11-04-2023, 08:21 PM
(11-04-2023, 07:17 PM)Романија Пише:(09-04-2023, 05:20 PM)Mekenzi Пише: Руси ово ће тешко добити.
Бахмут неће пасти бар још 6-7 месеци до годину дана
Много тешка и све тежа ситуација за Руску страну.
90% сам сигуран да ће јој се десити оно што се десило нама 90-их.
Украјина неће капитулирати.
Овим темпом Бахмут ће пасти за 10-15 дана. Али освајање Славјанска, Краматорска и остатка Донбаса може трајати годинама, имајући у виду да битка за Бахмут траје више од пола година. И то све под условом да Украјинци не изврше контра напад, а хоће.
Ово је ситуација прије тачно пола године, 10.окт 2022. Руси су пред Бахмутом још од августа.
Ђеси Романијо, фале твоји постови ође.
Видимо и ми да ми слабо иде, у ствари иде килаво...
Прво треба доћи до Славјанска и Краматорска. А Ту је гомила села,месташца, ровова, све минирано, и ископано, разровано..
Негде можда догодине на прољеће или у лето избију на Славјанск са овим темпом ратовања.
Славјанск је јако битан, ту је све почело. И то је Русима приоритет..
Колико видим на телеграфу неће Бахмут скоро, Укри довлаче силно људство. Жестоке и крваве борбе се воде.. Мини Стаљинград.
Што се тиче контраофанзиве Укри је дуго најављују и до ње ће доћи сигурно за који дан у околини Запорожја.
Од те офанзиве, завиће доста тога.
Добију ли је Руси, Укри су готови.
Пресеку ли Укри, Русима линију фронта и избију ка Криму што и најављују богме Русима се тешко пише.
Генерално. Бахмут је за сада епицентар дешавања. Вагнер, РУ војска специјалци покушавају данима да пробију линину одбране на прузи. У року су жестоке крваве борбе. Машина за млевење меса ради на обе стране.
Нека процена да Руси све 4 регије ставе под своју контролу требаће 6-7 година ратовања.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.