Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

28. СЕПТЕМБАР: „Парада срама” и велика геј журка испред Скупштине!

Зашто премијер не направи макету параде.И педери на броју и народ сит!
Одговори

http://srbin.info/2014/09/27/uzivo-polic...e-u-litiju
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=MI4aVFSDcuk#t=37
Одговори

Даље нећеш моћи... Три просте речи казују сву одлучност човека кад науми да брани своју међу - Државу. Наравно, сви препознајете речи из култног филма "Ко то тамо пева", и некако су ми баш те речи пале на памет док сам слушао најновије вести о дозволи за одржавање педер бала у престоници Србије.
Дакле, док год народ, бар двотрећински, не устане и сличним речима да до знања Аганлији да даље неће моћи, дахија ће трати по своме како би њима - дахијама било добро. А раја... Јебе се њима за рају. Султан им је дао хатишериф, а ко сме против султана?
Е сад, од нас зависи шта нам је прече: Лажни мир и још лажнија сигурност или будућност наше деце.
А треба само чврсто решити и гласно рећи: Даље нећеш моћи...
Одговори

(28-09-2014, 01:28 AM)Јеремија Пише:  Даље нећеш моћи... Три просте речи казују сву одлучност човека кад науми да брани своју међу - Државу. Наравно, сви препознајете речи из култног филма "Ко то тамо пева", и некако су ми баш те речи пале на памет док сам слушао најновије вести о дозволи за одржавање педер бала у престоници Србије.
Дакле, док год народ, бар двотрећински, не устане и сличним речима да до знања Аганлији да даље неће моћи, дахија ће трати по своме како би њима - дахијама било добро. А раја... Јебе се њима за рају. Султан им је дао хатишериф, а ко сме против султана?
Е сад, од нас зависи шта нам је прече: Лажни мир и још лажнија сигурност или будућност наше деце.

Која раја?!Када су то све београдски педерчићи,којима је преча кафа у Страхињића бана!

https://www.youtube.com/watch?v=xkPEvlILAKQ
Одговори

У Београду је власт по први пут након 9. марта на улице извела војску и оклопна возила против сопственог народа!
[Слика: 2506rue.jpg]

Zaista jadno i bedno

Međutim,
Nešto o Dverima, ovde sam pisao da su oni "Vučićeva desnica" koje služ da prave patiotske stranek ne uđu u parlament, a pogotovo ne srpska radikalna stranka. I to se isostavilo tačno.
Ova vest kruži još po kojem patriotskom forumu koji je u funkciji pošto većina njih od jutros oborena...

KONACNO PALE MASKE
POKRET DVERI SE PRIKLONIO VUCICU , OSTAVIO NAROD NA ULICI I ZAKAZAO PROTEST ZA 16 CASOVA !

komentari sa stranice Dveri :

-Остао народ уз Двери? После синоћне представе за малу децу никад више народ неће бити уз Двери.

- prodali ste nase glasove Vucicu i Borisu Tadicu da udje u skupstinu,a sada ste prodali narod,crkvu , sve ! Dveri su najveca prevara danasnjice ,sram vas bilo djubrad prodana !

- prodali ste dupe vucicu,idite kod njega u 16 sati,dveri-bagra pederska

-Разочарао сам се синоћ у вас! Зашто нисте повели народ него сте се као девојчице повукли! СРАМОТА!

- Били би синоћ испред Владе Србије само да су Двери повеле народ и да су рекли идемо испред Владе Србије! Ни 10 кордона полиције нас не би зауставило. Него се они повукоше ко мишеви и народ се разиђе на 100 страна

-Зашто у 16 сати????

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Монах-немонах Антоније
1 сат · Измењено ·
Бандитска држава онемогућава основно право народа на протест. Пуштен сам из полиције око поноћи са изреченом само опоменом судије - јер је Православна Литија против параде била уредно пријављена и уплаћена полицији. Ухапсила ме је код Патријаршије "Против терористичка јединица (ПТЈ) а, потом, су ме на рукама морали носити кроз цео полицијски комплекс у ул. Деспота Стефана - јер нисам желео да својевољно и на својим ногама одем на саслушање. Правили су се уљудни, али је чињеница да су онемогућили наша традиционална мирна окупљања пониженог народа против овог насилног и јавног геј-срамоћења и понижавања народа од стране сопствене државе. Хапшење је уследило тек кад су видели да је преко 500 људи кренуло на наш заказани скуп испред Патријаршије које су претходно блокирали у споредним улицама онемогућавајући приступ месту почетка Литије. Сама чињеница да те ухапси "ПТЈ" а да те потом судија пусти без казне говори о бандитским намерама ове продане државе- која је некаквом "Судском одлуком пресудила да простор испред "Народне " Скупштине буде под полицијском блокадом још синоћ од 20. часова" како сам чуо у разговору два полицајца чекајући у притвору, још сам чуо да само данашњи излазак полиције на улицу кошта 100. хиљада евра. Онда нам поплаве, и све буће невоље, дођу као правда а не несрећа... Од "хладног оружија" полиција ми је једино конфисковала 78.ком "спорних" летака-позивница на Православну литију против параде и то "предали тужилаштву"... Елем - Страха не сме да има међу православнима! Ја сам у Београд дошао да мирно протестујем против ове државно-педерске хуле на Бога и на народ наш- што мислим да је обавеза свих крштених, стога, идемо на службу у Цркву Светог Марка па да онда наставимо наше онемогућаване мирне протесте против сатанистичког ритуала над поробљеном Србијом званог - "геј-парада". Што реко један наш брат: "Каква Влада- таква и парада"!
Ко је дозволио Дверима да најављују слободно у медијима да ће остати на улици док се парада незабрани- а да не буду приведени, нпр. - као ја синоћ (и то, због много мањих разлога). Потом су Двери умешно угушиле протест пар хиљада народа синоћ и распустиле народ кућама ноћас нешто после 12. сати - да би најавиле некакву своју стидљиву шетњу - после параде данас у 16. часова. Дакле, још једна превара Двери, које увек, сваке године, сачекају па најаве свој скуп у исто време са нашом Православном Литијом. Свачије ће дело изаћи на видело. Срамота Србије је прво државни апарат, па лажне патриотске организације, па тек онда ђавоимани педери и остало... Један од ретких преосталих стубова некада по части препознаване Србије - јесу једино малобројни ПРАВОСЛАВЦИ али и НАВИЈАЧИ којима се захваљујем на свем родољубљу - па макар га некад и непримерено исказивали - јер где су и у каквој држави расли - та деца, изузев њихових намештених од полиције "вођа" - образ су будуће Србије- ако се Она будућности уопште и удостоји после овако срамног већинског игнорисања и повлачења пред јавним антихришћанским саблазнима - какав је тријумфални сатанистички ритуал звани хулно "парада поноса"... Зло и скрнављење треба прво спречити, а не допуштати па онда "освећивати оскрнављено". Не би ли цар Лазар извео војску и данас да спречи ову саблазан народа - као некада против муслиманске саблазни. Не кажем да треба примењивати силу, већ да примерено данашњим условима покажемо чије смо слуге, и молитвом и делом, Христове или Антихристове.
Сајт Истинољубље ми је блокиран, тако да Вам се само овде обраћам, браћо моја Православна. Страх и учмалост одбацимо од себе, па, ако Бог да, видимо се на улици која је једини преостали јавни простор који смо до сад имали слободан!

(28-09-2014, 10:04 AM)smederevo Пише:  
(28-09-2014, 01:28 AM)Јеремија Пише:  Даље нећеш моћи... Три просте речи казују сву одлучност човека кад науми да брани своју међу - Државу. Наравно, сви препознајете речи из култног филма "Ко то тамо пева", и некако су ми баш те речи пале на памет док сам слушао најновије вести о дозволи за одржавање педер бала у престоници Србије.

Која раја?!Када су то све београдски педерчићи,којима је преча кафа у Страхињића бана!

https://www.youtube.com/watch?v=xkPEvlILAKQ

Grupa 357 - Srbija
54 минута ·
Били смо јуче на слободној територији. Чачак нема страх да угости 357. Чачак је синоћ био пун. Као и слободно Ужице, као и слободна Бања Лука, као и слободан Земун... Као и што ће се многи градови ослободити медијског тровања. До тада, знајте, у Чачку неће проћи глупости које Београд трпи. Београђани, ћутали смо када су нас избегавали за разне фестивале (практично све који постоје). Ћутали смо када смо од свих већих концертних места у Београду добили разне изговоре да нема слободних термина, као и да се управе плаше да им тобоже навијачи ломе клуб а о ултра десници да не причамо. Етикетира нас балавурдија у страначким управним одборима. Србијо, синоћ смо пред препуним Српским Пабом у Чачку уверили себе по стоти пут да људи у Београду више немају храбрости да признају јасно и гласно своје порекло. Београде, срам те било. Београде ти си брука Србије. Београде мој си родни град и мојих родитеља али пригрлио си најгори сој људи ових година. Чуј људи... Несоја и медиокритета какви се не виђају ни у најгротескнијим трагедијама. Београде имаћеш среће ако завршиш као корпорацијски клозет али веруј ми Београде бићеш срушен као пољски ве це јер допушташ да свако сере у теби. Да. Нема бољег израза. Почињеш да смрдиш на ушћу двеју река испод Авале. Београде мораш почети да се бориш јер ће те појести скакавци. И знај Београде, не одступамо ни педаљ од онога што смо радили а ти настави да се улизујеш прогнаним белосветским хокштаплерима. 357 је направио и песму о теби пре 20 година и описао твоје јадно стање у којем си се тада налазио. Сада нас је срамота и да те спомињемо као што је многе у теби срамота да кажу одакле су пореклом. Желимо ти хуману смрт и знај и када цркнеш има Србија и бољих градова које чине људи који у њима живе док твоји паразитирају или раде за паразите. Слободе нема више у теби и онај ПОБЕДНИК на Калемегдану може слободно да баци мач и отера голуба. Почивај у миру што би рекли неки. Бог нека ти душу прости јер си је испустио... Стотине хиљада душа си ти испустио Београде касабо учмала. Бескућниче смрдљиви. Набијем и тебе и твоје "власнике" и честитам им. Успели сте да ме убедите да га што пре напустим да кад поцркају све бубашвабе у њему не живим у смраду њихових ђуброзних лешева. Лаку ноћ или добро јутро. А можда и само обично ћао.
А милиони су гинули за тебе. Био си некад поносан ратник. Београде брате мој... Пробуди се молим те.
Никола Хаџи Николић
Одговори

http://www.pravda.rs/2014/09/27/sta-nas-...aze-ikone/

ШТА НАС ЧЕКА НАКОН ПАРАДЕ? Чешка- фестивал садизма на улицама, Италија- голе жене газе иконе!

БЕОГРАД- Обзиром на решеност власти у Србији да спроведе такозвану параду поноса, и имајући у виду да се геј манифестацијама у западним земљама дозвољава практично неограничена слобода ово су неке од слика које можемо у наредним годинама очекивати у Београду уколико се парада одржи, јер су и у другим земљама по правилу такве манифестације уследиле након одржавања ЛГБТ параде.

[Слика: lezbo-izdvojena-650x363.jpg]
Слике са ЛГБТ манифестација у Чешкој и Италији (Фото: www.7statocnych.sk, www.si24.it)

На овогодишњој паради поноса у Прагу виђене су сцене голих људи, бичевања и садо-мазохистички перформанси, а да се не ради о изузетку већ о правили може се видети и са плаката из Италије који позивају на ЛГБТ изложбу у Милану, наиме на плакатима које су лепиле ЛГБТ организације налазе си се гола лезбејка која гази иконе.

[Слика: ceska-parada-323x487.jpg]
Садо-мазохистички перформанси на Чешком прајду (Фото: www.7statocnych.sk)

На ЛГБТ паради у Прагу ове године могле су се видети узнемирујуће сцене нудизма и садо-мазохистички перформанси. Након конфронтације са полицијом ухапшено је 11 особа које су биле међу противницима геј параде док са стране присутних на самој паради упркос испадима нико није ухапшен.

http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/.../ceska.jpg
Бичевања на улици Прага (Фото: 7statocnych.sk) Скојевац

Тренутно се у Милану одржава изложба ЛГБТ уметника и то у периоду од чак 39 дана, од 8 септембра до 17 октобра. На позивници коју си иштампали организатори налази се слике голе жене која гази по иконама.

[Слика: plakat-u-italiji-354x487.jpg]
Плакат који позива на ЛГБТ изложбу у Италији (Фото: www.si24.it)

Извор: Правда/ Драган Пилиповић
Одговори

Mene zanima šta je Vučićev brat tražio na pedrluku??

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Двери,
други пут за редом одигравају своју улогу!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Država Srbija je danas pokazala da ima vrhunsku državnu bezbednost, jednu od najjbolji u Evropi.

Kako to da je gej parada prošla bez razbijenog prozora a do juče je bilo priče da će Beograd da gori, ako samo pokušaju da šetaju..

Naime,

Sve organizacije što političke, navijačke, itsl. koji su ekstremno protiv gej parada danas se nisu okupili u Beogradu.

Jedna grupa navijača zvezde delije ima ih u Beograd bar preko 10 hiljada, zamislite koliko ih ima širom Srbije, da ne priča o drugim navijačima Grobarima oko 10 hiljada a gde su manje grupe Radovci, Zemunci, Novi Sad etc Dveri su održale miting posle gej parade 4 sata posle gay parade jedva hiljadu duša.

Elem, Ko je ućutkao vođe navijačkih grupa. Odgovor je Кезržavna bezbednost, koja ih kontroliše.Danas se niti jedan vođa bilo koje navijačke grupe nije pojavio, niti su pozivali pristalice protiv gay prajda. Onih par klinaca ispred Saborne i b92 ne računam.

Sve u svemu svaka čast državnoj bezbednosti na organizovanju gay parade bez incidenata u saradnji sa desničarskim navijačkim organizacijama.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-09-2014, 06:01 PM)Mekenzi Пише:  Država Srbija je danas pokazala da ima vrhunsku državnu bezbednost, jednu od najjbolji u Evropi.

Kako to da je gej parada prošla bez razbijenog prozora a do juče je bilo priče da će Beograd da gori, ako samo pokušaju da šetaju..

Naime,

Sve organizacije što političke, navijačke, itsl. koji su ekstremno protiv gej parada danas se nisu okupili u Beogradu.

Jedna grupa navijača zvezde delije ima ih u Beograd bar preko 10 hiljada, zamislite koliko ih ima širom Srbije, da ne priča o drugim navijačima Grobarima oko 10 hiljada a gde su manje grupe Radovci, Zemunci, Novi Sad etc Dveri su održale miting posle gej parade 4 sata posle gay parade jedva hiljadu duša.

Elem, Ko je ućutkao vođe navijačkih grupa. Odgovor je Кезržavna bezbednost, koja ih kontroliše.Danas se niti jedan vođa bilo koje navijačke grupe nije pojavio, niti su pozivali pristalice protiv gay prajda. Onih par klinaca ispred Saborne i b92 ne računam.

Sve u svemu svaka čast državnoj bezbednosti na organizovanju gay parade bez incidenata u saradnji sa desničarskim navijačkim organizacijama.

Ајд сад скини гаће па се изљуби са ДБ.

Смарање бре
Одговори

(28-09-2014, 06:01 PM)Mekenzi Пише:  Država Srbija je danas pokazala da ima vrhunsku državnu bezbednost, jednu od najjbolji u Evropi.

Naime,

Добро јутро, Колумбо...

У Србији се ништа не догађа без знања или допуштења службе, као некад што је било у Југославији.
Јели служба стварала странке - ЈЕСТЕ!
Јели организовала кланове криминалаца - јесте!
Служба држи конце у рукама свих криминалних група у Србији.
Служба поставља патријарха и надгледа све владике, што значи да има одлучујућу превагу на све важне одлуке Сабора СПЦ.
Исто је у судству, адвокатури, спортским и другим удружењима, али и, Академији (САНУ), Универзитету, медијима. Речју, све се одвија под будним оком службе, која је опет, само огранак неких други служби.
Тако да не треба нагађања око организације параде смрада... Кад је требало служби крв је текла Београдом, што данас није случај. Данас им је одговарао овај сценарио и они су га спровели.

Само, оно што сам написао у претходном посту и даље важи... "Даље нећеш моћи"... Не би они могли наставити комунистичко оргијање и дан данас да је Србија будна. Срби су још давно требали устати са поменутом паролом и стати прсима иза исте. Јер, само тако, на бајонет може се бранити слобода и Отаџбина.

Пс. знам да ће некоме звучати патетично ово што пишем, али... Ја сам већину живота држао до тог начела и дан данас стојим иза њега.
Одговори

Јеремија, "кука и мотика" су само пола посла... питање је шта након тога? Илити џаба кука и мотика, кад ће опет да сјаше курта да узјаше мурта, као и увек до сад...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним