Поруке: 9,128
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Koliko vidim jutros je Slavjansk pao i sada ga kontrolise Ukrajinske trupe dok su proruske trupe prebacene van grada..
Ovih dana Ukrajinske trupe su usle u nekoliko sela koje su drzali prorusi.
Rat se blizi kraju istok Ukrajine polako se oslobodja. Zao mi ljudi koji su branili istok verujuci da e Putin pomoci naravno on kao i Yugoslaviji nije prstom mrdnuo da pomogne tom narodu...zalosno.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Нису муслимани да се изувају и остављају оружје испред џамије!?
Киза,
по старом, провоцира. Некада је био симпатичан, али више не може једну просто-проширену да напише без провокације.
Ваљда му таква памет!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
У Славјанску освештају ратне заставе!
Да Свето Писмо се немења за никога!
Koliko vidim jutros je Slavjansk pao i sada ga kontrolise Ukrajinske trupe dok su proruske trupe prebacene van grada..
Ovih dana Ukrajinske trupe su usle u nekoliko sela koje su drzali prorusi.
Rat se blizi kraju istok Ukrajine polako se oslobodja. Zao mi ljudi koji su branili istok verujuci da e Putin pomoci naravno on kao i Yugoslaviji nije prstom mrdnuo da pomogne tom narodu...zalosno.
Ја мислим ово је све катастрофално и за Украјинаца и за Руса.....и то је разлог зашто је и створен....што бих значило планове су одавно били у кухињи.....
Можеш замислити шта имају припремљено за Срба.....и се гради саде!
Поруке: 9,128
Теме: 234
Углед:
373
"Proruse" Putin je izdao kao Milošević krajišnike...
Ukrajinska vojska ušla još u dva grada, vojna akcija ukrajinske vojske je ista kao akcija oluja i bljesak onomad u Hrvatskoj, kao što sam i ovde kad je počelo pisao.
Žao mi tolikih žrtava, što su izginuli verujući prevarantu Putinu koji ih je ostavio na milost i nemilost Kijevskim vlastima...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(07-07-2014, 02:02 PM)херцеговац Пише: (07-07-2014, 12:30 AM)Pavle Пише: (05-07-2014, 05:04 PM)херцеговац Пише: Нису муслимани да се изувају и остављају оружје испред џамије!?
Изување нико није помињао.
Мислиш да је у реду да унесе аутомат у цркву?
Жена не сме без мараме, мушкарац у бермудама али АК-47 је у реду?
Моје мишљење је да су требали оставити наоружање. Црква није место у које уносиш оружје.
То наши преци нису улазили са џефердарима, јатаганима, кубурама...?
Ја ти кажем, муслимани се изувају и остављају пушке прије намаза у џамији.
Што је јеромонах Џиџа прекорио Милутина Јанковића кад је овај хтео да уђе у манастир Студеницу са опасаним пиштољем?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!