Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Српски четници као добровољци стигли у Севастопољ!

[Слика: cetnici-ravnogorci-450x337.jpg]

СЕВАСТОПОЉ – Добровољци из Србије који желе да помогну народу у Криму да се одбране стигли су у град Севастопољ, а реч је о Четничком покрету, како пише украјински портал Глагол.
Ми представљамо Четнички покрет и нас можете упоредити са козацима у Русији. Наш циљ је да у име српског народа дамо подршку руском народу. У овом тренутку је овде све исто као пре у Србији. Запад и Европа финансирају опозицију и они говоре да хоће у Европу, а све је то лаж.“ – рекао је вођа овог покрета Милутин Малишић, наводи се на украјинском порталу.

Како Правда сазнаје реч је о команданту Четничке Гарде „Вукови“, Милутину Малишићу.

„Нас су позвали козаци и ми смо се одазвали. За време ратова у бившој Југославији, постојао је велики број руских добровољаца који су се борили на српској страни и као браћа нам помогли. Наша је дужност да будемо овде.“ – рекао је Малишић.

„Ми много волимо Русију!“ – додао је овај четнички командант.

Извор: Правда

http://www.pravda.rs/2014/03/05/ekskluzi...vastopolj/
Одговори

Па има мало науке иза астрономије.........

Мало је кафанско да га умалићавамо....без неког озбилног знање.....

Рачунам да су људи у прошлости били много паметнијих него данас....тачка! А у та мало старија времена ово је било интернет своја времена!

Битно је да незаборавимо да је овај планет један неосетљивих и невидљиви мравац у један огромних соларних систем.......што и то како може да нас уништава....као да смо овсте нисмо постојалих!

Ево како се ради у неким образованим културима
http://www.hindunet.org/hindu_history/an...artak.html
Одговори

Estonski ministar inostranih poslova Eštonki : Iza snajpera u Kijevu nije Janukovič već neko iz nove vlasti

http://rt.com/news/ashton-maidan-snipers-estonia-946/

Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape

[Слика: 42.si.jpg]
An anti-government protester sit near the bodies of two demonstrators killed by a sniper during clashes with the police in the center of Kiev on February 20, 2014.(AFP Photo / Sergei Supinsky)

The snipers who shot at protesters and police in Kiev were allegedly hired by Maidan leaders, according to a leaked phone conversation between the EU foreign affairs chief Catherine Ashton and Estonian foreign affairs minister, which has emerged online.

“There is now stronger and stronger understanding that behind the snipers, it was not Yanukovich, but it was somebody from the new coalition,” Paet said during the conversation.

“I think we do want to investigate. I mean, I didn’t pick that up, that’s interesting. Gosh,” Ashton answered.

The call took place after Estonia’s Foreign Minister Urmas Paet visited Kiev on February 25 at the peak of clashes between the pro-EU protesters and security forces in the Ukrainian capital.

Paet also recalled his conversation with a doctor who treated those shot by snipers in Kiev. She said that both protesters and police were shot at by the same people.

The file was reportedly uploaded to the web by officers of Security Service of Ukraine (SBU) loyal to ousted President Viktor Yanukovich who hacked Paet’s and Ashton’s phones.
Одговори

(05-03-2014, 03:19 PM)регул Пише:  Српски четници као добровољци стигли у Севастопољ!

[Слика: cetnici-ravnogorci-450x337.jpg]

СЕВАСТОПОЉ – Добровољци из Србије који желе да помогну народу у Криму да се одбране стигли су у град Севастопољ, а реч је о Четничком покрету, како пише украјински портал Глагол.
Ми представљамо Четнички покрет и нас можете упоредити са козацима у Русији. Наш циљ је да у име српског народа дамо подршку руском народу. У овом тренутку је овде све исто као пре у Србији. Запад и Европа финансирају опозицију и они говоре да хоће у Европу, а све је то лаж.“ – рекао је вођа овог покрета Милутин Малишић, наводи се на украјинском порталу.

Како Правда сазнаје реч је о команданту Четничке Гарде „Вукови“, Милутину Малишићу.

„Нас су позвали козаци и ми смо се одазвали. За време ратова у бившој Југославији, постојао је велики број руских добровољаца који су се борили на српској страни и као браћа нам помогли. Наша је дужност да будемо овде.“ – рекао је Малишић.

„Ми много волимо Русију!“ – додао је овај четнички командант.

Извор: Правда

http://www.pravda.rs/2014/03/05/ekskluzi...vastopolj/

To Živkovićevi "četnici"КидањеКидањеКидање

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

14:00 Снајперисте који су пуцали у народ и полицију у Кијеву ангажовали лидери Мајдана

- Снајперисте који су гађали демонстранате и полицију у Кијеву су ангажовали лидери "Мајдана", наводи се у "процурелом" телефонском разговору између шефа ЕУ за спољну политику Кетрин Ештон и министра спољних послова Естоније.

Разговор је одржан после посете естонског министра спољних послова Урмаса Паета Кијеву 25. фебруара на врхунцу сукоба између проевропских екстремиста и снага безбедности у главном граду Украјине.

Датотека је постављена на веб страницу од стране службеника службе безбедности Украјине (СБУ) лојалних свргнутом председнику Виктору Јануковичу који су пресрели разговоре Паета и Ештонове.

"Сада постаје све јасније и јасније да иза снајпериста, не стоји Јанукович, него неко из нове коалиције", рекао је Пает током разговора.

"Мислим да то не желимо да истражимо. Мислим, нисам мислила то радити, то је занимљиво. Боже." одговорила је Ештон.

Пает се такође позвао на разговор са лекаром која је лечила погођене људе из снајпера у Кијеву. Она је рекла Паету да су у оба демонстраната и полицију пуцали исти људи.

"И друго, што је прилично узнемирујуће, ова иста Олга је рекла да сви докази показују да су људи који су убијени из снајпера са обе стране и међу полицајцима и међу демонстрантима, убили исти снајперисти."

Ештон је реаговала на информацију рекавши: ". Па, да ... то је, то је страшно"

"Она ми је тада показала и неке фотографије и рекла је да као лекар она може рећи да је то исти рукопис, иста врста метака, и то је заиста узнемирујуће да сада нова коалиција, да они не желе да истраже шта се тачно догодило ", рекао је Пает.

http://www.vostok.rs/index.php?option=bt...xct7860TFz
Одговори

Ево и доказа. Непогодна истина.
Одговори

Одговори

MIGnews.com.ua

The Verkhovna Rada (Parliament of Ukraine) introduced a bill for the Ukraine's accession to NATO. The text of this bill is published on the Parliament's website.

The bill is introduced as an amendment to the law "On the basis of national security." In particular, it proposes to amend Article 6 of the Act, which deals with the national priorities of Ukraine, mentioning the integration "in the Euro-Atlantic area."

Article 8, which lists the main directions of the state policy in the field of security, followed by the words "membership in the European Union" is proposed to incluse "and North Atlantic Treaty Organization".

In addition, the bill provides for amendments to the law "On the principles of domestic and foreign policy."
Article 11 is proposed to delete the passage that Ukraine is a non-aligned state. In the same article (in the part that lists the principles of foreign policy) it proposes to add a paragraph on "Ukraine's membership in the North Atlantic Treaty Organization and participation in the creation of a European system of collective security."

The authors of the document are deputies from earlier opposition, now the ruling government members fro "Fatherland" Alexander Chornovolenko, and Valentin Korolyuk Tarasyuk. Tarasyuk was a former head of the Ukrainian mission to NATO, subsequently supervised the Ministry of Foreign Affairs. In the new Ukrainian government that was formed in late February, was given the post of Deputy Prime Minister for European Integration (Online he's still on the list of deputies).

Source:

http://mignews.com.ua/ru/articles/157269.html

---

This makes null

Memorandum on Security Assurances in Connection with Ukraine’s Accession to the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons sign by Ukraine, the Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland and the United States of America

that also guaranteed integrity of Ukraine.

