Поруке: 1,098
Теме: 11
Придружен: May 2021
Углед:
245
Министарство одбране је мало пре јуришним хеликоптерима напало Вганерове трупе на граници Вороњешке области, изгледа да има погинулих Вагнероваца, али су успели да оборе један хеликоптер.
Шта ли Путин ради...
Поруке: 5,870
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,535
Неки Твитераши кажу дa је ово или позоришна представа или димна завеса за нешто друго у позадини.
Поруке: 1,098
Теме: 11
Придружен: May 2021
Углед:
245
Вагнеровци напредују према Павловску (Вороњешка област) и према Багаевки. Занима ме хоће ли преузети контролу над Белгородом и Краснодаром.
Поруке: 5,870
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,535
Постоји више Твитер налога који се зову "Ратни монитор". Онај који је верификован, тај ми је најсигурнији.
Поруке: 14,528
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Писао о овоме пре више од пола године. Једина права и велика опасност за Русију у овом конфликту у Мало Русији је побуна иза леђа. Исто као 1917.
ПС само се бојим да ово није тај догађај, јер се већ на први поглед види да се власт у Русији не осваја у Ростову на Дону, него у Москви и Петербургу.
Али, полако... Треба времена да се сагледа ова ситуација. Уколико Путин брзо реши ову ситуацију неким преговорима, испеглаће се читава ситуација као да ништа није било.
Него мени се чини да је ово само припрема правог дубинског пуча. Мада је могуће и да грешим.