се затим преносили и неки дебили из Србије. У ствари експлозија плинске боце из 2018. године.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
(Последња измена: 26-02-2022, 08:19 PM од
Николај.)
Углед:
648
Призор из Кијева. Украјинске власти су поделиле 25.000 комада наоружања цивилима, за одбрану од Руса. До сада је било више међусобних обрачуна ових "бранилаца" или убистава недужних људи које су помешали са руским или чеченским војницима.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 1,274
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
301
У свету где конвенције о рату важе само док рат не започне, насумична подела оружја цивилима значи само једно - отежавање противнику контроле над тереном када војска бранилаца неминовно изгуби битку. У слободном преводу, "Дивљи Запад" на Истоку.
Поруке: 1,173
Теме: 7
Придружен: Feb 2019
Углед:
250
Шта да очекујеш од Руса кад им од Петра Великог историју пишу Немци.
Поруке: 14,444
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(27-02-2022, 07:39 AM)пек. Пише: Шта да очекујеш од Руса кад им од Петра Великог историју пишу Немци.
Синовац, много пратиш Зорана Милошевића и Км новине. Књиге у шаке!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
648
Углед:
648
Мени је фасцинантно да се пропагандни рат данас у 2022. години води као да је Милошевићево доба. У ери масовне употребе мобилних телефона и компјутера, постојања интернета и друштвених мрежа где се свака лаж и манипулација открију за сат времена.
Углед:
648
Руси су обелоданили да су уништили седам од 11 биохемијских лабораторија у Украјини које су у власништву Пентагона:
Углед:
648
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Наводно почињу неки преговори.
Утисак је да је већина Руса против ове интервенције. Бар ови чији се глас "чује". Некако као да је изостала солидарност са армијом овај пут. Генерално је невероватно како гледају на целу ситуацију у Донбасу. Десет година малтене их боли дупе шта се тамо дешава а сад кад је кренуло да се решава сад су у фазону "Ми смо један народ, не рату" и остале глупости. Имам утисак да су гласнији сад у критиковању интервенције него што су икада били у критиковању Кијева за време сукоба у Донбасу. И не мислим ту на ове НВО што се ваљају по поду него на целокупну јавност.
Украјинска јавност цела је у кампањи. Музичари, глумици, спортисти који играју у иностранству, сви су активни на мрежама, сви врше притисак а Руси некако као да су се постидели и једва чекају да све ово прође да могу да наставе да троше паре по Лондону.