More:

https://www.msz.gov.pl/en/p/wiedenobwe_a...tMode=true
Одговори

Данас италијански председник Наполитано у званичној посети у Албанији је тражио убрзавање процеса уласка те државе у Европску Унију и додатно је тврдио да је Србија спремна да признаје независност Косова, док за Украјину је сасвим другачије тврдио да је интегритет те земље мора да буде основа међународне дипломатије. Он је сматрао Украјину „не маленим делом нашег стратешког видокруга“.
Мислим да западна дипломатија сада има интерес да убрзи притиске на Србију у вези признавања Косова, како би спречили Русима да упореде случај могуће независности Крима са јужном српском покрајином.
Међитим неки западници се лансирају у упоређење Путина са Хитлером, уместо да нацисте траже у Кијеву. Хилари Клинтон је тврдила да Путин се понаша са етничким Русима у Украјини као својевремено Хитлер са судетским Немцима, и да он сматра Украјину као део Мајке Русије – а није свесна да по том последњем питању је по први пут била у праву- док једна новинарка је пренела речи једног украјинца из Крима који је рекао да је „Путин нови Хитлер“.

Mekenzi Пише:Ja kažem realno. Ako pokreneš vojsku ideš do kraja. Ne taktika kreni-stani kao Sloba Milošević 90-ih godina kada je mogao da zgazi Zagreb za manje od 24h na početku rata, da bi 4 godine kanije ustaše sa nato paktom za manje od 24 h proterale Srbe.
Ти си исти који оптужује Милошевића за ко зна какве злочине, да је проузрочио "милионе жртава", а сада велиш, пребацујеш му да није згазио Загреб? А још ти се сматраш реаланим?
Ја не знам шта ти каже мозак!!
Одговори

Одговори

http://beforeitsnews.com/u-s-politics/20...64028.html
Одговори

Аууууу,

црни Кизо, ове твоје евро-демократе већи нацисти и од Адолфа лично!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(05-03-2014, 06:48 PM)ЛукаЛоко Пише:  Данас италијански председник Наполитано у званичној посети у Албанији је тражио убрзавање процеса уласка те државе у Европску Унију и додатно је тврдио да је Србија спремна да признаје независност Косова, док за Украјину је сасвим другачије тврдио да је интегритет те земље мора да буде основа међународне дипломатије. Он је сматрао Украјину „не маленим делом нашег стратешког видокруга“.
Мислим да западна дипломатија сада има интерес да убрзи притиске на Србију у вези признавања Косова, како би спречили Русима да упореде случај могуће независности Крима са јужном српском покрајином.
Међитим неки западници се лансирају у упоређење Путина са Хитлером, уместо да нацисте траже у Кијеву. Хилари Клинтон је тврдила да Путин се понаша са етничким Русима у Украјини као својевремено Хитлер са судетским Немцима, и да он сматра Украјину као део Мајке Русије – а није свесна да по том последњем питању је по први пут била у праву- док једна новинарка је пренела речи једног украјинца из Крима који је рекао да је „Путин нови Хитлер“.

Mekenzi Пише:Ja kažem realno. Ako pokreneš vojsku ideš do kraja. Ne taktika kreni-stani kao Sloba Milošević 90-ih godina kada je mogao da zgazi Zagreb za manje od 24h na početku rata, da bi 4 godine kanije ustaše sa nato paktom za manje od 24 h proterale Srbe.
Ти си исти који оптужује Милошевића за ко зна какве злочине, да је проузрочио "милионе жртава", а сада велиш, пребацујеш му да није згазио Загреб? А још ти се сматраш реаланим?
Ја не знам шта ти каже мозак!!
Ja ti kažem da je Milošević bio pametan rat u Hrvatskoj sa početka 90-ih godina potrajao bih vrh 7 dana. Ovako pogrešno taktikom doveo je do istrebljenja srpskog naroda sa tih prostora.

E takva je situacija i na Krimu i u Ukrajni. Umesto da je Putin pokrenuo vojnu operaciju, on se povukao. Elem to je NATO pakt osetio i već gomila trupe oko Krima kao oko Jugoslavije, dok se tobože vodi neki pregovori, kako bi se kupilo vreme i da se Rusija zaustavi. Ako jedan Putin nije hteo jedno poluostrvo da zauzme i pokaže vojnu silu na delu, onda stvarno ne znam mo kakvoj vojnoj super sili pričate.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Снајперисти које је ангажовала опозиција препознати су као они које је тренирала ЦИА у језуитски манастирима.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним