Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Ових дана ратна дешавања у Украјини су потпуно нестала из информативног простора западних телеканала, можда по једној директиви.
Док се о сукобу између Израела и Палестинаца даје се редовно и педантно вест о свакој убијеном лицу, о Украјини ни реч.
Док се западни репортери згражавају над цивилним жртвама од израелских бомбардовања у Гази, о убијеним у бомбардовањима прозападне хунте у Украјини никаква брига.
Рећићете ми: ништа ново!... ипак у Украјини се дешава један рат...
Одговори

(13-07-2014, 05:24 PM)херцеговац Пише:  Није ми Путин јасан!

Ајде? Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(09-07-2014, 06:22 PM)Захумље Пише:  Па Русија држу исто као у Србији бивши КОМУНИСТИ твз СОВИЈИТИ....

Ја бих рекао тих у одбраних у Источно Украјни су вечито Монахисти и Православци....
Један занимљив коментар по том питању:
http://www.rusvesna.su/news/1404820006
Аутор демантује да актуелно постоји идеолошка подела међу прорусима.
"В рядах защитников Новороссии стоят сталинисты и монархисты, рабочие и интеллигенты, православные и родноверы, красные и белые, богатые и бедные"
Одговори

Одбијен напад две оклопне колоне на Луганск.Једна од 70 тенкова а друга од 40.Шпекулише се да је у центру Луганска искрцана група спецназа хеликоптерима.Кажем шпекулише јер је мало вероватно да хеликоптери не би били примећени и да није отворена ватра на њих.
Одговори

Код Сњежног разбијена још једна колона оклопа.

http://lifenews.ru/news/136528

Прве фотографије.

[Слика: BscZi_wIgAAkNAl.jpg]
Одговори

(13-07-2014, 05:54 PM)Громовник Пише:  

Ајде? Smile

Шта?

Још си ту? Ја мислио у најмању руку код Крематорска!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Луганск вечерас.Прашти ли прашти.

Одговори

(13-07-2014, 08:25 PM)херцеговац Пише:  
(13-07-2014, 05:54 PM)Громовник Пише:  

Ајде? Smile

Шта?

Још си ту? Ја мислио у најмању руку код Крематорска!

Шта ћу тамо, да будем мученик за Руску анексију Крима? Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Mene zanima kada će ofanziva na Zagreb....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Полако Кизо,

ево Новорусија преко Одесе са Приднестровљем, то је ту да пљунеш до Вршца! Стрелков очисти Вршац, граница могућности му може бити само твој Берлин, наравно преко Загреба!

Цитат:Народ Новоросије није устао да напада и убија, већ да заштите свет од смеђе, нове хомо-фашистичке куге. Зато што су евроинтегратори, који сада у Кијеву одржавају геј-параду у трајању од недељу дана, антируску параду, како је називају, истовремено и - присталице тзв. чистоће крви. Спојило се неспојиво, јер је и једно и друго - дело ђавола - рекао је после освећења иконе настојатељ Тројицке цркве - протојереј Андреј Новиков

Цитат:Молим се да Господ заустави безумне фашисте и сачува драгоцене животе свих православних хришћана, и свих људи уопште.

Да се они који раде ђаволски посао ратовања против сопственог народа у име лажних, антихристових идеала уразуме и падну на колена пред Мајком Божијом, падну на колена, молећи за опроштај и наш народ који истребљују“ - додао је свештеник.

Тихвинска икона Богородице стигла из Москве војницима Новорусије

О овоме је Лука ономад зборио!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

У борби код Луганска погинуло 30 наших на жалост.Камаз погодила минобацачка граната директно.Нека им је вечна слава и хвала!
Одговори

Слава им!

Одговори

Детаљније о Икони Богородице Тихвинске:

Срећан Празник свим Србима!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Kako stojimo danas...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 16 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним